Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ťoupalík je sice trochu zmatkař ale jako sportovec je dobrý.Toho slavícího belgičana bych nejradši znásilnil špičkou boty do análu
  • ha,ha.... magor...bylo to jak z nějakýho komedy filmu..slavil hezky, ale o kolo dřív.. Divím se, že ho během závodu nikdo z týmu neinformoval.. Asi jim to tam moc neklape.. Ale přesto GRATULACE!!!
  • Takový pamětník zase nejsem. Nicméně z dobových dokumentů: při cyklistickém závodě na olympiádě v Římě se údajně předčasně radoval Rus Kapitonov z výhry ve finiši nad Italem Trapem, aby byl záhy upozorněn na to, že finišoval s předstihem jednoho kola. Ten však na rozdíl od Adama Ťoupalíka nakonec přece jen vyhrál.

    Můžeme jen uklidňovat zklamání tím, že není nijak vyloučeno, že při standardním průběhu závodu, by možná Belgičan jel taktičtěji a ve finiši stejně vyhrál.

    V každém případě patří našemu cyklokrosaři velká poklona, že závod nezabalil a dojel na místě, které by - s výjimkou vítězného Belgičana - brali ostatní všemi deseti.

    Ač mnozí - včetně komentátorů ČT - dávali našemu cyklokrosaři jeho předčasný spurt za jeho chybu, v minulosti bývalo dobrým zvykem, že se do posledního kola zvonilo. Nebo se snad v tomto ohledu změnila pravidla?!

    Snad má náš cyklokrosař ve svém věku ještě mnoho dobrých let před sebou a duhový trikot mistra světa v budoucnu získá... *13* *3*
    • asi trochu hůř slyšíš, ne? Halasilo to tam jak o život. Zvon, moderátor atd. Ťoupalík byl asi v tranzu nebo je možná trochu vygumovanej.... Ale souhlasím, že ty komentáře reportérů během závodu byly špatný a hodně amatérský.. Stejně jako při dnešní klasice na lyžích... Ta Čt jde fakt do háje
      • Tak pardón... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit