Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jen abyste se z Kvitové nepodělali. Mě zajímají výsledky z olympiády a tam to vzdala.
    Berdych se jen válel po zemi a tlamoun Štěpánek nestojí ani za zmínku.
    • Ty jsi spíš doktor Blbštajn, co ? Typický český rejpal.... *5* *1* *7* *9* *13* A ty jak jsi na tom, kolikrát jsi vyhrál Wimbledon? *1* *1* *1* *15* *15*
      • Mě nějaký Wimbledón vůbec nezajímá. Mě zajímá reprezentace na olympiádě. Víc si vážím té paní učitelky, co trénovala na maratón ve svém volném čase a odběhla ho, než Kvitové s Berdychem a Štěpánkem dohromady, kteří se za reprezentaci asi styděli, podle jejich výsledků!!!
        • No tak nevím, proč vůbec komentuješ tenis, když nevíš vo co go *7* Každý, kdo tenisu rozumí, ví, že jednou z nejvyšších met je Wimbledon a potom jakýkoliv Grand Slam, (FED Cup, Davis Cup) a tedy, jestli vůbec víš, co to je *1* A v podstatě tenis na olympiádě je takový doplněk asi jako olympijský turnaj v hokeji anebo ve fotbale, kde je taky pro tyto sporty hlavní spíš MS. Nebo trénuj s paní učitelkou .....*1* *2* *14* *3*
          • Hele, ty mudrci, Wimbledon jsem sledoval když jsi ještě nebyl na světě, když hrála naše Martina Navrátilová. Zrovna tak, když u nás v květnu 1985 porazila u nás ty zdejší nádhery.
            Na Wimledonu jsem samozřejmě Kvitové fandil, ale po výkonu na olympiádě, včetně těch dvou lemrouchů, je nemůžu ani vidět. Pro mě je totiž reprezentace vlasti víc, než osobní úspěch na jakémkoliv turnaji.
            A jestli je to pro ně jenom takové "bokem", olympiáda, tak ať tam nejezdí příště dělat ostudu.
            A s tím hokejem jsi úplně mimo. Nagano samozřejmě je meta NEJVYŠŠÍ stejně jako každá jiná olympiáda a MS je pokaždé o stupeň dole.
            Jestli ovšem vůbec víš, co to je hokej. *1*
            Zeptej se Haška, Jágra a ostatních, jaké medaile si cení nejvíc. *3*
            • Jsi úplně mimo, samozřejmě Nagano byla vyjímka, která nemá obdoby, protože tam byli nejlepší hráči v historii. Co se týče tenisu, tak samozřejmě Hradecké, Šafářové a ostatním, kromě Kvitové fandím. Komu nefandím je tlamoun Štěpánek a Berdych, za válení se na zemi na olymliádě a vzdaní bez boje.
              Jinak tenis jako takový je mi jakožto neakční sport úplně ukradený. Mám rád box, hokej, motorizmus a včetně silničních GP. Silové sporty, které jsem sám provozoval aktivně.
              Komu vůbec nefandím, jsou "košťálovci", čili současná fotbalová repre. Je to parta lemrouchů a fotbalový svaz je mafie.
              A co se týče olympijské myšlenky, tak kvůli tomu jsem dal za vzor učitelku, která si sama ve volném čase hradila tréning a nikdo jí nepodporoval, jako ty lampasačky, co za žold závodně hážou klackem a ještě jsou za to povýšeny.
              Nevím, jakou odbornost má současná "profi" armáda na hod klackem.
            • No, to je výborný, směju tělo *1* *1* . To chceš říct, že jako reprezentace České republiky ve Fed Cupu, anebo v Davis Cupu nic neznamená...? Tak jestli já nerozumím hokeji, tak ty vůbec ani za mák tenisu. *15* Jenom abych Ti připomněl trochu historie. Olympijské hry vznikly ve starověkém Řecku na oslavu ducha a těla- tedy tzv. kalokagathie, jestli víš co to je *3* A jako první sport a "královský " sport byla vždy -ATLETIKA. Všechny ostatní sporty se na ni nalepily časem, tak nevím proč srovnáváš hokej s tenisem , když každý z těchto sportů se hraje na jiné olympiádě a nepatří k těm pilířům olympijských sportů.(vyjma zimní olympiády) *1* *1* To jsi mě opět dobře pobavil. Apropo, tenistku Navrátilovou znám velmi dobře, vždy, když hrála, jsem ji sledoval i přesto, že byla již občankou USA. I přes svoji sexuální orientaci a vzhledem babochlapa u mě vždycky bodovala a nesmírně si jí jako sportovkyně, která to někam dotáhla velmi vážím!!!! *3* Samozřejmě, že mám pojem o tom, co hokej je, ale rozhodně bych nepletl jablka s hruškama viz výše. Nevím, opravdu o tom, že by se tenis hrál venku na sněhu a hokej v létě na bruslích *1* *1* *1* Jágra a Haška znají samozřejmě až na Antarktidě.. *1* *1* a určitě medaile z Nagana se cení, ale kdyby přišla jiná olympiáda, tak by se vyzdvihovala jiná... Ale u nekolektivních sportů se vždycky hodnotí osobní hodnocení, které je pro každého sportovce to hlavní o co se opírá... *5* *5* *4* Toliko na vysvětlenou *7* *5*
  • Super, podařilo se, zítra ještě čtyřhra a je to doma. Asi Petra brala Coldrex, jupííííí *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* Ty zápory asi dávají srbští zhrzení fanoušci *1* *3*
  • Přeju těm našim holkám, ať ukážou Srbkám, kdo umí lepší držet raketu a pohár zůstane zase doma. *3* *2* *5* *4* *14*
    • ... hezká srbština, napiš to prosím také česky :))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit