Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak se konečně ukázala o co jí jde.
    o prachy.. a bude se třeba o ně soudit.
    STOVKY českých sportovců na olympiádu nemohlo jet protože nesplnilo jasně danná kritéria ale jeom tahle hvězdička žádá omluvy a hlavně PENÍZE !
    • Klidek a nohy v suchu

      jaka ona??? ona chtela jen do RIA

      a zani stoji spousta uredniku kteri se nadreli a prd ztoho a nekdo snad neco zanedbal tak pro priste se lepe vyjasni co je splneni limutu na OH
  • felix.julec
    Kdo zavinil toto faux pas se nedozvíme.Tradičně, nechá se vyhnít a pak se zamete.

    Na diskuzi vyniká jen "blbec pitomečků",který se snaží provokovat.Nejlepší mast je na pitomosti nereagovat.
    • opravdu tam potřebujeme dalšího člověka co zajede 25. místo ??
      desítky cyklistů co trenují CELÝ ŽIVOT od dětství nemohlo jet protože nebylo rpo ně místo a my tam mermomocí pošleme člověka co NIKDY nejel závod na profesionální urovni?
  • Samozřejmě je někde viník, někdo,kdo za slušný peníz zapomněl na pravidla,která platí pro všechny sportovce,řádně přihlásit Sáblíkovou na LOH,proč mohla startovat běžkyně na lyžích Nývltová v olympijském maratonu v Riu,vypadá to, že předpisy pro start na OH se vykládají všemi možnými způsoby, pan,či paní NĚKDO opomenul,či snad zapomenul na řádné přihlášení a je POTŘEBA jméno toho úředníka zveřejnit za nekvalitní práci a dost možná i poškození dobrého jména Sáblíkové ve světě sportu! *10* *7*
  • Viníka je potřeba opravdu najít a vyvodit důsledky,ale nikdo nekázal Sablíkové s jejím trenérem,aby jeli týden před zahájením na olympiádu do Ria,když nebylo jisté,že bude startovat.Z toho by se důsledky měly vyvodit také a tento pobyt by si měli zaplatit sami.
  • ... tupci rich a Sting jsou zjevně na stejné vlnové délce, dobře jim tak, jsou neškodné nuly :)))
  • Je neodpustitelné,aby start naší rychlobuslařské a cyklistické hvězdy zmařil nekompetentní člověk nebo osoby tím,že je neschopný(neschopné) číst propozice startu na olympiádě.Je čas jim teplá místa odejmout a ty,kteří jim tyto trafiky svěřili,potrestat.Exemplárně.Pro Sáblíkovou to byly tuny potu,pro bafuňáře několik piv při zasedání.Je s podivem,že už při pochybnostech o možnosti startování Sáblíkové tenhle fujtajksl nevyplynul napovrch.Asi se ta zase rozplyzne v neurčito.Nebo v právní mluvě odloží.A proto se budou takovéhle věci opakovat-není snaha kompetentních je trestat.Takže-Bůh s námi,jsme zřejmě vydáni napospas nekompetentním blbečkům.To jsme dopadli.Ale i to jsme si v XI/1989 vycinkali.
    • ... neuvěřitelný primitiv jako ty je rád, že trefí do Penny, nepiš o cinkání, blbý pitomečku :)))
  • Nic ve zlém,M.Sáblíková je vynkající sportovkyní v rychlobruslení.o tom snad nikdo nepochybuje.Ale k čemu se vlastně zneužívá slavného jména sportovkyně? Už jsem to pochopil-k sponzorským ůčelům.Dopředu uzavřené smlouvy na peníze....je to prachsprostý podvod a ničení dobrého jména vynikající sportovkyně.Stačí,nemá smysl uvažovat dále.
    • Krátkozraký Stingu,Sáblíková má náplň na zimní sezonu.Je potěšením pro ČR,že se v létě fyzicky "nabouchala" do cyklistiky do té míry,že je schopna porážet světové cyklistické specialistky.Proto je přímo trestným činem,že jí úředník jeji dřinu zmařil tím,že nebyl schopen pochopit direktivu postupu na OH.Pak nemá na svém postu co dělat a měl by být nejen nakopán,ale i ztrestán.
      • ... to je ale ho*no proti tomu, jak trpí tví příbuzní, kteří se musí blbovi vyhýbat obloukem :)))
    • ... nepochopil jsi ani pravopis, trapný balíku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit