Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už dejte s těmi OH pokoj. Zrušte je nebo je dělejte stále na jednom místě. Řecko prodává své ostrovy, tak ať tam Olympijský výbor koupí určité území, na kterém bude z prostředků všech zemí, OH se účastnících všechna sportoviště udržovat, poté, co se vybudují.
  • Autor článku píše."Ta londýnská před čtyřmi lety, která je obecně považována za úspěšný projekt, vyšla britskou pokladnu na zhruba 23 miliard eur. Jejím pravým opakem byly hry v Aténách v roce 2004, po kterých zbyla 'spálená země' a 15 miliard vyhozených oknem."

    Autor článku neumí počítat nebo britská vláda lže když tvrdí, že hry stály 9,3 miliardy liber, to je asi 12 miliard euro. *3*
    Takto to dnes vypadá v Řecku:
    https://www.sport.cz/ostatni/ostatni/clanek/597711-obrazem-smutny-konec-ateny-deset-let-po-olympiade-hyzdi-spina-a-ruiny.html

    V Maďarsku by to dopadlo stejně. Pořádat OH v tak malé zemi je ekonomický nesmysl.
    • Opraveno. Omlouvám se za za desinformaci, měl jsem si to lépe ověřit.
  • totiž u našich statečných sousedů, kluků nebojácných nikdy nehrozí, že tam bude soutěžit družstvo složené z parazitů připlouvajících na gumových člunech do Evropy.To přeci nemůže myslet MOV vážně že na nastávající olympiádě, budou startovat hadráci! Prý symbolicky a pod vlajkami MOV! To je přeci degradace myšlenky pečlivé a soustavné přípravy sportovců na jejich největší svátek.Zařadit tam překrucovače a lháře.Bandu která si vymýšlí nereálné bajky, aby vzbudila soucit.A pak se z nich vyklubou vyčuránci mířící do EU jen se povalovat. Nezačlenitelní, nevzdělatelní plní arogance a vzdoru.Hoši ano držíme vám palce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit