Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano fanoušci jsou právem naštvaní, já vidím příčinu tristních výkonů repre jednoznačně v trenérovo taktice, je stále stejně neměnná, hrát jen s jedním jakoby hrotem, to vyžaduje velmi dobré hráče v záloze, ti co tam nastupují ale nejsou buď ve formě z důvodu nenastupování za vlastní klub, nebo neuvěřitelně mladí, nezkušení, co pak Darida s Krejčím mají zkušenosti? Navíc plzeňáci vypadají v repre už mdle, zřejmě jsou unavení. O Rosickém písnu jen jedno, nelze s ním bohužel počítat, neustálé zranění ho připravilo o hvězdnou kariéru, navíc i když je tzv. zdráv moc nehraje.O obraně bych napsal jen hanlivá slova, což je škoda vůbec psát. A Lafata za chvíli taky skončí raději sám, protože styl taktiky je stále stejný, bij se na hrotu jak můžeš, oni tam kopnou 2. balóny za zápas a nějak to dopadne.Co si nevybojuješ - nemáš.Stále stejný styl nakopávaných balónů, jako kdyby v útoku hrál Honza Koller. Dávno už nemáme hráče, kteří by alespoň trochu stačili dobíhat nakopávané balóny.A když už doběhnou, nestačí se vrátit a je zle.Dánům jsme se divil, že to nepochopili už v první půli, to by byl debakl ještě větší.A v Arménii bohužel nemáme šanci, to si uvědomte, s takovým trenérem, který nedokáže postavit alespoň dva hroty, aby si mohli možná i do šance přihrát, je to vážně bez šance.Takhle se hráčům, kteří něco umí a raději se vzdali reprezentace nedivím, nechat si nadávat za to, že plní pokyny trenéra, který je dávno mimo misu, bych taky nevydržel.Holt s Bílkem se hezkého fotbalu nedočkáme, natož i dobrých výsledků.Zase jedna generace hráčů na odpis bez využitých vlastností a úspěchů. *10*
  • Nase reprezentace je uplne mimo .Kouc Bilek je naprosto mimo ,celej tenhle ansabl vcetne zazraku z Plzne je uplne pomatenej .Fotbal neni o jednotlivcich ale o koletkivu a parte a tak je videt neni .Protezovat a cpat do narodaku hrace ze zazrcne Plzne ktery bud padaji a nemusi Limbersky a nebo neumi prihrat na 2 mtry Darida ,tihle dva panove nemaji v reprezentaci vubec co pohldavat ,jsou jini kteri nejsou z Plzne a hraji lepsi fotbal .Rosicky nehraje ani v anglii tudiz on to nezachrani .Jiracek uz zdaleka neni to co byl a uz asi nikdy nebude jeho cas uz vyprsel bohuzel odchod za prachama ho naprosto znicil .A jsem u jadra veci ,nae primadony vcetne tech z Pzne si mysli ze pokud pujdou do zhranici vsichni pred nima padnou na zadek a postavi je do zkladu ,omyl jsou i lepsi a oni pak nehrajou a sedi na lavicce v lepsim pripade .Euro s evyjimecne povedlo ale po nem uz to zdaleka neni to co to bylo a uz nebude ,je potreba vymenit celj tym omladit a obetovat jednu kvalifikaci na otrkani a casem se vysledek dostvi.Hlavne nedavat celou pPLZEN jako narodak tudy opravdu cesta nevede .
    • Naprostý souhlas.
  • Česka fotbalová reprezentace je za vedení kouče Bílka ostudou světového fotbalu.
  • Já myslim, že bez cikána Baroše ste dostali afektní nakládačku dobře vám tak. Ta vaše česká reprezentace v čele s chcíplotinou Rosickým je směšná. A ty články před zápasem prej Dánové zatím nepropadají panice chachacha... *5* *5* *5* Vy totiž na žádné mistroství světa nepatříte to by tam museli hrát samí Barošové.
    • Baroše fanoušci odepsali sami a nedivím se,že za urážky a nadávky těchto fanoušků odmítl reprezentaci,ale Bílek v reprezentaci neukázal vůbec nic,nemá tam co dělat a je tam stále.Je to absolutně neschopný trenér i se svým maskotem Rosickým
  • Když nebyl Bílek vyražen kdysi po výletu do SAE, ostudném zápase s Norskem anebo po posledním laufovém EURO, tak teď ať svoji práci dokončí. Trener se VŽDY podílí na výsledku měrou největší(viz.Plzeň atd.). Otázka je kdo místo Bílka. V hráčích problém není, vždy se dají motivovat.
    • Česká ekonomika se dá taky motivovat, ale většině lidí se platy nezvednou. Občane.Hlavní problém je ve kvalitě hráčů.
      • Těm, co jsou na vrcholu ekonomické pyramidy se platy secsakramentsky zvednou a hráč reprezentace je na vrcholu hráčské pyramidy, takže se motivovat dá a hrát secsakramentsky dobře. *1* Nemusí jít o peníze. *3*
        • To je jako kdyby jste chtěl od atleta, aby běhal 100m pod 10s a on má jen na 10,5 na 100m. A nikdo si nechce připustit, že to je hranice daného jedince a dál to prostě nejde. A k té motivaci. Nechápu jen jednu věc. Proč by měl být hráč motivován trenérem. To je snad jeho POVINNOST být k utkání připraven jak životosprávou, tak i motivací sám sebe. Za to je snad placený. To není stroj, a za nic zodpovědný. Zajímalo by mě, kdo motivuje třeba atlety k jejich výkonu? Maratonce, půlkaře, běžce na lyžích atd.
          • Možná, že je rozdíl mezi kolektivním sportem, kde mohou průměrní jednici dosáhnout výborného výsledku jako tým a individuálním sportem, kde neschopnému k úspěchu pomůže pouze obrovské štěstí nebo podvod. :-)
  • Pane Bílku kořením fotbalu jsou góly. Honit se jen za míčem je určitě zdravé někde na vesnici. Od profíků očekáváme góly.
  • Máte pravdu skoro ve všem. Jen jedno vám taky uniká. Hráči za nic nemohou. Nechápu, jak jste všichni tak pevně přesvědčeni, že naši hráči mají na víc než to co předvádějí. NIKDO z nich nepředvádí kvalitní výkony v zahraničí. Jsou to průmery. Navrhuji vyměnit hráče. Otázka je ale, zda máme lepší. A pokud ano, jak to, že nehrajou prim v zahraničí.
    • ... máš ještě něco?
  • Pelta vlastně celou dobu Bílka chránil, tím situaci taky ještě zhoršil, tak by měl odejít s ním. Je už na svý léta zvyklej mlžit, bagatelizovat, slibovat, jako politik. Ale o fotbal mu snad šlo vždycky, tak nevidí, co ten Bílek s mančaftem dělá nebo nedělá? Mně Bílek připadá jak amatér z ochozů, pořád dělá jak usilovně za ty miliony přemýšlí a většinou vymyslí katastrofu, neumí zvolit nebo u mužstva prosadit správnou taktiku (a to zápas s Dány vyžadoval), neumí motivovat (naši byli zase v útlumu, jako už tolikrát), neumí ani po přestávce, když vidí tu nemohoucnost, iniciovat změnu hry. Začínat musíme s nejsilnější sestavou, ale do té rozhodně patří Rosický a H'ubschman, jen tak se hráči rozproudí a jedou. Jak to začne opatrně, je zápas v háji. Hráči nezvládají presing na své půlce (to zdůrazňuji, presing není jen vybíhání až k brankáři a pak zůstat v ofsaidu), ani se už nebudu ptát proč. Asi se jim nechtělo, vždyť by se unavili! Bílek ven není hlas ulice, ale jediná rozumná alternativa.
  • Pánové jste mimo. Hledáte viníka a to je vždy trenér. Souhlasím, že Bílek mnoho trenérské práce s týmem neudělal. Protekční dítě Šmicer dělá svoji vrcholnou funkci bez jakékoli zkušenosti a praxe. Předseda svazu řídí Jablonec a viděli jste výkon Lafaty. Jak to, že nejsou další hráči z Jablonce v reprezentaci. Je vidět, že Pelta svoji práci v Jablonci dělá podprůměrně a sám se staví do role, že bude odvolávat trenéra, protože to JEDINĚ ON za to může. I kdyby byl trenérem někdo jiný a výsledky by byly o něco lepší, faktem zůstává realůita. Hráči jsou odvarem evropského průměru. Tudíž, i když se snaží, tak na své soupeře nestačí. Éra Baroše, Kohlera, Nedvěda, Rosického, Poborského, Čecha skončila a byla to poslední generace, která vyšla z tréninkových středisek. Ty byly zrušeny po 1989. A je to. To samé se brzy objeví u hokeje. My ale hrdí Češi bychom chtěli být dobří jako dřív, ale to je už bohužel historie. Když se státní peníze investují do sportu, pak tam za 10 let budou výsledky viz. soc. sport - Rusko, Čína. Když se to nechá na kapitalistyckém systému, pak to je již o něčem jiném. A navíc my jsme tak maličká země, že to pocítíme velice brzy. Takže závěr je - nečekejte zázraky od našich hráčů, protože oni tu úroveň nemají. Ale všichni budeme odvolávat trenéry. Kdyby to takhle fungovalo v politice.
    • ... alespoň někdo není mimo a všem to vysvětlil :)))
  • Je to totálně trapné a ubohé....oba dva...že jim není hanba....už aby šli do háje... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit