Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snažit se o jakýkoliv vrcholový sport má cenu pouze když budetě vždy před akcí volat ať žije bankéři USA. Jinak vám zastaví činnost pokud jste z východu i za požívání B-komplexu či vitamínu C. Veškerý vrcholový sport ovládli pomocí reklamy a sportovních bafuňářů američtí finančníci z FEDu a spol.
  • Podle mých informací CIA spolu s FBI přípravek meldonium vyvinuly a distribuovaly do zemí původního Sovětského svazu, pak ho zakázali, aby je teď mohli špinit! *16* Bylo to ještě za Busche.
  • Když si nenechali ukrást Krym, je nutno jim škodit všemi prostředky, klasika.
  • Stačí porovnat tělesnou konstrukci Marii Šarapovové (je to prostě normální krásná mladá žena) s tělesnou konstrukcí nepřirozeně svalnaté gorily Sereny Wiliamsové a máte hned jasno, kdo ve skutečnosti dopuje. Politika by se neměla tahat do sportu. USA ve své chorobné protiruské hysterii se rozhodly škodit Rusku na všech frontách, o ničem jiném to není.
  • V současnosti jsou ve všem prachy, včetně sportu. A kde jsou prachy, tak VŠUDE vlezou finnančníci EUUSA. Teď si koupili i antidopingovou komisi. CIA strká prsty do dopingu protože jde oorganizaci politickou, jejímž hlavním úkolem je protiruská činnost. Tak hupky na rusáky. Tak si komise vymyslela nový ( protiruský ) seznam platný od 1.1. 2016, aby současně pokryl i OH Tak může CIA škodit Rusku i ve sportu. Vzkaz pro Šarapovku - nesnažte se. Mají to již dopředu připravené ( jako volby u nás ) a taky máte smůli, pocházíte z Ruska. Pěkně vás pošpiní a ještě ... připravují i pokuty. Jak donedávna Olympijský výbor vyřvával o nepřípustnosti reklamy na OH. Nyní však otočili. Vždyť jsou to penízky pro bafuňáře z Olympijských výborů. Stejně udělali z OH finanční divadlo s příspěvkem pro funkcionáře Olympijských výborů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit