Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O kolik v te bezcenne saskarne vubec slo , nebo jde ? Naprosto zbytna vec , me napriklad sport a fotbal absolutne nezajima. Kazdeho volba. Bez toho se da zit. A bez trapneho sazeni na neco take. 

    Ale kdy zacne policie atd vazne stihat Slovaka burese , to je ta otazka ? Tomu uz se clovek vyhyba hure. Tem vsem jeho smelinam , dotacim a jak jeste jinak ty zlodejiny nazyva ? Vcetne tezke korupce a dehonestace ceske statni spravy ?! Bures se dostal , zatim tedy , ze vsech tehle sibru nejdal. Prekonal uz i Kozeneho . Ten si sice nahrabal dost , ale zije vlastne a asi dozije ve vezeni Baham . Kdyby tam odsud vystrcil nos , jde za katr. Americane nezapominaji a neodpousti . Jo Azerbajdzan a jeho ropa ...

    Jak dopadne tenhle Slovak ktery se uklidil pred spravedlnosti do Ceske vlady ? Stejne jako Kozeny tedy , napalil ceske politiky , tuneldedka uz ne , ten uz je mimo misu , ale ty dalsi . O te casti cehosi , jakehosi odpadu ktery ho voli , skoda slov.  Dostal se tak daleko , ze uz mu politici  zobou z ruky a nechavaji se jim jmenovat do funkci. 


    • Berbr nesmí to co Bureš! Proto musí zasáhnout policie-jak by to vypadalo,kdyby všichni měli stejná práva?!

    • spíš koukám že zase hoši z  estébé , dnes už je jasné proč se  Babiš se nepohodl s epidemiology , prostě jim nadával do .ůráků , neb si nemohl před volbami lidi naštvat nepopulárními opatřeními , co dodat to už není ani o velezradě a dotačních podvodech .Tak snad to neplánoval mareček prchalů aby lid nezačal přemýšlet o někom jiném , třeba o Burešovi který si zase přičet 4 miliardy , nejsou ty dotace v ČR a EU určeny k něčemu jinému než aby živili jednoho prolhaného čobola.????

  • Zase jedna komedie. Nakonec se jim nestane vůbec nic a ještě se budou dožadovat odškodného.

    Rittig je andílek, Pelta je křišťálově čistý a dalo by se jmenovat dál.

    Naše justice není schopná prosadit ani elementární právo. Leda by jim někdo dobře zaplatil. 

    Tak pane Berbr klid, zase o tom bude něco v televizi, ale pojedete ve svých kšeftech dál. 

    Policie zase něco rozprášila. 

    • někdy člověk přemýšlí jestli ta demokracie není bezzubá , ale furt lepší než aby se popravovali nevinný .

      • popravy nehrozí,u nás max.třicet let,a to je dost času na to sehnat nějaké důkazy.

        • určitě by se ti nechtělo čekat 30 let ,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit