Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na ME ve fotbale se poprali angličani a rusákům vyhrožovali, že je pošlou domů, pak se angláni rvali každý další den, a to nikomou nevadilo.
    Tohle je to samé.
    Jak může zaostalé Rusko mít takové možnosti v dopingu. Nebo že by "vyspělejší" země byly v tomto ještě dále?
    Ale samozřejmě, nová, upravená pravidla dopingu se stále se měnícími seznamy preparátů, dokáží sledovat pouze jejich autoři. Dneska je problém si vzít aspirin, protože ředí krev.
    Opravdu mi to připomíná poslední tažení poražené krávy
  • Díky, naprosto souhlasím, až zase budeš příšte psát, tak se nezapomeň dívat do zrcadla, hýkale.
  • Podvodníci se prostě netolerují, musí platit fair play (čestně a slušně)!
    • Pak bych rád viděl kdy pozavírají členy antidopingové komise za jejich lhaní podmíněné politickou objednávkou poručnílů z EUUSA. Spojené státy zasahují do sportu již hezky dlouho.
      Vždyť vrcholové akce sportu ztratily "sportovní" charakter, naopak spadají do byznisu dle vzoru bankéřů USA. A jaký je byznis a´la USA podle nějakých pravidel je ve světě vidět. Evropa to schytá ihned po podepsání TTIP.
      Nejstrašnější je rabování surovin a státního terorismu z USA. Pomáhá vydírání, podpora terorismu, agrese, blokády a krupce vůči světovým státům. Příkladem je divadlo CIA okolo sestřelení Boeingu 767 nad Ukrajinou. První bylo stanovisko Ukrajiny připravené CIA. Sestřelili to Rusové. A nyní je x roků ticho i když je čím dále zřejmější kdo je na vině. Stejně je to s podporou ISIL a "pokusem" o turecký převrat. Co vyjde z USA nemá charakter "fair play" v žádné oblasti činnosti. Zpravidla jsou to bezostyšné účelové LŽI.
    • ty jsi osel
  • nepojedou ani další, zika varuje, takže zase nic protiruského se nepovedlo. Všichni vrcholoví sportovci užívají doping, protože jejích výkony jsou nadlidské a běžné lidské, i když tvrdě trénované, telo to zkrátka nedokáže. takže nač ten křik?
  • vzhledem k tomu, že je WADA financována zejména prostředky z USA, je naprosto jasné, že tato zpráva se nezakládá na pravdě... *5*
    • vyloučíme rusko z ria a ovládnem to my američtí zobači ,feťáci a rádobysportovci
  • Nad zamilovaným párečkem Eliškou Bučkovou (26) a Jakubem Vágnerem (34) se stahují první mračna. Milenci spolu sice plánují budoucnost, ale neshodnou se na dětech. Modelka rybáře brzdí.

    Modelka se už před časem přestěhovala do domu svého milovaného rybáře Jakuba Vágnera do Katlova. Díky samotě, která kolem nich je, si užívají jeden druhého.

    A i když na sebe házejí zamilované pohledy, najdou se věci, nad kterými se dokážou „porafat“. „Chtěla bych s ním mít dítě, ale na všechno je spousta času. Neshodneme se v tom, máme na to jiný názor,“ svěřila se Super.cz Bučková. Jakub by se svou láskou Eliškou založil rodinu co nejdřív. Jenže Eliška ho brzdí.

    To však není jediné, v čem se nedomluví. Zatímco Vágner je zvyklý cestovat po celém světě v jakémkoliv počasí, Elišce je všude zima. Nejraději by jezdila jen tam, kde teploty přesahují pětadvacet stupňů.
    • jak to souvisí s Riem a dopingem? skrze virus zika v této teplé krajině?
  • Ruští investigativní žurnalisté odhalili, že syn tamního generálního prokurátora Arťom Čajka vlastní luxusní hotel, který si nemohl koupit z normálních příjmů. I když v Rusku je napojení státu na organizovaný zločin normální.

    Generální prokurátor Ruské federace Jurij Čajka má velký problém. Jeho syn Arťom si zakoupil hotel v Řecku za peníze, který by si i v případě korupce tolerované u člena takto vysoce postavené rodiny nemohl koupit za vlastní peníze. Stateční ruští novináři (takových Rusů si vážím) z tohoto případu chtěli zpočátku vycouvat, ale nakonec se do toho pustili a výsledky jejich vyšetřování jsou děsivé. Rodina vrcholného justičního úředníka se spřáhla s nejhoršími mafiány a zabijáky. To všechno přesvědčivě dokazuje dokumentární film Případ Čajka. Pak se ovšem nelze divit, že ruská justice funguje jako spojenec gaunerů nejhrubšího zrna a státem posvěcený výběrčí výpalného.

    Nejhorší na tom je, že korupce v Rusku je masově rozšířena a místní politici i vrcholní úředníci se nesnaží svoji úplatnost ani skrývat. Ví se o nich, že vlastní luxusní paláce, jachty, auta apod., na které si ze svých legálních příjmů nemohli vydělat ani náhodou. Vysvětlení je jasné, jsou spřažení se zločinci a maximálně uplatní. Pak se nelze divit tomu, že v Rusku jsou zchátralé nemocnice, chybí v nich často základní léky, nové silnice se prakticky nestaví a ty staré připomínají tankodrom.

    V Česku když bývalý premiér Stanislav Gross nevysvětlil, kde vzal peníze na byt, abdikoval. V Rusku nic takového nečekejte. Tam se naopak musí bát kritici zlořádů, kteří končí v lepším případě ve vězení, v tom horším je zavraždí nebo dotyční náhle zemřou. Mnozí Rusové už naštěstí procitli, a konstatují jasně: „Vládnou nám nejhorší z nejhorších“. A ruský prezident Vladimír Putin tento stav toleruje. Mocní si v podstatě mohou dělat, co chtějí, akorát ho nesmí veřejně kritizovat, to pak je čeká pobyt v jistých ozdravných zařízeních na Sibiři. Ale jinak vraždi, uplácej, kraď, to je Kremlu jedno.
    • Děvenko zase mimo mísečku. A´la USA - do nedávka se USA neobešli bez Ruských raketových motorů, ale prý Rusko nemá technologie?
      K poslednímu odstavci. Gross to vysvětlil i když složitě a odšel. Odejdi i ty. Názor Rusů nech na Rusech.
      Faktem je, že i tam se najdou lumpačky jako je tvůj názor - " za peníze v Praze dům" nebo " třicet stříbrných" za Ježíše a nebo, penízky jsou jediným tvým bohem.
    • jo a Putin má na měsíci diamantové doly a spolu s Juckerem jezdí na dovču k mimozemským premiérům... a vůbec celá ruská vláda vyvezla svůj kapitál do jiných bohatých galaxií *15* *15* *15* *15* *15* a celá slavná EU a USA na to jen zděšeně čučí...

      ale k tomu Grossovi, - stejně získal peníze na byt i Sobotka a neabdikoval - nebo mi něco uniklo? *1* *1*
    • píšeš o rusku nebo o česku,nějak se v tom ztrácím
    • ale na havloidy nemá, ti lžou i když mlčí... *15*
  • západní americká prasata,která dopují a fetují kde se dá,budou dělat všechno proto,aby poškodili rusko
    • přesně tak, jedině stalinistické myšlení a legální ruský doping je pro sportovce to pravé ořechové
      juro děkuji za vyvážený příspěvek
      vivat Putin
    • Ruský stát organizoval doping pro sportovce.
      Lidské prase jsi jedině ty sám když ruské swině které podvádějí podporuješ.
      • Dneska je to na tebe málo sprosté.Když sedíš u klávesnice tak Nechrochtej.
      • všechny státy nejen organizují a podporují, ale i platí doping pro sportovce, jinak by na nejvyšších soutěžích neuspěli.
        • Kdepak. Jen váš ruský mafiánský stát organizoval doping pro sportovce.
          Tvoje rusko se tím dostalo na úroveň banánové fašistické republiky.
          • Nevím proč vydáváš systém v tomto ČR protektorátě za Rusko.
      • nepodporuju žádné dopingové swině a proto nebudu podporovat ani americké swině

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit