Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na druhou stranu hráči hrají to co chce trenér.A jak bylo včera vidět tak trenerovi to bylo uplně jedno co jeho svěřenci hrají.Seděl na lavičce i s celým realizačním týmem jako zmoklá slepice.Kdyby jim šlo o vítězství tak by hráče popoháněli jako trenér 19letých.Je to prpóstě hnus se na takovou propagaci antifotbalu dívat.
  • Když hňupi hrajou v cizině za prachy,tak se mužou přetrhnout a naroďák berou jako dovolenou.Nejrozumější by bylo všechny veterány (Rosický,Baroš,..) i s realizačním týmem z repre vykopat a nahradit je mládými hráči(19).Jinač je naš fotbal v minimálně 15 cm hluboko v ... .
  • Prdlajs že máte na to 3 týdny.národák je v pr...i už pěkně dlouho.
    kecy za národák tady hrajou jen holky jak je vidět.
    simulovat,válet se atd to jo,na to jste mistři světa,vy DŘEVÁCI.
  • Pane Rosický trochu soudnosti neuškodí, bohužel to co předvádíte je obraz bídy a pro diváka doslova utrpení. Za zápas by nebyla ani kačka a pokuty pod nimiž by jste se prohnuly a po nich okažitý vyhazov z reprezentace. Šoulající se polostarci neumějící dosud pracovat s míčem je doslova ponižující pro reprezentační celek.
  • Pane Rosický. Jestli vás už nebaví reprezentovat, tak to zabalte. To co jste předvedli v Norsku je ostuda. Kdyby tam nastoupili děti z 19. možná by taky prohráli, ale aspoň by hráli. Pane Bílku odstupte.
    • Je to ostoudné!! Proč nedat šanci mladším? Tito tzv. profíci zjevně nestačí!! A s trenérem Bílkem snad ještě ani jednou nevyhráli! A to se divili, že na losování MS byli až ve 3. koši. Patří tam vůbec ještě?
  • Panu Rosickému bych chtěl sdělit, že výkony, fotbalové umění i elán a nasazení u "dětí "- jak nazval reprezentanty do 19ti let ale i dalších reprezentancí mladých mě nadchly podstatně víc, než výkony profíků u nichž není vidět, jestli jsou vůbec hrdi na to že reprezentují svoji zem. Je to vidět už při hymě, kterou jednak nezpívají (většina) ale možná ani neznají.(každý tým z jiné změ je na svou hymnu hrdý)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit