Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí porovnat postavu Marii Šarapovové s postavou Sereny Williamsové a je hned vidět, kdo dopuje.
  • To muselo dár práce než CIA sehnalo stastiku co berou ruští sportovci, aby mohli nařídit Vesmírné dopingové komisi co mají od 1. 1. 2016 zakázat. Obecně vrcholový sport jsou již jen prachy a nic než prachy.
    • Je to bohužel ještě horší - slyšel jsem, že CIA ty přípravky vyvíjí a uvádí do prodeje a potom iniciuje jejich zákaz, tajně, aby to sportovci nevěděli, jako to udělali chudince Márii. Bojí se totiž, že by na OH porazila Američanky! Že v tom jede i FBI a Bílý dům s Pentagonem nemusím doufám připomínat.
  • o zemi,kde zítra již znamená včera....
  • Karle IV, jsi volajako nasratý, nebo spíše ožralý! máš asi mozek z vinylu, jako Ringo.
    Vrátil ses ze stranického školení, to je jasné. Tak jaká diskuze s takovým troubou!
    Buď zdráv a vesel a ničeho se nepokálej!. A piš nám zase o tom, jak soudruzi z USA
    nás štvou... Záleží kdo, koho, a proti komu, Ty válečný štváči
    Hele, vole, tento příspěvek je vkládán po prvé, viz poněkud nahoře!
    Jsme Češi, pamatujeme si srpen 1968, ale takového blba nikolivěk!
    Za ten Tvůj pomatený projev musels dostat buď přes tlamu nebo několik převoditel-
    ných Ro, nebo Tě pustili z cvokhausu!
  • Karle IV, jsi volajako nasratý, nebo spíše ožralý! máš asi mozek z vinylu, jako Ringo.
    Vrátil ses ze stranického školení, to je jasné. Tak jaká diskuze s takovým troubou!
    Buď zdráv a vesel a ničeho se nepokálej!. A piš nám zase o tom, jak soudruzi z USA
    nás štvou... Záleží kdo, koho, a proti komu, Ty válečný štváči
    • Je skvělé, že válečný štváč tvého typu řve chyťte válečného štváče. Pokud tě bude číst myslicí člověk, tak mu bude jasné kdože je ten štváč. Styď se český křiváku.
    • Ta přezdívka je asi kryptogram pro Iddioten fest diskutéra.
  • Za komoušů jsem nesnášel šovinismus, prospěchářství a patolízalství. Nevím, proč by za režimu po roce 89 tomu mělo být jinak,zejména, když v tomto režimu se tyto "vlastnosti" staly zřejmě samozřejmostí. Spousta mladých si zřejmě toho již ani není vědoma, po zpracování až urážející propagandou, kterou na nás chrlí media a tzv. představitelé státu ( za komoušů se tomu říkalo strany a vlády). Šovinistická antiruská propaganda Západu pod vedením soudruhů z USA ( a to říkám jako člověk, který samozřejmě SSSR po roce 68 považoval za okupanty), primitivní herecké výstupy v TV typu " pane Putin prosím Vás vraťte nám naše děti" možná neuráží zápaďáky, ale my jsme za komoušů byli zvyklí na propagandu alespoň na nějaké úrovni a proto jsou tyto výstupy urážející. Stejně tak se Šarapovovou a spol.: Jaká to náhoda, že Meldonium byl zařazen na seznam zakázaných přípravků Světovou antidopingovou agenturou (WADA) 1. ledna 2016 a honem s tím na Rusy-že? Fakt je ale jiný:
    podle: http://infokuryr.cz/news.php?extend.12800
    Tvůrce meldonia, ředitel lotyšského Ústavu pro organickou syntézu Ivars Kalvinš nepokládá tento lék za doping.V interview pro francouzský list Le Monde podotkl, že tento přípravek je nutný, aby se zabránilo srdečním záchvatům a poraněním svalů u sportovců, kteří snášejí velká zatížení.Avšak podle jeho názoru nejsou žádné vědecké důkazy toho, že tento lék může zvyšovat fyzické možnosti sportovců.
    „Z hlediska vědeckého je dokonce možné, že meldonium používaný v průběhu sportovních soutěží snižuje fyzické možnosti, protože brzdí okysličování mastných kyselin. Když si ho sportovci berou, neměli by očekávat lepší výsledky, naopak, budou chráněni před ischemickým zasažením buněk. Umožní to jim nikoli vyhrát, ale zachovat si zdraví!", řekl Kalvinš.
    Dříve bylo oznámeno, že v krvi několika ruských sportovců včetně tenistky Marie Šarapovové a krasobruslařky Jekatěriny Bobrovové byl nalezen meldonium. Pak vyšlo najevo, že dopingová zkouška zjistila přítomnost této látky v krvi olympijského mistra v short tracku Semjona Jelistratova a pětinásobného mistra světa v rychlobruslení Pavla Kuližnikova.
    Takže děláte to dobře západní soudruzi. I lidi, kteří považovali SSSR za okupanty, jste přesvědčili, že vy jste ještě horší.
    • Nechtěl jsem to dlouhé číst. Tedy se omlouvám a máš pravdu beze zbytku. Ať si agenti CIA kvákají co chtějí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit