Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Existuje mnoho příčin nadýmaní a i několik účinných rad, jak se tomuto problému vyhnout či jak ho řešit.Šumák a je klid.
    • Já teda když si vysypu pytlík Šumáku do huby, přejde mě ledacos, jenom toho nadýmání ne a ne se zbavit. Zkoušel jsem i dovoz z Německa. Mám zvýšit dávku na 2, nebo rovnou 3 pytlíky?
      Nadýmání nám s partnerkou totiž poměrně dost kazí společné večery.
  • Novináři jsou opravdu otravné i odporné hyeny úplně všude. Za každou cenu se pasou na jakémkoliv neštěstí , aby prodávali . Prachy na prvním místě.
    • Není většinou výsledek práce bulvárních novinářů zvýšením popularity celebrit a tím pádem i jejich příjmů? Vyfotit se na bilbord jako reklama na kdejakou sr..čku, to se šikne kdejakýmu sportovečkovi. Bulvár tvoří jeho mediální obraz a tím cenu zvyšuje, sport. výsledky jsou jenom výchozí podmínka. Mistrů světa a olympijských vítězů dneska chodí po planetě tisíce, a kdo je zná (z těch co se o danou disciplínu nezajímají). dotyčný borec/borkyně musí být patříčně zmedializován jako sympaťák/ačka a showman. Bez cirkusu nemá pro agentury cenu, i kdyby měl 150 medailí a všecky zlatý.
      Pak se nemůžou divit, že se to vrací jako bumerang.
    • Ono není umění zkoušet něco produkovat a pak to zkoušet prodávat, ale nejdůležitější je najít zákazníka, který ten produkt koupí. Nic jiného ti novináři nedělají.
      A ta paní by měla pochopit, že když je někdo známý a populární, tak se nevyhne zájmu novinářů a tím spíše, pokud utrpí nějaký úraz nebo u něj nastane jakákoliv mimořádná situace.
      Dotyčný si nemůže vybírat, kdy o něm mají psát a kdy nikoliv. To prostě k tomu patří
    • joooo.....tak co se dá čekat od bezcharakterních přizdisráčů. Nejsou takový všichni ( třeba přírodovědní nebo váleční NESTRANNÍ zpravodajové ) ale klasický novináři, to je svoloč. Stejně jako herci, to je taky pakáž samolibá. Si vždycky v duchu řikám, jaký pohnutí mysli je vedlo k tomu živit se jako komediant nebo novinář....ale tak, když je to naplňuje a připadají si pro společnost přínosní ;)
      • snad se z toho vyškrábe, držim mu palce, i kdyby to byl neznámej člověk
        • Tolik palců nemáte, abyste držel všem neznámým, kteří jsou nemocní, po úraze, umírají, atd.
          A proč byste to taky dělal? Máte svých starostí dost, ne?
          • tak to třeba myslel tak, že to nikomu nepřeje a že je v případě zranění jedno, jestli jsou na nervy u Schummacheru nebo Nováků z Horní Dolní? to vás nenapadlo? :-) tohle bych nepřála nikomu, taky držim palec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit