Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel chybělo mi tam nasazení z 1. třetiny proti Rusku, tam to byla paráda.Situaci zdatně napomohla i média, cca od druhého zápasu už nám visely medaile na krku a to byl základní kámen úrazu.Mělo to sestupnou tendenci.Hokej nehráli špatný, ale na vítězství turnaje je potřeba více.Nemá smysl brečet, že jsme neměli štěstí.Nedávat góly z přesilovek a neproměňovat nájezdy se nevyplácí.Výmluvy typu, že dnes je hokej vyrovnaný nejsou na místě.Když je ultradobrej manšaft, tak převálcuje no prostě všecko jak říká starej Homolka(viz Kanada).Prohra s Finy byla jen šetření sil.
  • felix.julec
    Vstup do mistrovství byl nad očekávání.Další působení už mělo sestupnou tendenci.V dnešním hokeji neproměnit ani jednu z šesti přesilovek, říká něco o úrovni hráčů,ale i realizačního týmu.Stejně tak neproměňování nájezdů ať už ve hře,nebo v penaltách.
  • Ano,hráli jste dobře v úvodu turnaje.Ale pak jste zabředli do průměru.Myslím,že to odpovídá úrovni našeho hokeje.Odchod haupttrenera tomu nasvědčuje.Příčina je dle mne v nedostatečné výchově mladých.Utíkají do vrcholových mužstev syroví a nahatí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit