Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Zafira: Nevím, proč urážíte redaktora, to je normální připomenout stav věci, ostatně, když se žebříček ATP mění každou chvíli podle toho, jak která hráčka je úspěšná " na lovu bodíků". Zase jeden chytrý Čech, který musí za každou cenu psát plky.. Místo toho, abyste ocenil, že se Petře zadařilo se vrátit do TOP 10, a zrovna na 7.místo, tak píšete tento blábol o hokeji.. Je mi Vás upřímně líto.. *3* *1* *9* *8*
    • Justícia- tak jako autor nadpisu jste nepochopil. Uvedu vám tedy oba nadpisy a snad pochopíte. Tedy 1. nadpis je:Berdych porazil po boji Simona … zcela bez závad. 2.nadpis je:Tenistka Kvitová vyhrála turnaj v Tokiu......MY VÍME,ŽE JE TENISTKA. To mohl také napsat: Tenista Berdych...........A vůbec nezpochybňuji úspěchy Petry. Je to naše jednička. O tom můj příspěvek nebyl.
  • Titulek článku je jako z pomocné školy. Pane autore, asi celá naše republika ví, že Petra Kvitová je naše nejlepší tenistka. Nebo jste to chtěl v nadpisu zdůraznit pro ty co by si snad mysleli,že hraje hokej?????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit