Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z takové fotky se mi chce zvracet. To co vidím není radost z výhry ale čiší z toho arogance. Ať se výherce stydí za takový projev.
  • Určitě blahopřeji.
    Radost mi ale kazí fotografie zveřejněné na portálu IDnes s našimi kmotry v hledišti včetně našich současných a bývalých politiků a presidenta.
    Je z toho člověku na zvracení.
  • Tenisové Nagano je pěkné, hezký výkon, ale konkrétně u Berdycha a Šťěpánka:
    co ta olympiáda, to se nic neděje?
  • Co také může jiného.Tři měsíce trvá kauza pančovaného alkoholu a mám z toho špatný dojem,že je snaha to ututlat,ale další mrtví mluví a nedají zapomenout.A ktomu tenisu,smékám před klukama ,ale ne před tím výkvětem,který se tam šel zviditelnit,místo,aby se za vzorné chování díval na televizi na Borech,Pankráci a na Mírově.Jak dlouho budu žít v mafiostánu?
  • Hm - a k čemu to normálním pracujícím lidem bude? Bude méně nezaměstnaných, nižší daně, levnější základní potraviny, čistější životní prostředí, méně korupce? To, že Bouchal a Neandrtálec vymlátili ze Španělů výhru (to vymlátili bych zdůraznil, oba dva totiž skutečně krásný taktický tenis, jako hrával např. Mečíř, NEUMÍ) byla navíc spíše věcí náhody. Lístky za 2000-8000 (!) Kč rovněž nepovažuji za nic lidumilného, takže jaképak farizejské apely na "vlastenectví",atp. Znovu se potvrdilo, že sportovní prostitutky (rozuměj stvoření provozující sport pro prachy) a vrcholový sport jako takový jsou jen primitivní formou zábavy pro primitivní stádo tupých mul, které si při sledování tohoto ubohého spektáklu připadají tak nějak "dokonalejší" a "lepší". Také se zde nabízejí podobně primitivní důvody fandícího stáda jako možnost ožrat se, atp., což je rovněž tragédie. Chléb a hry - od dob starého Říma se myšlení lidstva neposunulo ani o milimetr. Zajímalo by mě, jestli se ještě dočkám znovu doby, kdy byla ceněná práce skutečně pracujících lidí (kombajnér, soustružník, inženýr,...) a ne štětek a sociálních parazitů jako Agáta Hanychová a Berdycha se Štěpánkem. Žádné pinkání s míčky - hezky ke strojům A MAKAT A MAKAT A MAKAT !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit