Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chudák Limberský! S 25 000/měs. "krmit" policisty a Bentleye? Nevím, nevím.

    My jsme rádi, že ve fotbale je vše tak křišťálově čisté! Jako svého času Standa, Nedalík, Vondra...
  • Nevyjadřuji se ,protože slzím nad klávesnicí jak se mají chudáci sportovci,herci ,zpěváci,moderátoři a další nepotřebná havlochamrať.Bude mě víc zajímat jak se mají rodiny s dětmi,důchodci,onkologicky nemocní atd.Národe prober se již konečně z havloidního oparu.
  • felix.julec
    Po přečtení článku jsem se málem rozplakal.Chudáci fotbalisté, nemají všichni na Ferari.
  • Kdopak napsal nebo vytvořil tuto zprávu silně zavánějící statistickými průzkumy z horní dolní, podívejte se na nejlepší, nebo elitní kluby z Evropy, Bayern, Real Madrid,PSG, Monaco,Manchester City, stáhnou si nejlepší hráče z celého světa, potom vyhrávají kde,co, hráči pobírají i několikset tisíc korun týdně ( v přepočtu),v podstatě jde o zaměstnání,hráči dostávají tolik,kolik si klub může dovolit a podle výsledků, statistici tam zamíchali chudé státy z J. Ameriky a z rozvojových zemí a tím rozdrobili celý výsledek, peníze jsou v jednom pytli a správný hospodář rozdělí jen tolik,kolik MÁ v tom pytli, soudruzi statistici jaksi takticky opoměnli,že hráči také mají sponzorské peníze a rozhodně to není málo,kromě toho,pokud se někomu zdá,že se neuživí fotbalem, ať jde do fabriky ! *7*
  • Okresní přebor možná, nabouraná auta fodbalistů ferrari, maserati, BMW, Audi a pod. to nevypadá na průměrný Český plat. Chudák Čech co stojí v brance za 25 000 Kč měsíčně.
    Hezký blábol.
  • Souhlasím s příspěvkem přispivatele "zkoc.par".Ubylo by zranění,drogování i úmrtí.Profesionalizace měla proniknout maximálně na mistrovství světa,ale nikdy na olympijské hry.Vlezlá medializace vybraných sportů(nejvíce výdělečných) křiví přístup mládeže k tělovýchově za přispění rodičů.Taková rodina sní sen o "výrobě" hvězdy,která jim nemalé náklady mládežnického sportu později vynahradí.Že kromě vydělaných milionů bude maminka a tatínek sedět v kóji VIP diváků na Wimbledonu,Lize mistrů,NBA,NHL,KHL.....Co je proti tomu zdraví ratolesti,která k vybranému sportu nejenže nemá dispozice,ale je pro ni nebezpečný.Řekl bych,že u nesoudných rodičů je v ranném mládí zdroj.Pak už se spíš prosadí přání pubertující osobnosti.
  • Já taky sportuju, ale vydělávat na živobytí si samozřejmě musím prací. Pokud někoho jako sport právě fotbal, tak je to OK, ale obecně přece nemůže počítat s tím (ať už žije v Brazílii, Německu nebo Česku), že ho zábava uživí. Sportovat se má především proto že to sportovce baví, a taky proto že si tím udržuje zdraví a kondici. Pokud někdo naříká že za sportování nemá bůhvíjaký příjem, tak má buďto přehnané představy o své výkonnosti, nebo to nemá v hlavě v pořádku.
    • Přesně, když jako sportovec vydělávám statisíce měsíčně tak ať z toho mám radost, že je něco takového vůbec možné, ale jestliže ne tak neni absolutně žádný důvod myslet si, že bych měl za sportování dostávat nějaké peníze natož velké....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit