Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měřit by se mělo všem stejným metrem. Doping nikdy nebyl a nebude izolovaným jevem v jednom státu. Před pádem komunismu se na západě organizivaně (ale nikoli ovšem státně-organizovaně) dopovalo kvůli finančním ziskům v profesionálním sportu. Vítězství přinášela nejen peníze za první místa, ale hlavně výhodné reklamní smlouvy pro takové vyjímečné jedince nebo týmy. A aby východ udržel výkonnostní krok, tak zavedl tytéž metody ve svém státně řízeném "amatérském" sportu, a tedy i ten doping byl státními organizacemi řízený. V Rusku, kde komunismus padnul nejpozději (pokud vynecháme Kubu a Severní Koreu), tak tam i ten státem řízený doping přetrval nejdéle, což je logické zvlášť když se uváží, že v takovém kolosu jakým je Rusko se potřebné změny dějí zpomaleně, je tam podstatně větší setrvačnost všeho. Takže pokud trestat tak, jak to teď vidíme v případě ruských atletů, tak by bylo spravedlivé zakázat start v soutěžím všem americkým cyklistům (ale vlastně i atletům), bulhaským vzpěračům, finským lyžařům - prostě všem sportovním odvětvím ze všech států, kde se nějaké větší dopingové aféry v minulosti provalily. To je řešení ??? To by se ovšem spoustě firem, které pro svoji propagaci tyhle sportovní nadopované hvězdy potřebují, určitě nelíbilo, takže to by neprošlo... Tak ať to holt exemplárně odnesou ti Rusové. Vedlejším produktem tohoto postupu pak bude to, že "západní" sportovní hvězdy budou mít o to menší konkurenci, a jejich firemní "sponzoři" pak "lepší" reklamní postavy. Ať žije spravedlnost.
  • Strýček Sam má pazoury všude, kde je krvavý dolar. Tam Amíci uplácí a korumpují. Tohle je klasické tahání politiky do sportu. Západ je zdegenerovaný, toto je jen další důkaz.
  • kola války se točí dál,každá situace proti rusku se musí využít a rusko poškodit,mocní tohoto světa se staví proti rusku a chystají válku
  • Tak je to správné, protože tak to má být!
    • protože tak je to demokratické??
      pokud ano jsi nemocnej pacoš.
  • Buď zrušit KSČM nebo legalizovat Dělnickou stranu

    Nikdy není pozdě, a tato lidová moudrost platí i pro případné zrušení KSČM. Souhlasím názorem, že komunisté měli být postaveni mimo zákon už dávno, ale to neznamená, že zlu musíme pořád dávat zelenou. S vládou proto v tomto úsilí souhlasím.

    Právníci, kteří kabinetu Petra Nečase nedoporučili zakázat Filipovu squadru, se ovšem sami chytli do pasti. Oni rovněž uznávají, že KSČM je nástupnickou partají po KSČ a připouštějí, že s nejedná o milovníky demokracie. Naopak lze souhlasit s tím, že kdyby se komunisté opět dostali k moci, tak by neváhali rozpoutat teror vůči svým oponentům. Jenomže to prý k zákazu politické strany nestačí, demokracie musí tolerovat i ty, kteří ji nechtějí.

    V tom případě by nám ovšem znalci ústavního práva měli vysvětlit, proč tedy došlo k zákazu Dělnické strany, jejíž nebezpečnost není o nic menší než rudého bratrstva. Podle této logiky bychom se tedy měli Vandasovi a spol. omluvit a znovu je legalizovat. Nevidím jediný důvod, proč měřit stejné nebezpečí dvojím metrem. Možná proto, že „Dělnicí“ jsou mladší a umí to pořád rozpálit, kdežto většina mužských členů KSČM má vzhledem ke svému věku potíže s prostatou, dělá jim problémy přejít přes ulici a zadýchají se při chůzi do prvního patra.
  • Jdi do plynu Staline,co to tady blábolíš,páté přes deváté.
    Sám jdi někam.
  • Cíl je jednoznačný - izolovat Rusko jakoukoliv cestou!!! Hnus! Hnus!
  • myslíte že ban pan prezident Putin jak byl s Medvěděvem v tom fitnesu že byl taky pod vlivem ??
    • Kremelský KGBácký skřet je pod vlivem paranoidní psychopatie a Medvěděv je pod vlivem Putina.
    • absolutně ne, jinak by to bylo na TV Russia Today a to je jediný pravdivý a nezávislý chanel
  • my tu olympiádu vyhrajeme i kdyby jsme měli přestat fetovat

    vivat Merejsev, náš nejoddanější sportsmann *3*
    • tak daleko se to snad nedostane
  • s ruskými drogami na věčné časy a nikdy jinak
    • jen ruské drogy pootočí kolo dějin kupředu, zpátky ni krok *14*
      • přééésně, vivat ruské zdravotnictví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit