Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pánové, co nevidět budeme podchyceni všichni---nejen , ten co je diverzant, ale taky i revolucionář.
    A to je ta NEJVĚTŠÍ chyba co se děje teď pod taktovkou USSA (fašistická republika).
    Windows 10 již shromažďuje data pro tzv. VÍTĚZTVÍ DEMOKRCIE......to je co? hnus!!
    • WIn.10 ignorvat stejně tak Googla jsou i jiné oper. programy,Nejlepší omezit práci na PC na nezbytně nutné.Žilo se bez Pc a šlo to,:-) není nad přímý lidský kontakt:-)
      • ribano-nimoš pravdu!
        proč??
        IGNOROVAT to se nedá---------většina lidi to pouziva--a ted babo rad!!

        Microsoft a ten je z USA--reklo!---když se vam to nelibi---udelejte si to JAK CHCETE!!!!!!!!
        vytvořte si svůj OS a neremcejte...............
        • Ignorovat Win .10 se samozřemě dá a omezit taky je to vše v hlavě:-)))))))
  • Istanbul/Praha - Syrská armáda, Hizballáh a příslušníci íránských Revolučních gard obkličují - za masivní podpory ruských bombardérů - povstalce na východě Aleppa a odstřihli je od zásobovací trasy z Turecka.Moskva obviňuje Ankaru, že u hranice soustřeďuje vojáky a zbraně. "Ruská armáda zaznamenala více signálů o přípravách tureckých ozbrojených sil k akci na syrském území," uvedl mluvčí ministerstva obrany Igor Konašenkov.Hrozí tedy přece jenom rusko-turecká válka a turecká pozemní intervence v Sýrii? Nevypadá to příliš pravděpodobně, z několika důvodů.Turecko má sice druhou největší armádu v Severoatlantické alianci a významný vojenský průmysl: 615 000 vojáků v základní službě, 450 000 rezervistů, 4200 tanků, 6500 obrněných transportérů, téměř tři a půl tisíce děl různých typů, skoro dva tisíce letounů a přibližně 850 helikoptér. Část sil je však vázaná konfliktem se Stranou kurdských pracujících (PKK).V tureckých médiích se objevily oficiálně nepotvrzené zprávy, že prezident Recep Tayyip Erdogan zvažoval pozemní invazi na sever Sýrie s cílem vytvořit tam nárazníkovou zónu, ale armádní špičky jej od toho odradily.Generál ve výslužbě a nyní analytik Národního centra probezpečnostní a zahraničněpolitický výzkum v Ankaře Naim Baburoglu soudí, že Ruský prezident Vladimir Putin se snaží po sestřelení letadla Su-24 loni 24.lstiopadu vyprovokovat Turecko k vojenskému konfliktu, ale podle něj by to ale pro Turecko nedopadlo dobře."Putin se snaží o odvetu za sestřelení Su-24. Kdyby Rusové sestřelili několik tureckých stíhaček F-16, byl by doma za hrdinu a ponížil by Turecko. NATO by ale sotva nějak Turecku pomohlo. Rozhodnutí musí být jednomyslná, a zatímco USA a Velká Británie by třeba vyjádřily podporu, Německo nebo Řecko těžko. Intervence v Sýrii by byla katastrofou,“ uvádí Baburoglu.Ankaře vadí, že Rusko podporuje vojenské síly syrských Kurdů, nazvané Jednotky lidové ochrany (YPG). Ty ovládají většinu území na severu Sýrie a pro tureckou vládu jsou nepřítelem kvůli kontaktům s kurdskými separatisty v Turecku.
    Turci posílají zbraně některým skupinám bojujícím v Sýrii proti režimu Bašára Asada. Například organizace Ahrár al-Šám dostává protitankové střely. Umožňují také pohyb bojovníků přes hranice a jejich léčení v tureckých nemocnicích.Kritici uvádějí, že se tam léči i džihádisté z teroristické organizace Islámský stát (IS) nebo syrské odnože Al-Káidy (Fronty al-Nusrá) a vydávají se za členy jiných skupin. Například Svobodné syrské armády (FSA), která začala bojovat proti Asadovi už v roce 2011 a již tvořili hlavně dezertéři. Islámský stát provedl v Turecku několik teroristických útoků. Naposledy 16. ledna v Istanbulu, kde zemřelo jedenáct německých turistů. Nyní staví turecká armáda na syrských hranicích v místech ovládaných Islámským státem betonovou bariéru.
    • Lery,lery ,lerníču debunkríčku větší tapetka by nebyla:-)))
  • Technika má sloužit člověku né naopak,i ze sledování diskusí sestavují algoritmy ale já na to kadinkám..:-)
    Někdy mám dojem že i zdejší články píše robot:-(
  • no my víme kdo to za mořem je ale umělá AI to neni
    • ale copak teprve za Karpatama...
      • tak tam jsou ukrajinci tak že taky žádná inteligence *1* *1* *1*
        • Jo, tam jsou taky Číňani, ale před Číňanama... *1* *1* *1*
          • Indové *3*
            • No jo, no právě *2* *2* *2*
  • No nevím jaká "inteligence" řídí u nás politiku vůbec, nejen tu mezinárodní. Pokud je to umělá inteligence, tak se obávám, že používá poškozené procesory. Ta mnohá "moudrá" rozhodnutí našich politiků postrádající jakoukoliv logiku to dokazují.
    • Je klikáček placený našimi politiky za počet kliků "nesouhlasí"?
      ANO. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit