Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nakopat jim řitní věnečky, zmetkům emerickejm!!!

    Můj nick, koukám, má veliký úspěch, díky přátelé *2*
    • Najdi si konečně vlastní nick Ruský zloději
  • Komunista Nadberežný hlásá nesmysly o silnici R3

    Jednička na českobudějovické kandidátce Komunistické strany Čech a Moravy do městského zastupitelstva Ivan Nadberežný tvrdí, že jihočeské krajské zastupitelstvo schválilo rychlostní silnici R 3 v úseku České Budějovice – státní hranice s Rakouskem jako dvoupruhovou. Nechápu, proč to říká, když tato slova jsou totální hloupostí?

    Možná jsou jeho výroky určené poněkud prostoduchým voličům KSČM, kteří věří všemu. Každý, kdo se jen trochu zajímá o dopravní problematiku, ví, že dálnice, rychlostní silnice a silnice I. třídy jsou majetkem státu, který také rozhoduje o stavbách těchto komunikací. Kraje mají na starosti silnice II. a III. třídy. Taková je tedy pravda. Čili je nesmyslné, aby jihočeské krajské zastupitelstvo rozhodovalo o rychlostní silnici R 3. Kraje jenom schvalují územní plány vyšších územních celků, než jsou města a obce.

    Přesto jsem se dotázal na ministerstvu dopravy, jak to tedy je. Odpověď tiskového mluvčího Martina Nováka je jasná: „Rychlostní silnice R 3 mezi Českými Budějovicemi a rakouskou hranicí bude postavena jako čtyřpruhová o šířce 25,5 metrů se středním dělícím zeleným pásem. U jednoho úseku jsme těsně před vydáním stavebního povolení. Hotová by měla být do konce roku 2021 “

    Tak nevím, proč si soudruh Nadberežný takto hloupě vymýšlí. Pochybuji, že v tom článku v Budějcké drbně byla chyba, protože se jednalo o předvolební inzerci dodanou samými komunisty, do které redakce nezasahují.
  • Stačí tak málo, spojit se a amrdólům nakopat prd.el, jako to udělali s Hitlerem!!! Nacismus / USA jedno jest!!!
  • Příznivci Putina jako antisemitský neonacistický odpad

    Židovská náboženská obec v Česku odmítla lednovou návštěvu ruského prezidenta Putina kvůli ruské agresi na Ukrajině. To ovšem neunesl jeho a Zemanův fanklub ve facebookové skupině Souhlasíme s výroky pana prezidenta Miloše Zemana. Předvedl smršť nenávistných antisemitských výkřiků, které si nezadají s Reinhardem Heydrichem a dalšími nácky.

    Tak jistý Marcel Pokorný napsal, „Na Židy platí jen Němci a IG Farben,“ Jakýsi zřejmě vymaštěný primitiv Karel Vomáčka připsal „juden raus“ a zřejmě nácek Jaroslav Videcký dodal, že to s nimi (Židy) měl Hitler dotáhnout do konce.

    Bohužel do této hrozné diskuse přispěl i bývalý ministr vnitra Martin Pecina, který ovšem nenávistné neonacistické antisemitské výkřiky nijak neodsoudil a naopak rovněž napadl Židovskou náboženskou obec. Nebo je možné, že by pan exministr byl antisemita?

    K těmto hrůzám není co dodat, tato svinstva evokuji protektorátní časopisy typu Árijský boj. Antisemitská nenávist po zkušenostech s holocaustem nepatří do současné společnosti a autoři těchto nechutných výjevů by si také měli uvědomit jednu věc, z hlediska platných českých zákonů se dopustili minimálně dvou trestných činů, hanobení národa, přesvědčení a rasy a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod jiných.
    • Při antisemitských štvanicích si vzpomenu na tzv. hilsneriádu, kdy byl židovský mladík Leopold Hilsner v roce 1899 nevinně odsouzen za vraždu Anežky Hrůzové, kterou někdo podřezal. Lidová pověra z toho stvořila tzv. rituální vraždu, protože Židé prý potřebují ke svým obřadům krev křesťanské panny.

      Tehdy Čechy zachvátila šílená protižidovská nenávist a jeden z mála slušných lidí, kteří se Židů tehdy zastali, byl profesor Karlo-Ferdinandovy univerzity a budoucí prezident T. G. Masaryk. Také jemu tehdejší spodina posílala nenávistné anonymy, například s obrázky šibenice apod. A stejná svoloč provozuje i současný antisemitismus. Ten je však v každém případě mravně nepřijatelný, už vzhledem k brutálnímu vyhlazování Židů nacisty.
  • Vždy se provalí to jejich špiclování a proto se Amrdólie řítí do propasti, protože toho nenakradou dost na to, aby získali vyspělé technologie!!!
    • Tvé Rusko se tam neřítí. to už tam pod vedením komunistické mafie dávno je
      zloději nicků *2* *2* *2*
  • Zaostalý Sovětský svaz byl kolosálním podvodem lidstva

    Daleko víc slz než radosti, a ještě lépe onen výrok amerického prezidenta Ronalda Reagana - říše zla, to je přesná charakteristika Sovětského svazu, jehož nynější dvacáté výročí rozpadu v prosinci 1991 můžeme považovat za jednu nejšťastnějších událostí 20. století. Nabízím pár postřehů o skutečném životě v této zemi, nikoliv vylhané nesmysly zveřejněné například v nepovedeném díle O zemi, kde zítra již znamená včera z pera českého komunisty Julia Fučíka. Tento stát trvale něco jiného hlásal a něco jiného činil, čili byl založen a existoval na podvodu a lži. Důkazů je více než dost.

    Na jednu stranu se sovětští bolševici oháněli humanitou a lidskostí, jenomže v SSSR došlo k masovému vyvražďování lidí z třídních důvodů a daleko horším zločinům, než kterých se dopustili nacisté. Sovětský vůdce Stalin má na svědomí životy zhruba 20 – 25 milionů nevinných lidí, jak píše v knize Rusko plné křížů bývalý přední sovětský komunista Gorbačovovy éry Alexandr Jakovlev, který důkladně prostudoval i tajné sovětské archivy, takže jeho číslům můžeme věřit. Kromě komunistické Číny se žádná jiná země na světě v dějinách lidstva nedopustila tak otřesné genocidy na vlastním obyvatelstvu.

    Stalinova hrůzovláda tak zavraždila víc obyvatel Sovětského svazu, než kolik jich údajně zahynulo za nacistické okupace. Dokonce někteří historici tvrdí, že údaje o 20 milionech sovětských obětí nacistické okupace jsou nadsazené, aby Stalin zakryl své vlastní zločiny. Bolševik a masový vrah Josef Stalin byl minimálně stejným zločincem jako nacista Adolf Hitler!
  • USáci již kradou a špiclujou i fekálie!!!!
  • Komunistické zdravotnictví: soudruhům luxus, lidem smrt

    Někteří blogeři a vyniká v tom hlavně Zdeněk Steinbauer nehorázně lžou o tom, že prý za komunistů byla kvalitní zdravotní péče pro všechny. Takovému nesmyslu však věří jenom hlupáci a ideologičtí zaslepenci, fakta svědčí o něčem jiném.
    Když v únoru 1984 umřel nejvyšší sovětský bolševik Jurij Andropov, bylo mu téměř sedmdesát let. Nebylo to zase tolik, nicméně byl prakticky uměle vydržovanou mrtvolou a selhávaly mu ledviny. Do poslední chvíle chodil na dialýzu, čili umělou ledvinu, která pomáhalo čistit jeho krev.

    A nyní jsme u jádru pudla. Takový luxus dopřávalo socialistické zdravotnictví pouze vyvoleným komunistickým bossům, jak v Sovětském svazu, tak u nás. Existenci proslulých SANOPZů nikdo rozumný popírat nebude a každému normálnímu člověku je jasné, že v těchto zařízeních byla špičková péče, o které si obyčejní pracující mohli nechat jenom zdát.

    Obyčejný český člověk měl totiž tenkrát smůlu, když byl podle soudruhů moc starý a pro národní hospodářství neužitečný, tak jej z příkazu ministerstva zdravotnictví České republiky nejdřív od věku 45 let a později 56 let lékaři na dialýzu nepouštěli a dotyčný si mohl jít akorát objednat pohřeb. V SANOPZech samozřejmě taková omezení neplatila.

    V samotném SSSR pak byla situace, nejen ohledně dialýzy, ale vůbec kompletní zdravotní péče, ještě horší než u nás.
  • Však oni už pidlooký podali diplomatickou nótu na ty emerický zmetky, chichi
  • Jihočeští Schwarzenbergové a vítězství nad komunistickým lhaním

    Pravda je taková, Jihočeši měli velké štěstí, že následníky mocných Rožmberků se stali právě šlechtici původem z Dolních Franků, kteří se ovšem rychle sžili s českým prostředím. Považuji proto za nutné poslat znovu všechny mýty tradující se o tomto rodu do říše zloby, hloupostí a nesmyslů, kam právem patří. Na našem území působily dvě větve tohoto starobylého rodu Schwarzenbergů - krumlovsko-třeboňská a orlická.

    Mýtus 1 - zmocnili se za laciný peníz pobělohorských konfiskací

    Pravda je taková, že hrabě Jan Adolf I. ze Schwarzenbergu obdržel od krále českého Ferdinanda III. inkolát čili volně řečeno právo usadit se v Čechách teprve v roce 1654 a první panství Třeboň regulérně zakoupil za „tržní cenu" v roce 1660 tedy čtyřicet let po bitvě na Bílé Hoře. Roku 1670 byl za své služby panovníkovi jeho rod povýšen do stavu říšských knížat.
    • Mýtus 2 - germanizátoři

      Hloupost nejvyšší. Schwarzenbergové byli českými vlastenci, podporovali české školství a významně se podíleli na založení Národního muzea i Národního divadla v Praze. Na jejich panstvích s převahou českého obyvatelstva se úřadovalo česky a jejich úředníci včetně Němců museli být bilingvní a ovládat obě zemské řeči - češtinu a němčinu. To se týkalo obou větví krumlovsko-třeboňské i orlické, ze které pochází prezidentský kandidát Karel Schwarzenberg.

      Mýtus 3 - bránili prý technickému pokroku

      O opaku svědčí mimo jiné na svoji dobu technicky unikátní dílo Schwarzenberský kanál z přelomu 18. a 19. století, které umožnilo rychlé plavení dříví mezi Vltavou a Dunajem. Rovněž na svých panstvích podporovali moderní metody hospodaření v zemědělství a lesnictví a dali zelenou i průmyslu.

      Zasloužili se též o rozvoj železnic. Kníže Jan Adolf II. ze Schwarzenbergu z hlubocké primogenitury provedl 17. listopadu 1866 slavnostní výkop na zahájení výstavby železniční tratě mezi Českými Budějovicemi a Plzní a zároveň byl významným členem společnosti, která postavila dráhu mezi Vídní a Chebem a Českými Budějovicemi a Prahou. Jeho vnuk Jan Nepomuk se pro změnu zasloužil o výstavbu místních pošumavských drah.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit