Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kde se fláká fašista soudruh Putin?
  • Vrazi z WallStreetu v akci. Zase bombardují, zase vraždí.
  • Kam se hrabou komouši s KGB,to je slabý odvar. Ale nějak se nemluví co dokáží vykouzlit a obětovat USA jen aby zachránily ty své dolarové papírky a o jejich politicích ani nemluvě. První ISIL vyzbrojí, vycvičí zabijáky a teď je pod záminkou okupace Syrie kterou chtějí ekonomicky vyždímat demokraticky bombardují, protože se svět nemůže dívat na prasárny které jejich vyškolené děti vyvádí. Kde američan tam bída, zmar,krev a neštěstí. S Ukrajinou je to jako přes kopírák. To by se jim bombardovali separatisté, nebýt Ruska, které by je nakopalo do koulí. Rusáci jsou taky fištróni, ale nikde nemají na světě vojáky a hledí si svého. A to že pomáhají svým lidem, je pochopitelné. Amerikáni dovedou pro osvobození svých lidí klidně vybombardovat a vystřílet město a ještě jsou na to hrdí.
  • Pokud se Evropa nevzepře USA tak zle dopadne,
    Tu říši zla Amíkům baští jen omezené množství omezenců.
    • svobodně konvertovat. Obama říkal, že "islám může být v souladu s moderním světem." [19]
      On řekl, že muslimské volání k modlitbě je "jednou z nejhezčích zvuků na Zemi při západu slunce," a recitoval "s prvotřídním arabským přízvukem ": Alláh je nejvyšší! ... Jsem svědkem, že není boha kromě Alláha .
    • Nepochopili jste Islám, nepochopili jste Ukrajinu, kdo nechce, nepochopí. nic. .
      Nejprve to chce oprostit se od propagandy. A to je opravdu problém. S těmi klišé, co stále slyšíme z NATO, EU , USA. Nesrat se do druhých zemí, kde často jde v podstatě o sektářské násilí vydávané za boj o demokracii. Škoda, že si pan Generál nevzpoměl, kdo ISIL v Syrii podporuje a dodává jí zbraně a střelivo. A jsou to tytéž USA, které proti téže ISIL vedle v Iráku vedou válku a aby to bylo nenápadnější, začali pro ně užívat jméno Islámský stát. Tak jako Mudžáhedíni, Al kajda a jiné nejsou jen afganistánské, pakistánské, somálské .... , ale jsou to organizace multikulturní. Jak vidíme na současných popravách i evropsko britské.
  • Armádní generál Šedivý: Válka přinese masu islámských přistěhovalců i k nám. S ní přijdou teroristé. Ještě máme čas, ale nic jsme nepochopili.

    Islámu nerozumíme, a proto jsme podcenili situaci, která vyústila v radikalizaci islámu v arabských zemích, říká bývalý náčelník generálního štábu české armády, někdejší velitel českého kontingentu v Bosně a Hercegovině, armádní generál Jiří Šedivý. Varuje před nebezpečím, které nemine ani Českou republiku: imigrační vlna uprchlíků prchajících před radikálním islámem i větší pronikání islámu a terorismu. „Myslím, že dřív nebo později začne ta vlna směřovat i do České republiky, a to bude velký problém,“ obává se Jiří Šedivý.

    Rozbordelíme celý svět EU nevyjímaje - my USSá - z Fashingtonu , fašisté, diktátoři a teroristé.

    Tak USSá všechny uprchlíky z Blízkého východu díky jejich politice vměšování a rozes-rání pěkně posílejme . a uvidíme, jaká pak bude politika USSá.
    • Pokud se Evropa nevzepře USA tak zle dopadne,
      Žili jsme si tu v pohodě dokud se tu nezačali vojensky rozpínat američani tím že mediálně vytvořili z Ruska říši zla .Američani rozvrácejí jeden stát za druhým hlavně ty co jim nezobou z ruky.A tak rozvrátili Lýbií,Sírií,Irák,Afghanistán a další státy.Miliony běženců to je výsledek jejich zasahování do fungujících států kteří zaplavují Evropu.Pravdu se jim bojí říci i politici z Itálie či Řecka které tim trpí nejvíce
    • slám se radikalizuje díky vměšování USA do jejich zemí,především kvůli ropě,plynu aj. Islamistické,nyní již teroristické organizace jsou "plody" zahraniční politiky USA,čili její CIA. Byly to USA a její tajné služby kdo tyto organizace,většinou ještě před svým vznikem,začal financovat,vyzbrojovat a cvičit jejich zakladatele. Táliban,potažmo Al-kaidu a Usámu proti Sovětům v Afghánistánu...ISIL proti Syrské vládě a Asadovi a mnoho dalších "menších" průšvihů po celém světě...ale i Ukrajinské odpůrce Janukovičovo vlády,což jak dobře známo,byli především ultranacionalisté,fašisté ale paradoxně i anarchisté (pro sichr...však dohromady tvořili na Majdanu pořádnou sílu),což USA stálo do té doby asi 5 mld. dolarů ( http://pravdu.cz/zajimava-videa/paul-roberts-amerika-chce-valku-s-ruskem ). Je zřejmé,že k prosazování amerického zájmu se USA neštítí použít jakékoliv způsoby a to bez ohledu na rozsah následků i počet obětí,o čemž svědčí celá 500-letá historie USA (historik ať si trhne...;-) ). Však je na světě lidí dost...No a za "Velkou louží" je bezpečno. Hlavní je včas "ovládnout" Rusko a jeho přírodní bohatství (jak "upřímně" prozradila Allbrightová v r. 98...),což se jim za alkoholika Jelcina téměř podařilo "mírovým" způsobem. Pokud se to podaří,bude v USA dobře ještě nejméně 200-300 let a cena benzínu se vděčným yankeejským voličům zvyšovat nebude muset.
    • Nechápu jenom,že si státy platí obrovské peníze za to,že si tyto generály školí a poté,když řeknou něco,co se zrovna pokrytecké politice nehodí,neposlouchají je. Již měsíce zde píši,že islámský fundamentalismus zastíní všechny současné problémy,které západ a především USA úmyslně vytvářejí. I tu Ukrajinu a Rusko. Ale obávám se,že i když je patrné,že ISIL nutí USA na Rusko na chvíli "zapomenout",že pokud se mu podaří ISIL zahnat "do kouta",že se opět k Rusku vrátí...přírodní zdroje od rusů nechtějí kupovat,oni je chtějí za nic. USA zaseli ve světě vítr,ba přímo uragán a opravdu mám strach z toho,co všichni sklidíme.
    • Vyzývám všechny voliče,aby volby vnímali jako REFERENDUM O "PODPOŘE" VÁLEČNÉHO ŠTVÁČSTVÍ USA A EU !!! Je zcela jisté, že USA jsou rozhodnuté využít momentální podpory EU k rozvratu vlády RF. EU je i ČR a její politická reprezentace. Pokud by USA nezískaly podporu evropských států, a je jisté,že ne všichni tak činí s nadšením a dobrovolně, tak by ukrajinská krize buď nevznikla, nebo by byla již zažehnána. Je více než reálné, že vše spěje k fatální konfrontaci Ruska se SS americkými. A to ne na, nebo u území Severní Ameriky, ale na evropském prahu Ruska, tedy tam, kde žijeme MY !!! Volme takové strany, které se jasně a bez vytáček vymezují proti chování tohoto samozvaného světového policajta, jehož zbraně zabíjejí po celém světě stále více lidí a jehož pokrytecké a lstivé chování radikalizuje stále více těch, kteří se cítí být přinuceni k šíření terorizmu všude tam, kde vnímají podporu USA....KDO SE CÍTÍŠ BÝTI ČLOVĚKEM, PŘEMÝŠLEJ !!!
      • Hlavně si budeme muset dobře vychovat děti. Ti fanatici na ně v těch evropských mešitách důsledně cílí
        http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/347797-mlada-rakouska-dzihadistka-v-syrii-je-zrejme-po-smrti.html
    • Je to dílo světových j- elit
      jejich loutek, které mají nasazené po celém světě a zpravidla na nejvyšších místech jako poradce a neziskovky. A proto má dnes Putin problém, protože poradce vyhnal a neziskovky musí zveřejňovat kdo je financuje.
      • Islam sa radikalizoval zasluhou USA a budu obsierat Europania ! Ved to bol aj ucel celeho toho " islamskeho jara ",ktore ziadnym jarom nie je ,ale je to zima ako po atomovej vojne / a este len bude
      • Já v té Británii pracoval a mimo jiné,dost dlouho jsem žil v Londýnském Leytonu...To je taková "malá" čtvrť,asi jako průměrné krajské město u nás a není tam jediná ,plná barevných lidí,především islámského vyznání. Zajeď si tam,ubytuj se tam a uvidíš,jestli tam vydržíš 1 měsíc. Budeš s-át strachy,když budeš chodit po ulicích a večer...tak velkou odvahu nenajdeš,aby jsi vylezl po setmění z pod postele.

        Nedivím se, že Skotové chtějí pryč , samostatnost.
      • Ano...muslimové zotročují evropu a EU se zotročovat nechá. proto SKotové utíkejte , kdo uteče ten vyhraje a vaše vítězství bude jasné.
        http://www.mediaoislamu.cz/2010/v-londyne-nesmi-pes-do-autobusu-pro-muslimy-je-totiz-necisty-telegraph/
        • Už konečně chápu, proč je v Anglii zdravotnictví na úrovni rozvojových zemí.
  • Přeloženo do češtiny: Anglo americké zločinecké bandy opět šíří lidská práva a demokracii made in USA. Oni ti američané mají zřejmě gangsterizmus zažitý od samého počátku veleříše zla, jménem USA. A pro pravicové soudruhy: k tomuto názoru mně přivedli právě soudruzi z USA, zejména po sametu v roce 89. A v Kyjevě jen dotvrdili svoje křiváctví a pokrytectví s hlásáním pravdy boží, pardon ideí dtzv. demokracie a lidských práv. Ve skutečnosti - realita demokracie made in USA je zcela odlišná od významu toho slova.
  • KIMCID
    tak že počítam bude zase nějaké pižlací video??
  • Překlad článku do Češtiny!

    USA zaůtočila na své děti které do nedávna královsky živila a podporovala při
    snaze svrhnout Syrskou vládu. Plán selhal a tak své Islámské bojůvky označí za nebezpečí
    pro svět. Sýrie tak bude okupovaná opět pod pláštíkem tzv. demokracie.

    To je Americký obchod. Dělají pro obě válečné strany.
    Do roku 1917 byla USA neutrální a prodávala Němcům Rusům i Anglánům. Do války šla
    až v hodině 12. Zbrojení za 2. světové války nastartovalo krachující ekonomiku USA:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit