Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak přece měl ten dán pravdu. Ten toho atentátníka namaloval už před 10-ti lety. *1* *1* *6* *16*
  • Zakázat nošení turbanů a kdo ho bude mít, na dálku odstřelit.
  • proč je na všech hernách napsáno: "Po 22 hodině zvoňte, vstup povolen pouze bez pokrývky hlavy! Objekt je sledován kamerami."
    Proto tam radši nechodím, neboť jsem viděl, jak tam vlezla jedna slečna s drdolem jako měla Julie T. (5 dkg semtexu by tam schovala dvakrát.....)
  • Teď aby si chudák šel koupit novej turban.
  • Ano , ano americká svoboda, demokracie a lidská práva, která USRAEL rozséval po celém světě silou silnějšího a mocnějšího, lépe vyzbrojeného desetiletí "vítězí" na všech frontách kolik jich USA otevřely, a že se tužily společně s dalšími nohsledy. A to je teprve začátek, takové odražení se ode dna, jak říkají burzovní makaléři. Máme se na co těšit díky těmto blbům namyšleným a nezodpovědným z Fashingtonu a apendixu v Bruselu zvaném EU.
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun bychom rádi upozornili autora tohoto článku, že tragická situace v Afghánistánu není způsobená tím, že tuto zemi opouštějí zahraniční žoldáci, kteří zavraždí za jidášský žold i svou babičku nebo vystřílí třeba i vlastní vesnici ale to, že tam před časem vůbec vtrhli. Před vpádem cizích žoldáků jsme nezaznamenali ani jeden sebevražedný pokus místních obyvatel. Náš štajger vždycky říkal:"kurňa syncy mě se zdá, že nejlíp nam bylo, když byla povinná vojenská presenční služba, která byla zárukou, že nás vláda válečných šílenců a krvežíznivých humanitárních bombarďáků (čti Chrchloně a jeho odporných následovníků...) nezažene do vzdálených zemí, abychom tam zabíjeli domorodce ve jménu demokracie a egoistických zájmů židoamerických banksterů (kteří tam pochopitelně své syny nikdy za žádnou cenu nepošlou..)..."! A měl synek jako vždy absolutní recht...!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit