Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny země světa by měli vypakovat islamisty zpět domů. Pokud nechtějí pracovat a spolupracovat se svojí novou domovinou, včetně dodržování jejich zákonů a zvyků. Tak mají možnost se vrátit zpět domů!!! Místo toho, aby byli rádi, že mohou žít jak normální lidé, tak radši vraždí. Takové zde nechceme!!!
  • pokud vím, o koho se jedná, seberu státní občanství ( pokud ho má) a nepustím do země, pokud ho nemá nepustím do země tím tuplem, chceš bojovat za islám ? bojuj a nevracej se do demokratické země
  • a je důležité., zda jsou to nábožennští zločinci nebo prostě mafiáni? jaké jsou víry? je to banda, která chce k moci , chce ty ostatní zotročit a to ostatzní jsou jen nástroje k tomu cíli. Je strašné, že mohou mladí lidé se dostat pod vliv podobných hnusů
    • vy jste ten článek nečetla ? jaké jsou víry ? přece islám, muslimové ! protože lidé jiné víry
      ( křesťani, budhisti, hinduisti atd) neřežou nevinným civilistům krky před kamerama a neřvou u toho Alah Akbar ! ( Aláh je veliký)
  • A co na to soudruh Putler?

    Vlastenec a světový vůdce Putin, co je mírovou hrází proti rozpínavosti, fašismu , diktátorství , mafiánství, váleční , vraždění a zabíjení made in USSá a to celosvětově ti vzkazuje

    tečko - Alino, aby jsi si konečně koupila vložky s křidélky, když se tolik bojíš Ruska a Putina, protože tak budeš vždy v suchu a bezpečí. Zajdi do nejbližšího hyper-.super a nakup, investuj do této ochrany.

    . Zdraví tě mírotvůrce Putin. - ty topnácku tečko po hormonální léčbě transformovaný na feminu Alinu.
  • Komu není rady, tomu není pomoci. Tak to dopadá s těmi, co si do země nechají nalézt všemožnou verbež bůhví odkud.
    • Svatá to pravda. Jak asi dopadneme my ???
    • Opravdu stupídní názor pana švarce psano stupídní češtinou totality , neznajícího australské poměry světoobčanství,kde se amerikanismus nepěstuje a nemají v oblibě ani čínské a japonské přistěhovalce,ale nazývat lidi z arabských států verbeží,když jim američani zabili příbuzné utokem armády na jejich výsostné uzemí a nedalo k tomu souhlas ani OSN a občanskou válku si arabské atáty v Iraqu ani Lybiji nevytvořili obdobně jako Ukrajinci jsou mateni bohatsvím EU a zvýšení životní urovně ovšem opomíjí dodat jaké jsou to mafije celebrit sportu,hudby a politiky
      • Jinak souhlas v tomto příspěvku Antonio,

        , USSá vyprovokovaly konflikty a války na Blízkém východě, Sýrie už 4 roky bojuje a je to opravdu USSá hnus, zničená země, statisíce mrtvých , protože tam mají ruskou voj . základnu a to USSá nedokáže zkousnout, tak Assád musí padnout za každou cenu , nasadit tam svoji loutkovou vládu jako vždy a všude, kdo se jim vzepře toho zavraždí - ovšem demokraticky, svobodně, lidsko-právně , humánně, jako Sadáma a Kadáffího, ale klidně i jejich prezidenta JF. Kennedyho, před ničím se nezastaví. Dnes se tyto země zmítají v občanských válkách všichni proti všem , Saudové si tam chodí zastřílet a podporují jak zájmy USSá tak i ty svoje na úkor těch druhých.

        Je opravdu nejvyšší čas , aby USSá dostaly řádně na budku a i EU se konečně emancipovala, vyhnala je z Evropy i s tím jejich odporným NATO a uplacenými Jidáši, co sedí jako žába na prameni v Bruselu. Vytvořit svoji bezpečnostní politiku a vojenské struktury EU bez USSá. Rusko nikoho nenapadne, je třeba, aby Eu spolupracovala s Ruskem i Čínou, USSá ať si trhnou.

        Američan Perkins jako lovec ekonomik pro USA to popisuje na you tube a ve své knize - Lovci ekonomik naprosto přesně. USSá je hnus nejhorší a říší zla i nebezpečím pro celý svět.
      • každej hnuslimák je verbež! je to vadná bytost s nevratně pokřiveným vnímáním světa nebezpečná jako každá rakoviná buňka, snaží se navenek tvářit jako buňka normální, ale je to rakovina co postupně nakazí ostatní buňky, nádor je potřeba co nejdříve vyříznout...
  • Neznečištujte auto rally krajinu,ti Islamisti by tak grilovali kolokaní maso,jeto vyložená blbost novinářů co neví coby už psali za blbosti kčemu by vraždili náhodné občany to zakazuje Islám i korán.
    Jeto vyložená americká doktrína jak provokovat a ovlivňovat k zbrojení a zkáze světa kvůli těžbě ropy,jeto Obamova doktrína a jeho projev v kongresu odvést pozornost na Islám,aby se mu ti jeho černoští bratři a sestry v uSA nevzbouřili proti kapitalismu snobů USA.

    Antonio Salvetati
    • Ono je to tak fifty fifty Antonio

      islamáci jsou rozzuření , AMíci z Fasfingtonu také, stoupá jim tlak i adrenalin a kupí chyby všichni, ale Amíci jsou opravdoví hajzlíci k pohledání a to , že by si vybírali náhodné občany je zarážející, protože lepší, logičtější by bylo postupovat sofistikovaně, ale je možné, že chtěli dostat do ulic nespokojené a naštvané občany proti své vládě. Těžko posoudit. . Možné je dnes úplně všechno, což ovšem nemění nic na tom, že USSá chce více zbrojit, aby po celém světě jim všechny státy začaly umořovat jejich astronomický trilionový dluh. O tom pochyb rozhodně není. a tímto způsobem toho chtějí docílit na Ukrajińě a v EU toto provádí stejně, pomocí Ruska, pro změnu.
      • Fifti Fifti podáváte informace z Austrálije nebo z kotelny jako soudruh Dinstbír tak zvaný disident co se znal se všemi soudruhy když ho vyslali šířit prodej o zájem zbraní do Izraele ,opravdu humanista k pohledání i jeho syn Když se mě nezastal ač řádně vystudoval advokaciji tak titulovaní BC z HRadu Miloševiče Opilcoviče neznají ani Svobodu Slova a prosazují afghánskou okupaci a sbírky na okupanty v Afghanistánu.
        JIstý plat měl i soudruh Dínstbír ,jedná se americkou fobiji ,která nebyla ani v době Ronalda REgana kovboje Westernů,kde opilství nemusel předvádět ani s černochem neb Ronald Regan těžce pracoval jako dělník herec ,kdežto ti současní presidenti USA jsou jen klony umělé inteligence nějakých Universit bez vlastních myšlenek opisující si k doktorátům práv jako Obama.
        Knihovna má pausu na oběd a jsem jediný návštěvník člověk v knihovně to je dřina to pochopit .
  • Souhlas s tím, že to nejsou věřící, ale zločinci které si vypěstovali USA k obrazu svému. Jinak v celém světě přitvrdit tresty za ekonomické zločiny a terorismus, včetně vlastních zločineckých elit.. Problém je ten EUUSA a spol ožebračují národy které mají to co chtějí USA. A mezi nejchudšími se dobře hledají latentní teroristé.
    • Psali v Haló kravinách?
      • Ukrajinče Leonide Brežněve - tečko,

        i , nepsali to v Halo novinách, už se to provalilo na internetu v nejrůznějších podobách a od různých renomovaných osobností celého světa, internet dělá divy, my nestraníci Halo noviny nečteme, , prostě smůla.

        Chcete opět vy Ukrajinci zase někam poslat tanky, jako v r. 68 do ČSSR, dnes dokonce rozpoutáváte válku v Evropě, že vám UKRAJINCI není hanba a ještě k tomu s fašisty banderovci a Tymošenkovou, zuřivou to HFW komsomolkou, co si vzala z vaší brežněvovské dynastie vašeho pohrobka za manžela a bojuje za fašistickou Ukrajinu a neumí bleptnout ani větu ukrajinsky.

        Ukrajinče , tečko , Leonide Brežněve, vrať se do hrobu!!!!!!!!!!!!!!
  • to s islamem nema nic spolecneho ani s koranem, jsou to obycejni zlocinci, kteri se schovavaji za viru...oni jsou hlavou ve stredoveku, jako kdysi krizaci
    • Pokud to víra umožňuje, tak je špatná. Komunisti také chtěli vybudovat řád, kdy všichni si budou brát i pracovat podle chuti nebo nechuti. Nacisti také chtěli vybudovat řád, kdy na zemi bude pouze dokonalý "nadčlověk".
      • no nevim, kdo cetl koran, tak vi, ze tohle vira neumoznuje, oni se proste prihlasi k islamu a hotovo...tim nechci hajit islam
        • ty jsi ten koran nepochopil islam je zlo
  • A co na to fašista soudruh Putler?
  • V křesťanských zemích zakázat veřejné vyznávání islámu. Mlátit hlavou o zem si může doma. Kdo to poruší tak zavřít do kobky hlídané "nečistým zvířetem" psem a krmit pouze vepřovým a zapíjet pivem. Při těžším provinění ukřižovat. To se Alláhovi líbit nebude a tak nebude žádný ráj ani šedesát pannen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit