Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A v U.S.A. už to mají zavedené?
  • Ono to nebude tak naprudko.Lidovci jsou zavedení křiváci takže není třeba jim nic slibovat.Ani dodržovat!
  • Domnívám se, že autor článku si název vymyslel a není založen na skutečnosti. Babiš si nemusí vymýšlet zástupné důvody pro nic. Preference jeho strany mu v současnosti dává záruku výhry v jakýchkoliv volbách, proto se nemusí o nic obávat, natož Babiš o křeslo. Já si myslím, že lidovci v žádné vládě nebyli konstruktivním koaličním partnerem a celou dobu po revoluci byli ve vládě jenom přítěží a problémem. Podobně je tomu i v současné. Nemastný-neslaný Bělobrádek by měl jít k oltáři a kázat svým věřícím, a podobně "jeho" ministři". Domnívám se, že kde s kým jiným by vláda fungovala stejně, nebo i lépe. Holt, naši lidovci jsou k vládnutí nepoužitelní a neužiteční podobně jako komunisté na Velehradě.
  • Elektrotonická evidence tržeb si ve světě razí cestu vpřed,ať se to komu u nás líbí,či nelíbí.Jako turisté v zahraničí si Češi mohou vyzkoušet,jaké "velké zdržení"to je při různém placení nakoupeného zboží.Vždyť je to k smíchu,čemu se podnikatelé u nás brání.Řekněme si to na rovinu:V restauracích to zpočátku může vyvolat nevoli,neboť restauretéří neplatí DPH,což může zlevnit vydávané pokrmy a přitom ukápne dost velký příjem pro samotného podnikatele.No a z toho se neplatí daně.ČR má asi peněz dost,aby si dovolila takový luxus-odpouštět daně OSVČ.Pravice má plnou hubu starostí o své miláčky v rouše OSVČ a chrání je silou,jež nemá žádné opodstatnění.Jde jim jen o jedno-,až budou volby,tak nám dáš hlas,milý podnikateli.Nedivil bych se,kdyby se jednoho dne p.Babiš na...l a z koalice s hnutím ANO odešel.Byť by byly nové volby.V Česku nemá parlament na růžích ustláno,díky upatlané pravici.
  • On tu blbost fakt zavede? Zase zdrazeni! A nejvic to odskacou maly podnikatele konkurence Babisova Agrohnoje budou muset zdrazit a nadnarodni spolecnosti zas vydelaj vic...
    • Už jen gramatika vašeho komentáře ukazuje jaký jste myslitel a odborník.To všechno vyšlo přímo z vaší hlavy,nebo jste si to přečetl v tisku,nebo slyšel v TV?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit