Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0
  • Právě na Barrandově perlí blbka Udzenija z ODS.....kvalitní materiál!!! ))
    • 0
  • Babiš, Stropnický, Pelikán, Jourová... a prakticky vše kam člověk v ANO sáhne, tak se nesplete. A tohle jsou lidé schopni volit. Problém je sice v "osobnostech" v ANO. Ale horší problém je v lidech, kteří jsou schopni volit chameleona Babiše, zásadního zastánce terorizmu NATA Stropnického atd. Dost přesvědčivý obraz o voličích ANO dávala zpráva o volbách v roce 2013 a kroužkování. Nejkroužkovanější zástupce ANO ve středních Čechách byl Babiš. Problém ale byl, že to byla shoda jmen, protože onen kroužkovaný Babiš byl jakýsi prodejce aut ve středních Čechach. ( https://boleslavsky.denik.cz/z-regionu/ve-strednich-cechach-zvitezilo-hnuti-ano-pred-cssd-a-top-09-20131026.html ). Kdo nevěří, ať si přečte. Stačí začít od textu: " Velkou podporu získal vítěz voleb v Průhonicích u Prahy, kde má bydliště šéf hnutí ANO Andrej Babiš....."
    • 0
      • jsi Rudyn Hrebeňár malý šedivý skřet z Ostrova, Lidická 1332.Lůza co parazituje na dávkách.
    • Já budu volit komunisty, náš národ už je za těch 30 let rozežraný, všichni chtějí zubní pastu a toaletní papír třívrstvenný ! Maso na pultech každý den! Kdo to kdy kdysi viděl? Ať znovu zakusí bídu, tak jako v dnešním Rusku, pak je přejdou roupy. A velkozlodějům všechno znárodnit.
  • Vážení diskutující. Jsem rád,že mé zveřejnění dopisu, který napsal jiný - naštvaný, uživatel internetu, vzbudil tolik vášní. Samozřejmě,že je pod svým dopisem podepsán. Mimo jiné nás, čtenáře žádá o sdílení. Což jsem mu splnil a je vidět,že to má ohlas. Děkuji Vám.
    • přeci blafuješ.To vyprávěj děckám před spaním. Nikdy nic z takové pitomé bajky nebude. Takové blbiny se ani nešetří. Prostě se to odkládá.
  • Malost našich pisálků je stále se prohlubující žumpou "nestranného" tisku. Dává-li se neustále významný prostor hlasům a vyjádřením od politických či společenských mrtvol jako pan Kalousek, Zaorálek, Langer, Topolánek...pak je třeba si o takové žurnalistice udělat vlastní "selský" názor. Naštěstí nemám bulvár rád a zdejší články velmi často slouží více méně k pobavení čtenářů, kteří se dokáží zamyslet sami.
  • dokud neni vláda nemaj čas vymejšlet pí.oviny
    • No - jak vidis i vlada v bez duvery, v demisi = Babis, protoze si mysli, ze ma neomezenou moc - dokaze vymyslet a uskutecnit hlavne cistky a "likvidaci" vsech svych oponentu...
      • mezi sebou ať se perou ale jak budou ve funkcích půjdou po lidech
  • co to tady mastíš ty chorá palice? To jako tam pod mostem a v draku tvoříte takové pomatené verše? Jablečné krabicové bylo nějak extra silné, ne? Běžte raději sbírat starý papír a vracet flašky.. Ty Lerane tady maximálně vyvoláš salvy smíchu. A zas prskni nějaký paragraf a nějaká hrozivá slova obecního hlupáka.Nikoho nezažaluješ nic nepodáš. Nemáš na to.Maximálně budeš zabírat místo v ústavu. Ale ona ti paní vychovatelka přitne! Neboj!
  • Výňatek z toho,co "běhá" po internetu.
    Trestní oznámení na níže jmenované: MgA. Martin Stropnický ,prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M., Ing. Miroslav Kalousek představitele české politiky, abych vykonal svou občanskou povinnost a upozornil na to, že zcela ne všichni souhlasí s tím, co bylo k aktuální situaci v Sýrii ze strany České republiky řečeno. Rozhodně odmítám tvrzení, že útok na suverénní stát Sýrie byl jakkoli legální, legitimní či nutný a už ,vůbec ne správný. Jsem zkrušený sledem událostí posledních dní a tak jsem se rozhodl učinit to jediné co mi zbývá. Situace mi není ukradená a ozvat se je princip demokracie.Neřeším politickou příslušnost, neřeším sympatie k jednotlivým představitelům ani státům (Rusko, USA...) – ty můžeme mít všichni jaké chceme. Ale ospravedlňovat útočnou válku tří demokratických zemí na stát, jež se vypořádává s islámským terorismem bez jakéhokoliv prokázaného důkazu, bez tzv. casus belli (záminky pro válku), je zavrženíhodné. Podle § 407 Trestního zákoníku je podněcování k útočné válce, její propagace či podpora takové propagandy trestná, ať už je takový čin spáchán tiskem, televizí či počítačovou sítí (čti internetem).Jakou drzost musí mít západní státy, když bez jakéhokoliv předloženého důkazu útočí na svrchovaný stát (Déjà vu)? Jakou drzost musí mít, když AŽ po tomto bombardování (!) začnou mírově vyšetřovat, zda byl údajný chemický útok provedený Sýrií? Proč se nepočkalo na důkazy OPCW, která až po útoku začala vyšetřovat? Jak může obranná organizace NATO podporovat očividnou vojenskou agresi? Bohužel nemám jiný způsob jak se ozvat. Mobilizační potenciál pro
    demonstrace využít nemohu a prostor v médiích také nemám. Proto jediné co mohu udělat je tento pokus o vytvoření *otázky Syrské*, s kterou chci rozpoutat diskusi nad správností činu západních zemí a souhlasem našich představitelů.
    • Na to nelze než vyjádřit souhlas a podporu. Křiklounů, co se pod Vaším příspěvkem tak snaží si nevšímejte. Vidět rusofila, komunistu (a kdoví co za perly ještě dokáží zplodit) za každým, kdo po záskuze ocení "demokratickou" činnost Západu, tak na to je potřeba obzvláštní inelekt. Je možné, že to nejsou jen lidé s provedenou demontáží mozku, ale spíše absolventi IVLP. Pro neznalé: IVLP (International Visitor Leadership Program) je program ministerstva zahraničí USA. Oficiální stránky: ( https://exchanges.state.gov/non-us/program/international-visitor-leadership-program-ivlp ). A pro ty kované zastánce USA a nových pořádků rozhodně nebude problém si přeložit alespoň poslední větu prvního odstavce: " Professional meetings reflect the participants’ professional interests and support the foreign policy goals of the United States". To jenom aby věděli s kým máme tu čest. Za komoušů se to u nás nazývalo VUML ( pro neznalé a o to více dezinformované dnešní propagandou: VUML je zkratka "Večerní Univerzita Marxismu-Leninismu)
    • Na internetu se dočtete, že margarín je de fakto umělá hmota, malá Číňanka vdechla semínko trávy a na plících ji vyrostlo stéblo... *1*
    • A já zase podávám trestní oznámení na KSČM a ožralého Zemana, že schvalují vraždění plynem a sarinem v Sýrii a kolaboraci s nepřátelskou mocností - Ruskou federací!
      • pozor on to byl sarin tys asi bílá přilba :D
    • vanhorne
      "neřeším sympatie k jednotlivým představitelům ani státům (Rusko, USA...)"
      To opravdu nemusis, jsi znamy svou prichylnosti ke Kremlinu a jeho vudci.
      "útočí na svrchovaný stát (Déjà vu)?" Czechoslovakia August 21. 1968?
      Jestli se nemylim, Czeskoslovensko v r. 1968 byl take svrchovaný stát.
      • vanhorne a co rok1965 Dominikánská republika taky brtatrská pomoc?
    • hloupý ruský politruku, tvoje agitační žvásty jsou akorát tak pro pobavení
      • a co ty americký politruku?
    • A to by jsi teprve koukal co běhá po internetu v Zemanově PC když se ozve Alabama.
      • Prej i Ovčák si ucvrkne do trenclí když Becherovičovi naladí Alabamu.
      • a ty jsi gay a taky to nikdo neřeší
    • Tovarišč Lery vypolňajet nakaz sovetskogo komandira. Nebo že by mu to nařídili mimozemšťani co ho ovládají?
    • Nechte se urychleně vyšetřit, ruská hnído, dřív, než bude pozdě!
  • Snažit se popisovat realitu nebo pravdu se dnes nějak nenosí. Ten ,,správný názor " je dán už předem než se něco stane a kdo se ptá proč je okamžitě proruský nebo podléhá ruské propagandě. A proto se ptám proč USA,Francie a Velká Británie bombardovali údajné vojenské

    sklady kde se údajně měly vyrábět a tedy i nacházet otravné bojové látky. To se neobávali zamoření okolí ? Tak buďto to byla nepromyšlená kovbojská akce a ukázka síly a nebo dobře věděli že tam žádné bojové otravné látky nejsou. A obojí je špatné a přímo odporné a v naprostém rozporu se zdravým
  • ... Kalda je píííííííííííííííííííííííííčaaaaaaaaaaaaaaaaaa tisíciletí :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit