Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bezregistrace
    No právo veta byla dáno všem zúčastněným na projektu EU a to demokraticky tak že pokud nemají redaktoři nějaké despotické a totalitní sklony jistě jim toto veto nevadí a plně se s ním ztotožňují.....ostatní kteří se vyžívají v totalitních manýrách svého velkohubství nechť se projevují s bedničkou od rajských na nějakém tom kozím plácku ....
  • Další důkaz, že i počátečně dobře míněný systém EU ve skutečností není to, co se od něj očekávalo. Neočekávaly to ani původní, ani nově přistupující státy. Dohody a nařízení EU, která svým členům nařizuji co jak se může jmenovat, jak co dělat, i proti zvyklostem zemí, jsou zřejmě natolik špatné, že se může stát, co se stalo, že pár desítek lidí blokuje zájem všech v EU. Paradox, který není k pochopení, jaká to pravidla má EU, jakých chyb se dopustili ti, co vymýšleli zákony, pravidla a předpisy. Brexit, emigrantská krize, tento stav v Belgii, zda to není opravdu začátek zániku i bobře míněných záměrů. Bohužel ty záměry špatně realizuji představitelé mocnosti, kteří v EP mají většinu a určují směr EU. Bohužel ten směr se dnes ukazuje, že není krokem vpřed, ale vzad. Kdyby ano, tak jenom k nule a zkusit to opět, poučení z chyb a s novými lidmi ve vedení.
  • 46: Bitva u Bruselu
  • Konečně má někdo rozum.
  • místo posuzování zda přijmout či odmítnout, a kdo je takový či onaký, uvést stručný přehled, čeho se vlastně dohoda týká a co znamená. Pokud se totiž neuvede tato základní informace, může se zkreslit pohled na věc, podobně jako kdyby v Mnichově 1938 všichni souhlasili s pracně vyjednanou "mírovou" smlouvou a proti se postavilo pouze Československo. A pak aniž by veřejnost věděla že se jedná defacto o likvidaci Československa všichni by Československo odsuzovali za "válečné" choutky.
  • zloději s klotovými rukávy?

    http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/byznys/havlicekzlodeji-z-cnb-by-meli-misto-ohrozeneho-eura-nakupovat-zlato/
    • josef.servit.9
      Dubnová dej si hadr na čelo!Žádná nevýhodná Kanadskoamerická dohoda nebude.Demokracie je
      o něčem jiném !Tam si vydírejte svůj kontinent!
  • Konečně to někdo napsal jak to má být uváděno!!!!!!
    Od teď tedy uvádějme nikoliv vláda ČR rozhodla, ale

    17 lidí rozhodlo o osudu 10 milionů

    Od teď tedy uvádějme nikoliv parlament projednával, ale
    200 lidí rozhodovalo o tom jak hodně zadluží 10 milionů občanů

    Pokud senát vrátí zákon k projednání, opět prosím uvádějte pravdu,
    41 lidí se rozhodlo bojkotovat zákon!!
    • Bohužel, jsou u nás lidé, kteří "uvažují" jako pisatel. Pak se nedivme, že to tak vypadá. To jsou ty důsledky hnědého a vzápětí rudého socialismu čili nacismu a komunismu a poté postkomunismu. Hlavně si myslet, že jsme pupek světa.
      • že jsme se nevyrovnali s minulostí. Bolševici a kolaboranti převlékli kabáty a pod rouškou takzvané "pravice" dál diktují a kradou. http://www.rozhlas.cz/komentare/portal/_zprava/96981
        • Diky pane Havel *3*
  • Žumpa- totiž pardón redaktoři Tiscali opět nezklamali v kvalitě a nestrannosti článku. Milá paní redaktorko bezmoc demokracie není když 46 lidí blokuje Evropu, bezmoc demokracie je, když politické kreatury demokraticky zvolené ve volbách délaji přesný opak toho co žádají občané, kteří je zvolili!!!
  • Tak tento článek je věrný obraz pokrytectví zápaďáků: Cituji: "Valonští poslanci zvládli to, o co se v posledních měsících snažily statisíce demonstrantů. Zablokovali dohodu o volném obchodu mezi Evropskou unií a Kanadou. Malý belgický region tak drží v šachu ..." Takže statisíce demonstrantů ( a ostatní, kteří s pokrytectvím Západu nesouhlasí) je lůza, která jen překáží a poslanci, kteří se postaví na jejich stranu "drží v šachu dohodu, která se týká 536 milionů lidí". Bravo západní soudruzi-zase jste se jednou předvedli i pro slepce. Kdyby mi někdo v 89 roce tvrdil, kolik hnusu Západ pod vedením soudruhů z USA vzbudí- nevěřil bych.
  • A tady je taky rudo od ruských kolaborantů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit