Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mi Slováci zme sa mali dobre za fašizmu a preto podporujeme aj Ruských fašistov. Mali zme sa dobre za Hitlera a budeme sa mať dobre aj za Putina!
  • Máš to gayi tečko kozomrde naprosto marný, marný, marný, můžeš prdět jak chceš,,.. *3* *3* *3* *3*
  • ? ? ? ?
    • Hmmm. To patřilo jinam.
  • EU ide v poslednom case cestou riadenej sebadestrukcie. Ked uz nas USA vyuzivaju ako svoje lacne ku.vy, s ktorymi si napokon utru rit, tak aspon Rusi by mohli Europe otvorit oci a pomoct jej spamatat sa kym nebude neskoro.
  • Brusel nechtiac priznáva, že Moskva má pravdu.

    V Bruseli začínajú, nehladiac na snahu znížiť plynovú závislosť od Moskvy, chápať, že konfrontácia škodí predovšetkým Európe

    http://www.hlavnespravy.sk/brusel-nechtiac-priznava-ze-moskva-ma-pravdu/282544
  • Porošenko: Len bábka Washingtonu.

    no,v tak skorumpovanej a prehnitej krajine, bez moralky, kazdy kto tam nieco dosiahol, ma za sebou vela kriminalnych praktik, proste inak by to nedosiahol, to je kazdemu od nas jasne, ale jebnut.. amikom nie,lebo nepoznaju teren,ale pchaju sa tak ako vsade a takto robia ludom zo zivota totalne peklo idi.ti
  • Petro Porošenko je v poradí 130. najbohatší Žid na svete s majetkom v
    hodnote 1,6 miliardy dolárov. V 90. rokoch prepieral špinavé peniaze,
    nelegálne obchodoval so zbraňami, drogami, prostitútkami. Má za sebou
    obvinenia z daňových únikov. Dnes je "čokoládovým kráľom".

    Teraz zabíja vlastných spoluobčanov pod zaštitou USA CIA aj fašistov.
    • Rusáci NEJSOU spoluobčani.
  • Je neuvěřitelné kolik pisatelů, pokud se můžou schovat za anonyma je schopné psát blbosti jakéhokoliv druhu. V podstatě ukazujete pouze svojí povahu a rozum. Lidově se tomu říká zbabělost, zákeřnost, ubohost.
    • Tečko neblinkej tu nesmysly, největším demagogem a lhářem jsi tu ty pod různýlmi nicky, nyní jako peter . beno placený Topnácky a stejně jsi profláknutý i na Parlamentních listech, kde tě mají plné zuby a klepou si všichni na čelo také na ac 24. Jsi prostě hvězda USA - Spojených států teroristických a fašistickým, co padá k zemi rychlostí světla a zhasne.
      • Opravdu jste ubožák, nejste schopen bez urážek napsat aspoň řádek?
  • Tím ,že Ukrajinci zabíjejí proruské rebely,dělají vše aby došlo k rozpadu Ukrajiny a ta byla bez plynu z Ruska do doby,než si všechny lumpy,kteří jsou tam nyní u moci nevybijí tím nejkrutějším způsobem.Zbytek současné Ukrajiny se pak může postupně vžebrávat pod ochraná křídla Ruska,jako jednotlivé gubernie.Česku dá též Rusko za jeho špinění Ruska,zaslouženou odměnu.Takže se lidé spíše zahřejí honěním vlastizrádných lumpů v ulicích,než plynem z Ruska.Rusko to vydrží a plyn,který tak zůstane pod zemí,pro další generace Rusů se jim nezkazí.To,že by se Rusko nechalo vyhecovat do nějaké války s Ukrajinou je utopie.Proč by to Rusové dělali,když jim stačí počkat až si Ukrajinci vybijí své lumpy sami.Podobné to bude v Česku.Pokud se národ Čechů nechce dočkat odsunu,v dobytčích vagonech do Izraele,k odporažení Arabům,tak se musí včas proti zde čtyřiadvacet roků vládnoucím lumpům zvednout a včas je,co nejkrutějí odporazit na katovských mučírnách.Rozvalovat zde Čechy v prodlužené zemi,naši věřitelé Čechy dlouho nenechají.Ani na důchody se není možno dlužit věčně.Pak připadá v úvahu pouze reforma výplaty důchodů.A to,že se důchodcům,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat,bude vyplácen zasloužený a spravedlivý důchod,jedině na holý zadek bejkovcem.
  • Tož děcka šel jsem hledat tu Tečkovu demograciu a dopadlo to hrozně!

    Máme svobodu slova. Řekl jsem tedy své sousedce po pravdě dobrý den když jste
    ráno nenamalovaná vypadáte fakt hrozně. Že jste zase přibrala? A dostal jsem facku.
    Řekl jsem po pravdě o jednom pánu že krade v samoobsluze a nyní mě bude žalovat za
    urážku na cti. Všimněte si že u nás má zloděj právo na čest!

    Za komunistů jsem poctivě pracoval a tak si říkám bolej mě záda pojedu do lázní. Z mého
    důchodu však na ně nemám a nejsem sám. Za to naše sousedka 30 letá podnikatelka se směje protože má na lázně slevu. Kamarád chodí bez zubů protože na ně nemá peníze - za komunistů se tohle člověku stát nemohlo.
    • Pokud si jásal pro Havla,Klause a podobné darebáky a potom stál přitrouble,ve frontě na kuponové knížky,abys pomohl lumpům Česko rozkrást,tak uvedené zasloužíš.Jinak investuj do nákupu kvalitního bejkovce,nebo okované násady od krumpáče,abys,v pravý čas ,pomohl Česko od lumpů vyčistit.
    • Jak si kdo ustele , tak si lehne . Vrátil jsem se po týdnu v Turecku . To by se mi za komunistů stát nemohlo .
      • Za komunistů se také nemohlo stát že zaměstnavatel nedá pracujícímu lidu pracovní
        smlouvu nebo dokonce vejplatu. Za komunistů se nemohlo stát že člověk neměl na zubaře.
        Tenhle režim pošlapal důstojnost a práva pracujích.
        • Hmmm. tak pokud jste té almužně říkal výplata a hlavně jste neměl nejmenší možnost se z toho otrockého systému vymanit , pak není co řešit . Když vám vyhovovalo , že vás kontrolovali policajti třeba na rybách nebo v autě jak to , že nejste v práci a kdy se nikdo nesměl živit vlastní prací ale jen jako nádeník ( zaměstnanec obecně) pak chápu , že se vám to líbilo .
          • pro Tom mimoně . jinak tečku pod x.nicky

            Dnes Bilderberg díky technice kontroluje a odposlouchává všechny a všude, dokonce celý impotentí Brusel a EU v čele s maoistou Barossem a babou Merklovou a ti se neopováží ani ceknout proti tomu a ještě jim servilně děkují, ubožáci a skáčou jako blechy, aby Big Brother za oceánem , Bilderberg se na ně nenaštval. Ubožáci nesvéprávní.
    • --V současnosti v česku proletariát je zbidačený a vykořisťovaný buržujskými parazity.-Každý -OSVČ nebo podnikatel ...i ten největší hajzl se má lépe než dělník.-Neustále se prezentují platy nad dvacet tisíc a pod....ale kolik procent dělníků to má??!.-Většina proletariátu je pod hranicí bídy.-...A nepomůžou žádné volby stran ani osobností.....Ostatně v česku žádné osobnosti v současnosti nejsou.-A pokud jsou-tak jsou zatím utajení v řadách proletariátu.-Z těchto řad a z těchto lidí musí přijít obnova a náprava poměrů.-Je třeba odmítnout maloburžoazní systém a vůbec celý kapitalizmus.-Darebáky kteří používají systém pro ovládánía vykořisťování mas je třeba eliminovat.-
      • To proto že podnikatelé jsou dotování státem , kdyby se měli sami živit tak chcípnou. Kdyby všichni občané jen podnikali tak stát přestane dotovát podnikání a to by došlo k občánské válce .Byl by to boj o přežítí .
      • Proč by se měl mít dělník , tedy zaměstnanec, lépe než ten kdo se živí sám ? Nikdo mu nenařídil , že MUSÍ být dělník .
        • A proč má dělník svoji tržní hodnotu v podobě pracujících rukou prodávat pod cenou jako
          je tomu u nás? Podnikatelé tím že nedávají pracovní smlouvu nebo neplatí přesčas
          porušují zákoník práce. Poškozený je opět zaměstnanec kterému se tato práce na černo nebude započítávat do důchodu.
          Máme nejnižší mzdu z celé EU ale ceny nám každý rok obchodníci zvedají.
          • Ale nikdo vám nenařizuje za kolik máte prodávat svoji práci. To je jen a jen vaše věc .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit