Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám vždycky pravdu. To není fáma!
    • josef.servit.9
      Mne víc děsí ty pády letadel, vyrobených v totální demokracii.Tuzexmužíci do toho montují
      nějaké destrukční mašinky?Ale možná to zavinil Putin ?
  • Uprchlíci z afriky do EU utikaji za praci! - taky pekna fama, tu siri slunickari. vydlabany jak slunecnice
  • že stále žijí konspirační bajky a nikdo nevěří režimu, když je vyvrací, když tentýž režim konspirační bajky a pohádky sám šíří. Například tu, že spadly tři mrakodrapy, do kterých narazila pouze dvě letadla (ony mrakodrapy byly navíc konstruovány ve třídě odolnosti proti nárazu letadel) nebo další bajka že prý Američané přistáli na Měsíci a nic prý tam nebylo. Ve všech těchto pohádkách existují tuny důkazů dohledatelné na internetu které je vyvracejí jako nesmysl a uvádějí na pravou míru ovšem systém je doblba stále opakuje. A takových báchorek režim šíří stovky všude kam se podíváme. No tak prostě lidé logicky přestávají systému věřit.
    • Bože, proč je ta ruská propaganda tak primitivní, že popírá to každý ví. To snad platí na ty jejich ožralé mužiky, ale soudný člověk v civilizovaném světě na to neskočí.
      Ona snad ta letadla do mrakodrapů nenarazila? A přistání na Měsíci se snad neudálo? Chápu, že to Ivanům vadí, když místo toho jejich Gagarina lítal kolem Země magnetofon.
      • potkane.....kdybys chodil do školy naučil by ses počítat a zjistil bys že dvě letadla můžou narazit pouze do dvou (ne tří jak si myslíš) mrakodrapů a kdyby ses dále vzdělával (né ovšem bifloval brožurky CIA) věděl bys co to jsou řízené demolice, systém NORAD a co vlastně doopravdy Američané na Měsíci viděli. No ale komu není shůry dáno v apatyce nekoupí......
        • Onehda v televizi říkali, že pendolino narazilo do náklaďáku co vjel na přejezd který blikal červenou.... To je úplně stejná konspiracka jako ty mrakodrapy, každý myslící člověk ví, že ambici na vlaku testovali supertajny magnetický kanon na oběžné dráze.... Důkazů je mnoho, treba ze to na sebe vzal polák, prý řidič kamionu, ale vždyť blikalo červený světlo, to přece nikdo na přejezd nesmí... Si myslej že jsme blbý a sezereme všechno... Navíc Všichni víme jak jsou polaci zadobre s amikama a tohle na sebe vzali kvuli té základně v polsku. ;)
    • o kom mluvíš Kime ?
      • Ho či Mine.....nejsem tvůj příbuzný.....
  • Hezké, Lenin byl jako houba je moc hezké, ale houba nacucaná Vodkou. Vždyť byl věčně opilí na mol. Toto byl náš vzor alkoholik, který zemřel na pohlavní nemoc. Stalin, taky zemřel na vřed co měl na aortě, tento vřed byl ze syfilisu. Tato zkažená lůza socialismu nám byla za vzor. Je zajímavé, že nejezdí Mercedes, ale zase Volha, z velkého Ruska přijde jenom smrt a děs.
    • Jo pro tebe.
    • Jo,jo, z Ruska přišly vždy velké "vzory", ožralec , syfylitik a jiné lahůdky. Zeman si bere vzor dodnes z této oblasti.
    • ty jsi tu ještě multinicku sejmone ?
      • Já jsem Milan, ale je zajímavé, že naše policie si neber vzor z Ruska, ale raději se dívá na západ. Chlastat při řízení nesmíš protože EU nám to zakazuje, Zeman má Putina kamaráda a tam by to bylo OK. Nemusíš být ani ožralý a Českou hymnu si nemůžeš jen tak zaspívat, podle policie to je veřejná produkce a na to musíš mít povolení, ale Ruskou Kaťušu ti policajt nezakáže. Já bych navrhoval třeba internacionálu jako naši novou hymnu za tu tě policajt trestat nebude. Já si připadám jako v pohádce Pyšná princezna, tam ten švec chodil zpívat do vedlejšího království. Pokud si u nás nesmíš zazpívat, tak za to mohou poradci prezidenta jako v té pohádce. Budeme chodit třeba zpívat do Německa.
      • Ty ruská filcko, ne .. .er tady od rána do večera!
  • Zřejmě jde o dobrý efekt, přitahující nepřemýšlející diváky. Vzpomínám se na americký film
    "Kandidáti života a smrti", který jsem viděl snad před třiceti lety - a z něhož jsem se vrátil ve velmi špatném rozpoložení.

    Když však člověk začne racionálně o scénáři filmu uvažovat, musí zákonitě dojít k závěru, že pokud by se policie neměla dostat "na kobylku" oněm únoscům, musela by snad její úroveň odpovídat hodně, hodně nadneseným anekdotám... *1* *11*
  • Lidé... No, nevím, jestli si to označení všichni jedinci, kteří nesou vnější znaky příslušnosti k druhu homo sapiens, zaslouží.
    Konspirační teorie, městské legendy, všechno je z jednoho soudku, z nevědomosti, ignorantství, nevzdělanosti... Folklór pro prosté duše... *1*
    • lžeš, sovětská volha dokáže cokoliv
      • Sovětiš Volga přece lítala jako pták. Velké Rusko a ještě větší soudruzi dokáží záraky na počkání. Gagarin jim spadl jako zralá švestka, udělala žbluňk do kafíčka a bylo po něm. Nebyl jim nic platné, že měl křídla, ale anděl to nebyl. Gagarin utíkal chlastat a ze děvkama byl jako nemocný. Sověti mají takový život v krvi.
        • Koukám, že nesouhlasíte. Gagarin teda nespadl s letadlem při zkušebním letu? Gagrin nikdy nepil? Toto je pro mne novina jak to teda bylo, rád se nechám poučit. Gagarin se stal ruským prezidentem, ale nám to nikdo neřekl. Je zajímavé, že o Američtích kosmonautech nekolují takové fámy, já vím, Ruská propaganda tvrdí, že Američan nikdy ve vesmíru nebyl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit