Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    nezapomeňte jim v příštích volbách zase dát hlas *7*
  • Kdysi dávno tomu jsme se smáli v jedné "socialistické"pohádce o "pyšné princezně" královskému výběrčímu daní, který spílal uhlíři, zda má zaplaceny daně, i ty "napřesrok". No a nyní? V podstatě stejně praštěná situace a to už socialismus dávno není. Křupanství, neschopnost a nezájem našich "vyvolených" partajních šmejdů, "s podporou jejich na chlup stejných voličů". Jeden by se smál, ale, je to bohužel k pláči. *12* *16* *12*
  • v jedne nejmenovane zemi ktera neni Ceskou zemi , ale je mym domovem uz pres 30 let to nejsme schopni pochopit. Znacka na prani , dnes pres internet cena v kcs cca 300 . Sezoni znacka bezna vec prave na motorky , caravany a cabria a tak. Take se od toho odviji pojistka a dalsi. Cestinu jeste umim , mysleni obyvatel te zeme pod Ripem uz nepochopim.
  • Máme smůlu,že žijeme v České republice,neboť schválit registrační čísla na auta je nadlidský úkol našich poslanců.Vůbec se nedivím,oni už svoje vyvolená čísla na autech mají.to,že by třeba zavedli sezonní čísla pro lidi,kteří mají kabriolety,nebo pro občany,kteří v zimních měsících nejezdí,tak to máme smůlu.Neobstojí,že mohu dát reg.značky do depozitu,neb s tím strávíte půl dne a ještě musíte platit,jako vše v ČR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit