Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zvaní "sluníčkáři" neustále jen rozeštvávají lidi. Vytvářením dezinformací a překrucováním skutečnosti podsouvají světu, že Češi jsou nacisté, fašisté, rasisté, xenofobové (...) aniž by zřejmě vůbec znali pravý význam těchto slov. Mnozí lidé pak podléhají tomuto klamu a pomalu se názorově přesouvají tam, kde je chtějí tito provokatéři mít. Hlásáním těchto nesmyslů se jednak dopouštějí hanobení národa, jednak ohrožení státu, obzvláště v dobách zvýšeného nebezpečí v Evropě. Češi NEJSOU rasisté a nikdy nebyli. To je jenom chiméra "sluníčkářů", provokujících v kdoví koho zájmu. Je nutno přestat se o ně zajímat a prostřednictvím státních orgánů hledat a trestat viníky těchto záludných provokací.
  • Opět kritika kdejakých sdružení, kteří si osobují právo kritizovat jiný stát. Podivné, když právě v zemích, odkud pochází kritizéři, je emigrační politika pod psa. Němci, Francouzi, ale i ostatní státy si neumí poradit s nelegálními emigranty, dokonce veřejně vyhlašují, kolik že teroristů mají na svém území, ale dosud ani jednoho nevykázali ze země. Migranti si u nich dělají co chtějí a žijou si nad poměry, když se vydávají i za více osob a tak dostávají vícero podpor. Že naše úřady to nepřipouští je jenom správné. Právo, koho mám za souseda mít mi nikdo nemůže vzít. Ano, úřady buďte ještě přísnější, protože i ti, kteří vám projdou úřadem, zde dělají dost často neplechu. Takže další pokus evropských "pravdolaskařů" kecat a ovlivňovat jiné, ale ne na svůj úkor.
  • zvědaví na cizokrajné špíny které se tady chovají jako prasata. Zdravotní pojištění platí, nebo neplatí. Péči by chtěli. My potřebujeme pečovat zejména o vlastní. Navíc cizinec není našinec. Takže od hradu dále, tady vás vandráci z blízka či daleka, nic dobrého nečeká.
  • Chybí tam základní informace! Odbor cizinecké policie i Odbor azylové a migrační politiky Ministerstva vnitra České republiky postupují přesně v intencích zákonů č. 325/1999 Sb. - o azylu, v platném znění i zákona č. 326/1999 Sb. - o pobytu cizinců na území ČR, v platném znění. To jen azylové řízení, za vydatné podpory - na hraně zákona - "aktivistek" z nevládních organizací (autorek pamfletu), trvá pro Ukrajince (i jiné národnosti) dostatečně dlouho na to, aby si tito zarobili finance na svůj další život. A to v podstatě nezákonným způsobem. Zdravotní pojištění za něj platí český stát, dostávají i kapesné od MV ČR - přesto pracují "na černo" - a práci jim shánějí ony "aktivistky". V azylovém řízení první zamítačka je sice vydána do týdne, max. do čtrnácti dnů, OVŠEM - pak přijde odvolání - sepsané "aktivisty", - a to už se řeší v řádu měsíců (takže je cizinec stále žadatelem o azyl, se všemi právy i "právy" z tohoto titulu mu náležícími), když ovšem i po tomto druhém (a logickém) zamítnutí žádosti o azyl ze strany MVČR - následuje odvolání k Nejvyššímu správnímu soudu - to se řeší v řádu let (tady je dotyčný cizinec v režimu "pobytu na strpění", kdy si zdravotní pojištění má sice platit sám, ale ... Vždycky se najde kolega v některém z předchozích režimů pobytu, který mu půjčí kartičku pojišťovny žadatele o azyl, takže nula od nuly pojde. Zářným příkladem těmto šmejdům by mohla být jedna (mno...) Vietnamka, která takto otěhotněla osmkrát do roka).
    • ONY TY ORGANIZACE DOSTÁVAJÍ NEMALÉ FINANČNÍ PROSTŘEDKY NA SVÉ PLATY, CESTOVÁNÍ A SEMINÁŘE - TAK MUSÍ NĚJAKOU ČINNOST (i když pro obyvatele této země v podstatě zhoubnou) VYKAZOVAT: TAKŽE třebaaaa - ................ sluníčkáři prolezlá Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) hospodařila vloni s částkou 46 milionů 786 527,- Kč, ......................................... nechvalně proslulé Sdružení pro integraci a migraci hospodařilo vloni s částkou 30 milionů 079 876,- Kč, ...................................................... dávno "profláknutá" Poradna pro integraci dostala na svou činnost 22 milionů 973 418,- Kč, ......................................... podobní parazité, zvaní
      Multikulturní centrum Praha inkasovali 23 milionů 611 803,- Kč, ...................... málem bych nezapomněl na institut, zvaný Člověk v tísni, do kterého "přiteklo" dokonce 249 milionů, 628 650,- Kč, ...............................................
      a co nechvalně známé SOZE (Sdružení občanů - kterých? - zabývajících se emigranty), jakou činnost to vyvinulo za 7 milionů 016 246,- Kč, ................................. nebo co vykonalo Centrum pro integraci cizinců, z.s. - jakou to činnost vlastně vyvíjí za 25 milionů 969 612,- Kč? A další a další - dohromady na jejich aktivity (většinou pomlouvání Odboru cizinecké policie ČR a Odboru azylové a migrační politiky MV ČR opravdu neurvalým způsobem), za některé by měli sedět v kriminále - a dlouho - tak na tyto aktivity přes PŮL MILIARDY KČ. Tak jim dál posílejte svoje SMS a namlouvejte si, jak jste někomu pomohli (spíše se podíleli na kopání vlastního hrobu) . . .
  • Česko prý ztěžuje cizincům žádosti o azyl, žádá tu o něj méně lidí než ve zbytku EU...

    Nemyslím si, že by to Čechům nějak vadilo...
    • Dobrá reakce *1* *1*
  • old92
    Neziskové organizace jsou na dvě věci : na Lejno a na Nic! Jenom pohodlní a líní ,kterým se nechce pracovat tímto způsobem "vycucávají" prachy z dotací a jsou za to pěkně a bezpracně živeni.A to i za cenu, že tuto zem "zaserou" migrantskou /muslimskou/ verbeží. Hlavně, že to SYPE...Do hajzlu s vámi darmožrouti...
  • nejhorší je na tom, že jenom dočasně, pak fašisté z bruselu zavelí, nabídnou soc. dávky černým špínám jak v německu, tak i u nás a máme je tady, budou se nám smát do očí
  • Konají správně.!!!
  • degen nonstop tu?
    • zde soudruhu Zemane, jsem stále na stráži, ruské tanky stále v nedohlednu *13*

      dovolte mi odejít
  • Místní novinářská jElita zapomínají psát o mírových jednáních v Astaňi? Jo Jak něco dobrého dělá Rusko a Turecko tak to nevoní co?
    • agresorovi. Dokonce i mainstream to velmi omezil. A přitom stačilo tak málo - vykopnout Šapitó zpátky do jůesej. Jakmile mainstream nemá noty, tak je s dezinformacemi v koncích.
      • Teď mají v merku Donalda. Tak bude mít i Zeman chvíli klid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit