Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Polaci by měli odškodnit lidi co byli vyhnáni ze svých domovu a zločiny při okupaci Těšinska v r. 1938
  • No tahle diskuse je úlet sám o sobě a redaktor se taky vyznamenal.
    SHRNUTO JEDNOU VĚTOU:
    Hranice se posouvat nebude jen 360 hektarů polí na území ČR bude vlastnit Polák což bylo směněno za posunutí ČESKOSLOVENSKÉ hranice směrem do polska v 50tých letech.

    DEMARKACE HRANIC PO ROCE 1950
    na adrese http://geography.upol.cz/soubory/studium/bp/2012-rg/2012_Ivan.pdf

    Je to slušná bakalářská práce a doporučuji si přečíst zejnéna stranu 27

    Jinak kdo to nečetl v četně autora článku... Měl by být raději sticha a chodit kolem Poláků po špičkách. *3* *3* protože jinak si koleduje o titul tele roku. *9*
  • Tak když se ten český majetek tak snadno rozdává, chci taky něco. Stačí mi tisíc hektarů polí a kousek toho lesa, ať se máme s bratry kde modlit za vaše hříšné duše.
  • Ještě by taky měli vrátit Sudety Německu a Čechy Rakousku a bude vymalováno..... *16*
    • Už aby to bylo. Mír, vole.
  • Pro ty kteří pořád věří, že amíci nás spasí, tak ať si přečtou dějiny agresí. To všechno dělají jen pro svůj propspěch - je to banda a my je budeme od léta podporovat!!
    Stručné dějiny intervencí USA od r. 1945
    China 1945-46,Korea 1950-53,China 1950-53,Guatemala 1954,Indonesia 1958,Kuba 1959-60,Guatemala 1960,Belgian Kongo 1964,Guatemala 1964,Dominican Republic 1965-66,Peru 1965,Laos 1964-73,Vietnam 1961-73,Kambodža 1969-70,Guatemala 1967-69,Libanon 1982-84,Grenada 1983-84,Libya 1986,Panama 1989-90,Iraq 1991,
    Kuwait 1991,Somalia 1992-94,Bosnia 1995,Iran 1998,Sudan 1998,Afghanistan 1998,
    Yugoslavia ; Serbia 1999,Afghanistan 2001,Libya 2011,Sýrie 2012.Při těchto intervencích zemřely statisíce lidí. A teď pište něco o agresívním Rusku. Buď jste všichni tak těmi našimi médii zblblí, nebo je to úmysl.
    • Tváříte se jako chytrák a ve finále jste vyjmenoval země do kterých jsme dodávali zbraně. A to vám tam některé ještě chybí. Za pomoci bratrských soudruhů ze CCCP

      Rusák má jen dva sousedy které ještě nenapadl. Norsko - tam je prvních 800 km od hranice jen ledová pustina a USA. Všechny ostatní už napadl, okupoval a nebo jim část území ukradl.

      Kolik USA ukradla území výše zmíněným státům ???
  • My to vedeme, teď dáme kus našeho území pšonkám, v létě tady budeme mít příchod amíckých vojáků. Tak už nás pak vysvobodí jenom válka. Kterou ti americký drbani určitě rozpoutají.
  • Já bych brala připojit se k Polsku, je to pěkná velká země, Polsky umím.
    • Jojooo. Polsky umím roztahovat nohy. *2*
  • Koukám, že tu máme zase protektorát. A nebylo by ouplně nejlepší zase sjednotit Moravu s Nitrianským kniežactvom, jak tomu bylo od počátku? Mnozí Slováci po tom už volajíí! To by nebylo špatný se trhnout a spojit se Slovenskem. To by náckové valili bulvy!! *1*
    • snad Nitranské knížectví s Moravou jste chtěl říci, po tom ale už Slováci tak moc nevolají *15*
      • Jooo, to bys holka koukala. Zkus si projet pár slovenských webů a zjistíš, že knih a článků s touto tematikou v posledních letech je jako hub po dešti. Joojo, Moraváci a Slováci jsou jedna krev, s tím nic nenaděláš. A pokud bys tápala, stačí, když si zajedeš na Bratislavský hrad, tam totiž mají velkou sochu knížete Svatopluka, velkého to symbolu Velké Moravy, od které odvozují Slováci svůj původ. *1* *1*
        • nepochopil jemnou ironii, Velkomoravská knížata (Morava) dobyla Nitranské knížectví a přičlenila ho ke svému státu,nikoliv naopak, tedy Morava by měla znovu převzít Slovensko, ne Slovensko Moravu, To je odvěký omyl Slováků, že mají za to, že VM říše byla jejich, ne byla nás, Moravanů
          • Když napíšu sjednotit něco s něčím, tak je fuk, v jakém pořadí. Když napíšu zabrat, tak je to o něčem jiném. Opravdu vaše vyjadřování nechápu. To bude asi nějaký váš kolorit. V logice jsem takový jev opravdu nezaznamenal.
          • Hm.... Tak to jsem zvědav který osel si bude zase myslet že mi vládne.
            Mám Polské jméno, Slovenské příjmení, mluvím hlavně Česky a jsem Moravák.
            Semnou vaše žabomyší spory a války nevydupou. Akorát mne sejří že je jedno který mongol zrovna vládne - vdycky jen bere a houbelec dává. *1* *1* *1*
  • tak Vatikánu už jsme dali, Polákům dáme......když už jsme u toho vracení.....požadujeme vrácení Moravy od Česka, do něhož byla nedemokraticky začleněna....no a k tomu nárokujeme Čechy, kus Slovenska Polska Rakouska......CO BYLO UKRADENO, MUSÍ BÝT VRÁCENO...!!!!!
    • Ano, i u nás na Moravě se najdou imbecilové, ale není jich procentuelně víc, než jinde v ČR. Je taky možné, že tenhle pablb nemá s Moravou vůbec nic společného.
      • hýkale..... *6*
    • Ty si stejný pocháb jako česká hlasatelka počasí která si myslí že východní čechy jsou u Zlína a ne u Kolína.

      Tady nejsi v xenofobním Rusku. My jsme Evropská unie a hranice jsou tady jen aby se měli hlupáci s kým hádat. V principu je mi jedno jestli mám pole v Německu nebo v Itálii.... Mám pole a nikdo mi ho nevezme.

      S toho vycházejme.
      • bezregistrace
        .......... hmmmm .......
      • hranice jsou tady jen aby se měli hlupáci s kým hádat.
        --------------------------------------------------------------------------------
        aha, tak už vím proč se hádáš hlupáku
      • To je přesně řečeno, je třeba uvažovat jako EVROPANÉ a ne jako nějaké potróblé z moravské Horní Dolní. On také asi neví, že Markrabství Moravské spolu s Královstvím Českým a Knížectvím Slezským po staletí tvořilo Země Koruny České.
        • Potom jistě budeš vědět i historická fakta o tom, proč se odpoutaly české kmeny od Velké Moravy. A také, co je podivného na tom, pokud by se Moravané "chtěly odpoutat" od "Česka". Šlo to tenkrát, šlo by to i dnes.
          • No šlo a co s toho ???

            Leda tak větší daně aby se krom nezrušených okresních úředníků přidružily k novým krajským úředníkům ještě noví vládní úřdníci a velvyslanci na slovensku a čechách. Už se těším na výstavbu nového sídla pro papaláše někde u Olomouce. No a prodlouží se nám hranice tak budeme muset dobrat fízly a celníky. Na vlastní armádu se taky nesmí zapomenout.

            To že mne Pražousi čas od času serou ještě neznamená že do nich budu střílet jak to udělali Rusáci na Ukrajině a už vůbec netoužím živit další ancábl vyžírků.

            No ale jestli víš o nějakém pozitivu které to mi, tobě nebo dětem na Moravě přinese tak písni. Třeba změním názor a přidám se k tobě *1* *1* *1*
        • vám a těm, kdo uvažují jako vy by moc prospělo, kdyby pochopili, že jsou lidé mají jako lidé uvažovat.
        • Tečko, už sis dnes vyměnil pampers?
        • bezregistrace
          no nic jdu hledat krále Ječmínka
  • No.... technicky vzato bych to nehrotil. V nejhorším možném důsledku to bude majetek v českých rukou na Polském území. Ale ani to nebude pravda. Můžou dát polákům tak 300 hektarů lesa nebo polí ze státního. Jinak nic.
    Holt bude český zemědělec jezdit orat zemáky do Polska. Tak jak to dělali Rakušáci za první republiky. Akorát nevím který trotl vytáhl takový nesmysl 70 roků po válce. Tohle nikdo rozumný vytáhnout nemohl.

    No a k těm poválečným hranicím.... Všichni se vrátili na původní hranice jen Rusáci si nárokovali všechny území které získali když spolu z Hitlerem na základě paktu Molotov Ribbentrop napadli Polsko. Tak že Rusáci jsou na hranici kterou si spachtovali z Hitlerem.

    Co je proti tomu 300 hektarů.
    • bezregistrace
      No myslel jsme že jsi je tak ujel, ale to co tu píšeš dosvědčuje že opravdu nevíš o světě téměř nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit