Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde se vzal tu se vzal Syrský Kurd a prý terorista. Už jsem slyšel od našich politiků, že u nás nejsou žádný teroristi a že by první? Jak mohlo to proklaté Turecko vědět, že se nachází na našem území proč ne někde v jiném státě EU, přece mohl cestovat jak chtěl. Byl ten člověk sledován zahraniční tajnou službou? Teď v TV, že všichni jeho zastánci z celé Evropy jsou v Praze a my občané nic nevíme a oni to vědí hned. Nevím proč ho ti naši policajti zatknou proč ho nenechají jít. Proti teroristům vážení policajti nic nezmůžete a vy uděláte takovou radikální chybu, říkám si jste vy policajti vůbec normální v četně našich politiků? Ne nejste u mne jste jenom tupci!!!!!!!!
  • Naši se na to měli vykašlat a nechat ho být. Ono totiž nikdo neví, kdo z nich je lepší. Kurdové odpalovali bomby v ulicích Istanbulu a Turci zase masí Kurdy, kde to jen jde. Takže je to 1 : 1.
    Osobně to považuji za jednu pakáž a dál od nich. A vůbec už nechápu proč dostal naše vízum.
  • ..to jsme se zase předvedli jako bezpáteřné sv-ně. *7*
  • Je to prekérní situace.Já bych mu umožnil útěk nebo se to tak nedělá a je klid.
    • Propustit na kauci, ať z toho něco máme.
  • Nejsou v Turecku vezneni 2 mladi Cesi za pomoc Kurdum?
    Treba jim vydani tohoto zadrzeneho Muslima Turkum naopak pomuze k vymene do Ceska...
    • Admsap
      Takže by to byla pokrytecká špinavost.
      • dva kurdy za jednoho kurda, to není špatný kšeft
  • Já když si vzpomenu, že někdy v roce 2015 byl v naší republice Bašár Asad, tak si říkám naši politici jsou jako ten terorista Bašár. Místo toho aby byl hned zatknut a poslán k mezinárodnímu soudu, tak se s ním zacházelo jako s nějakou primadonou. Nějaký Kurd nebo Turek, ale Bašar byl jiná káva. Naši politici jsou u mne teroristi, žádná demokracie. Rusko tomuto teroru napomáhá, říkám si komu to hraje do karet? Má Merkelová dohodu s Putinem? Ani bych se nedivil, že za pomoci Německa chce Putin zlikvidovat Evropské státy v podobě uprchlíků. Proč by Putin dobýval Evropu když to za něj udělají jiní stačí rozdělit uprchlíky (teroristy) po Evropě a nebude to dlouho trvat a Evropa se může propadnout do občanské války. Kdo s toho bude mít prospěch? Naši politici potom budou koukat jako sůva z nudlí.
    • Admsap
      Jednou asi před 20. lety si v hospodě ke mně přisedl jeden Iráčan, mluvil velice slušnou češtinou a blábolil cosi, že tu studoval chemii. Já vím o ní celkem prd, ale přesto jsem dal jen tak mezi řečí menší chytáky z chemie, které on nevěděl, zato mě řekl, že je rád, když se může setkat s absolventem VŠCHT, ale že teď na chemii nemá náladu a přišel si do Čech odpočinou a je na dovolené.
      Co si budeme povídat, chemii jsme neuměli ani jeden a zato jeho přehled o naší ekonomice, struktuře vlády a pod. tak to z něj nechtěně tak po desíti pivech padalo.
      Pak do naší hospody nalezli palestinští Arabové a aby měli dobré pokryti, tak tu hospodu koupil jeden z nich a oni byli jeho přátelé. Mluvili docela nahlas s přesvědčením, že nikdo z nás neumí arabsky, což byla pravda.
      Později jsem osobně došel k závěrům, že se u nás klidně mohly plánovat atentáty kdekoli na světě. Chodili tam asi půl roku a pak zmizeli. Asi jim jejich rozvědka dala jiný úkol.
  • Dle mého názoru mají některé turecké zatykače silný politický podtext. Jsem proti vydání bývalého kurdského vůdce do Turecka.
    • Zbytečně si komplikujem život.
  • No to jsem zvědavý....pokud Turci pošlou přesvědčivé důkazy, že se
    tento pán podílel na atentátu ... budiž.. Pokud ne, nerad bych stál
    na jedné straně s Islámským státem....Se kterým Kudové válčili
    a Turci kšeftovali...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit