Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je hezký, bohužel diktátor Erdogan momentálně spíš přitvrzuje svoji diktaturu. Po letech, kdy se Turecko dostávalo výš, diktát Erdogana jej posílá ke dnu.
  • Že to není trestné podle českého práva, to je možné. Ale to neznamená, že to není trestné v Turecku podle tureckého práva. A rozhodovat o tom bude turecký soudce a nikoliv pan Sobotka.
    Nošení kříže a propagace křesťanství také není v ČR trestné, ale v Rijádu vás za to odsoudí zbičují a ukamenují! *16* *16* *16*
  • co za ně bylo třeba zaplatit milionové výkupné.Kolik za to mohlo být drahých operací nebo jiných nezbytných investic státu. A zatím se prachy utratily za 2 bezcenné blbky, jejich život neměl a nemá žádnou cenu. Kdyby tam natáhly ráfy tak tady po nich pes neštěkne. Nyní zatěžují státní aparát zas dva nepoučitelní hlupáci. Promarnili několik podaných rukou. Nikdy nebudou schopni státu vrátit to co do nich nyní investuje. Klidně tam pochcípejte. Tady je to každému šuma. My odvádíme daně a ty se rozpouštějí do takových bezcenných zmetků ....
    • Žádná. Ty vyhodilo by se to jinde, například na pomoc Maďarsku při "ochraně hranic". Už takhle se tam vyhazuje příliš, místo aby se udělalo skutečné řešení, to jest přijali se lidé v nouzi. Turecko není bezpečnou zemí a Řecko a Bulharsko na to prostě samy nestačí.
  • Jen oni ví,proč se tam rozjeli.Určitě ne s mobilní nemocnicí za 180,-Kč.Na vládní úrovni nelze hovořit o pravých důvodech těchto blouznivců.Ale samozřejmá snaha státu je z té šlamastyky dostat se mi nelíbí.Za jakou sumu to asi bude.Z peněz,které bychom mohli věnovat potřebným u nás.Trest smrti jim nehrozí,proto bych je nechal vyšťavnit.A požádal bych turecké úřady o možnost je občasně natočit a pustit na české veřejnoprávní televizi.Pro prozření dalších blouznivců našich hor.Ať si riziko svých excesů vyžerou do dna.O podobné Mesiáše nestojíme.Charitu lze s úspěchem vykonávat u nás.
  • Proč se vládní činitelé zabývají něčím takovým. Je to rozhodnutí jedinců a teprve když selžou tak se obrací na Boha? Je to stejné jako ty dvě kačaby vykoupené za neznámých okolností v Pakistánu nebo ty pablby vychytralé v Libanonu v údolí Bikaa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit