Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není divu,protože marazmus ,který tady podporuje teplouše,než řádné rodiny s dětmi,naše budoucnost šikanování otců matkami za podpory jejich matek a doslova teroru za pomoci tzv nezávislých soudů,vede k tomu,že se nechtějí muži ženit a ženy vdávat,protože důležitý základ vztahů je v rodině.Tam,kde dcera vidí,že to funguje tak to funguje i v její rodině.Vím co píšu mluvím z vlastní zkušenosti.,Tam,kde to nefunguje to fungovat nikdy nebude a horší,když se do toho montuje její matka jak to známe ze zkušenosti s I.P.hvězdou nad hvězdy.
    • Problém je jinde. Dřív byly dívky vychovávané k tomu, že se vdají bude dělba práce: muž bude rodinu zabezpečovat finančně a žena se bude starat o děti a o domácnost. Jenomže dnes ženské chtějí "rovnoprávné" a chodit "do práce", nejlépe sedět u počítače a u telefonu a obtěžovat jiné žvaněním a tak si vymyslely, že muž půjde na "mateřskou" dovolenu. Ještě kdyby tak mohli rodit muži, aby byla "rovnoprávnost".
  • ... skvělý příspěvek pro zdejší nejprimitivnější póvl :)))
  • Tady je to o teplouších a Semjon Gayínek nikde!!!


    WOW !!!
  • Nevím jestli partnerka,ale vím rozhodně,že se ke mně nehodí TOP09,se kterou se neustále
    loučí,čím dále,tím více jejich bývalých členů.TOP 09 je před totálním zhroucením.
    Nejvíc svých sympatizantů ztratila,ale i nadále ztrácí TOP09,která je už pod hranicí vstupu do Sněmovny.Vinu na tom nese předně její předseda Kalousek,který svými nenávistnými výroky a současně lživými,stal se nejneoblíbenějším politikem.Podobně se zachovali i další politici této strany,jako je Landát a další.Je skoro pravděpodobné,že TOP09 PO VOLBÁCH UŽ NEBUDE VE SNĚMOVNĚ.
    • ... nauč se psát, balíku :)))
  • Sajmon hledal partnera na Pride, nezbyl na něj zádný
  • Americká filcka Semjon Gayínek by taky rád partnera!!!
    Ale vem si chlup z dlaně, když tam neroste!!!


    CHI !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit