Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čím více toho člověka poznávám,tím více jsem přesvědčen o tom že je to magor a navíc vyčůraný což je vraždící kombinace.
  • Výstižný článek, děkuji.

    V této zpolitizované kauze a mediální štvanici cosi slušně zapáchá, a není toho zrovna málo...
  • Vyhlaseneho loupeznika.Uz nyni se ve skolach uziva obratu - lzes jak Rath.Pekne si zlodej v bilem nadelil.A jeste ma tu drzost svolat tiskovku pred vesnickou ordinaci.A dojemne dojit v bilem platiku.Jo kluku to zas bude komedie.Ty a v pruhovanem.Ty v kvalitni base.To zas budes pro obveseleni naroda bedovat a skucet.Krasne krasne se to z ust gaunera posloucha.
  • Není ten pán Raht žid ,? ,tak žida nikdy nezavřou. *5*
  • Článek blábolů, obdivující zkorumpovaného politika...smutné:( autorovi je "vcelku jedno", co bylo v krabici od vína, že R ovlivňoval zakázky a bral úplatky, jakou komedii před celým národem hrál a hraje.. V tom je právě ta bída a známka morálního úpadku naší společnosti.. Lidé, kterým nezákonné jednání, a to navíc poslance, ministra, hejtmana, doktora atd. připadá jako normální a ospravedlnitelné.. Divím se pacientům mistra R, pokud vůbec nějaké opravdové má, že k němu vůbec chodí. Vždyť snad každé slovo, co řekne, je lež
  • Na německé Germány "zatím" nemáme, protože jsme čeští Slované, byť hodně šmrcnutí germánskou krví (čeští panovníci si často brali za manželky ženy z urozených německých rodů). Vliv politický a hospodářský ze strany Germánů - Němců na území dnešního Česka byl odjakživa významný a značný.
    Vždyť už franský kupec Sámo v 7. století (!!!) (tedy příslušník Západogermánského kmene Franků) sjednotil Slovany (!!!) a ti si ho zvolili za krále (!!!). Na Germánech jsme byli odjakživa závislí a jsme dodnes, predevším hospodářsky - oni jsou ti, co to tady v Evropě ekonomicky táhnou. To je třeba mít na paměti. Umět uznat kvality našeho souseda, to si často ke své škodě naši lidé neradi připouštějí (a vo tom to je). Nebuďme "čecháčky", ale Čechy, kteří se dokáží poctivě a bez falše a předsudků podívat historické pravdě do očí. Pak se snad konečně vytratí taková ta česká ukřivděnost, uplakanost a podobné nedobré vlastnosti.
    • mun.go
      Kupec Sámo je hodně mýtická postava.
      Nicméně nebyl to král, nýbrž vůdce kmenového svazu, kde jednotlivé kmeny zůstávaly nadále samostatnými útvary.
  • NEDIVÍM SE ZPŮSOBU SVÉ OBHAJOBY RATHEM.Každý, když na to má bojuje.Nikdo netvrdí,že pokud se provinil,má být taky spravedlivě potrestán.Problém je v tomto případě v nedokonalém a nedokonaném dokázání.
    Věc však je v tom,že už 20 let před Rathem kradli i další,kterým nebyl skřiven vlas.Odsouzeni byli jen menší zloději (v řádu milionů).Největším zlodějům(řádu miliard) p.emeritní prezident Klaus udělil generální,doživotní pardon.V tom je nespravedlnost,kterou celý národ kritizuje.
    Já si jej pamatuji jaký byl dárek když byl předsedou LOK,nebo presidentem LK.Takže nemám důvod mu fandit.Jde jen o to, každému měŕit stejně.
    • Pak je to na debatu, co je spravedlnost.
      Je spravedlnost, že policajti z kolony jedoucích aut zastaví právě a jen tebe, dokáží ti, že jsi překročil a ty musíš zaplatit pokutu? Je spravedlivé, že kriminálka odhalí tvoji zlodějinu a ty víš o dalších pěti zlodějích, které neodhalila?
      Je spravedlivé, že prezident využije svého práva a vyhlásí amnestii, která se některých nedotkne?
      Je spravedlivé, že při procesu právník namítne zaujatost soudce jen proto, aby získal čas, i když vůbec není přesvědčen o zaujatosti soudce, ale zákon mu na to dává právo?

      Takže Ratha netrestat, protože jiní dostali amnestie, zloděje netrestat, protože nedokáží chytnou všechny ostatní, dát amnestii všem a na vše, aby to bylo spravedlivé?
      A nepokutovat řidiče za rychlou jízdu nebo alkohol, dokud nebude jisté, že budou chyceni a potrestáni naprosto všichni řidiči, kteří porušují zákon stejným způsobem.
      *1*
      • Pokud reagujete na můj příspěvek tak buď neumíte číst,nebo jste mimo.Nespravedlnost je v tom,že zloději jsou vybíráni podle něčeho.Nevím však čeho.
        Pochopitelně každý zloděj má být odsouzen a potrestán (pokud je mu dokázána zlodějna).Tedy i Rath.Proč jsou vybíráni jen někteří?V tom je jádro pudla a nespokojenost veřejnosti.
        • Proč bych byl mimo? Přesně reaguji na to, co píšete.
          Píšete, že zloději sjou vybíráni podle "něčeho". A proč jsou vybíráni jen někteří?
          neslyšel jsem o zemi, kde by bylo jisté, že dokáží odsoudit a potrestat 100% zlodějů. Vy ano?
          Díky za každého a to včetně Ratha, kterým dokáží vinu a odsoudí je.
          A jak může někdo říct, že jsou vybíráni jen někteří? Tzn. že existují důkazy o vině jiných, ale policie je nevyšetřuje? A to víte nebo si myslíte? *1*
  • Pamatujete jak dostal pořádného "macka"? Tenkrát poprvé přišel na to, že není nedotknutelný. Ale poučením to pro něj nebylo :-)
  • Už jen to divadlo s přivezením Rátha do parlamentu a ty manévry kolem toho a ta armáda policajtů ve mě vzbuzuje blbý pocit aranže s politickým smradem. No a pár podivných okolností by se taky našlo. Jsem zvědav co na to jiný soud. *11*
  • MUDr. Rath přece každý rok podával daňová přiznání, tak mohla policie zjistit - alespoň částečně - zda nabyl "dohledaný" majetek legálním způsobem. Odkud pochází rozdíl, to mu přece musí dokázat v řádném vyšetřovacím procesu. I pan MUDr. Rath má právo na spravedlivý proces, jako každý jiný lump. Do vězení musí jít jako usvědčený zloděj, ne jako oběť neschopnosti naší policie, která má trestnou činnost řádně prokázat, což se jí ne vždycky daří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit