Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má to logiku - azylové řízení (za vydatné podpory "aktivistek" z nevládních organizací) trvá pro Ukrajince (i jiné) dostatečně dlouho na to, aby si dotyčný jedinec zarobil finance na svůj další život. Zdravotní pojištění za něj platí český stát, dostává i kapesné od MV ČR. 1. zamítačka je sice do týdne, 14. dnů, pak přijde odvolání, které se řeší v řádu měsíců (takdy je cizinec stále žadatelem o azyl, se všemi právy, jemu z tohoto titulu náležejícími), nakonec odvolání k Nejvyššímu správnímu soudu - to se řeší v řádu let (tady je dotyčný v tzv. "pobytu na strpění", kdy si zdravotní pojištění má sice platit sám, ale ... Vždycky se najde kolega v některém z předchozích režimů pobytu, který mu půjčí kartičku žadatele o azyl, takže nula od nuly pojde. Zářným příkladem těmto šmejdům byla jedna Vietnamka, která takto otěhotněla osmkrát do roka).
  • https://www.novinky.cz/domaci/426886-cizinci-z-prumyslovych-zon-po-vecerech-radi-vnitro-to-chce-resit.html
  • A my nemáme zájem o UA dělníky jen naši politici po nich touží
  • Pro idealisty, kteří stále věří.

    http://zpravy.instory.cz/3856-neveril-ze-existuji-no-go-zony-sel-tam-a-nestacil-se-divit.html

    http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/8974-tento-clanek-by-si-mel-precist-halik-kocab-a-dalsi-propagatori-multikulti-co-uz-by-jim-melo-otevrit-oci-kdyz-ne-tohle-.aspx
  • Jsem proti MULTIKULTI takže tento článek beru jako dobrou zprávu ! Jednu menšinu už tady máme 700 roků a ta se zatím nedokázala sžít s původním obyvatelstvem Evropy v žádné zemi. Proč si tedy vytvářet další paralerní společnosti, na které budeme ekonomicky doplácet a které jsou jen zdrojem problémů ?
  • Kdo by chtěl emigrovat do jedné chudé evropské země jedině Ukrajinci protože jsou na tom podstatně hůře než my. Severní Afrika, Irák, Sýrie je někde úplně jinde. Sýrie je kolébka lidstava, přece naši předci nepůjdou o žebrácké holy do Č.R.
  • proto se zeman opevňuje na Hradě.
  • a co bude až začne vlna přerozdělování. Až bude africké pakáži Německo malé a bude se tady chtit uchytit za každou cenu. Přece jim jde o bezpracné parazitování. Nepotřebují žádnou ochranu. Jsou schopni se zahryznout i do ruky která jim sype. Ale málo. Vyhánění! To je to líbezné slovo které na ně platí. Máme dost vlastních vyčuraných vyžírek. Tito jsou nezařaditelní, nevzdělatelní a neschopni se přizpůsobit řádu v EU.
    • To bude záležet na volbách do parlamentu. Pokud vyhraje Babiš, bude jich tady mnohem více, než bude žádat Merklice.
    • no to je OMYL ze jsou ochotni zahryznout do ruky která jim sype málo! Ostatně EU to moc dobře ví proto spolu s nařízením přerozdělování jde v ruku v ruce nařízení že MUSÍ dostat stejnou podporu!!! *3* Jo přesně tak! budou u nás a z našich daní jim budem platit víc než si vydělá u nás průměr... důchodci zase můžou brečet že maj málo až uviděj kolik dostanou ti co NIC nikdy NOEDVEDLI praskne jim cévka *11* *10* *12*
  • A to je snad dobře, ne?! *1* Neboj, brzy se to v Evropě otočí správným směrem. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit