Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlada CR beha co naridi EU v predklonu a dela vse co EUvidi na ocich.Hnusna ,nanezrana EU prerozdeli banderovce do vychodnich statu a tim se zbavi starosti.Jenomze takova vlada uredniku a nicemu hlavne od Sobotkovi sebranky viz.trouba Zaoralek,Diensbir atd.co muzeme ocekavat.A to jeste vyrvava Stetinac s Schwanzenbergem zesilit sankce proti Rusku.Temhle hostaplerum co jsou u koryt se lehce steka.Prala bych si aby se Putin zastavil az u Nemeckych hranic.V Cesku neexistuje zadna demokracie pokud CR vlada nevyslechne hlasy obcanu.Jedna jenom sama za sebe bez ohledu jaky nazor maji obcane.Korupce,zlodejina,zmanipulovane soudy to je demokracie pro trotly sekty politiku.
  • paráda, větší nesmysl snad naše vláda už nedokáže, pošlem jim 50 mil. oštřujem zdarma jejich raněné, uvolníme CLO.... hm hlavně že sbíráme víčka od pet lahví, pořádáme sbírky na postižené atd atd, to má logiku, děkujem ti vládo
  • Takže v Praze rozhodli od stolu že my se tady budeme muset otravovat s ukrajinskou verbeží.Chmraď tu bude žebrat ,prudit a vyhryzovat že chce lidská práva.Na placení zdravotního pojištění neslyší.Ovšem do nemocnice by ráda.Bude třeba zejména uplácet záchranáře aby tu bandu buď přihrábli do příkopy nebo to utratili.Protože jinak klasika.My budeme se skloněnou hlavou pořád přispívat do systému a ukrajinci budou zdraví.
  • To je něco jak vízová povinnost pro sarančata. Z toho si Putin hlavu dělat nebude. Ty jeho kobylky to tam i tak vyplení....
  • Zakázal bych mejdany! Tady je vidět co jeden takový MEJDAN v Kyjevě dokázal. A že zakazují vstup i očanům z Krymu? Je vidět že uznali referendum na Krymu a jeho občany uznávají za občany Ruska.
    • Nikoliv, mají je za vlastizrádce a proto je nechtějí pustit. Ale pustizt by je měli a pak šup s něma do Gulagu. *1* *1* *1*
  • Ja mam lobotomii a co mate vi! Ste socki nuli!
    • Ale zato mozek ti chybí, soudruhu.
      • To co nám zde nyní vládne je vlastizrádný lidský dobytek zralý na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných politických rodů.
      • To bude spíš deficit u tebe, protože Not je tak zuřivý pravičák, že z toho dostává pěnu u huby. Tečko než něco napíšeš tak zkus přemýšlet. Ale u tebe je problém že nemáš čím.
  • Majdan ,majdan,ukázka nacionalismu,který zavádí rasistické manýry.Zfackovaný,zkopaný ukrajinský parlament-torzo ,co z něho zbylo-diktuje pochopy ultrapravicových stran narychlo nadiktované,pučistické zákony.Zákaz ruštiny pro ruské menšiny byl sice zrušen,ale další podivný zákon je na světě-zákaz vstupu mužské generace Rusů od 16 let do 60 na Ukrajinu je vskutku "hrdinský čin"podivné vlády této země.Asi s 16-náctiletými kluky má Ukrajina své vlastní zkušenosti?!Ano,protože ti ponejvíce házeli Molotovými kokteily v Kyjevě na tom pověstném Majdanu.Takováto opatření samozvané vlády nic kladného nepřinese.Jen to otevře oči lidem,kteří slepě věří nacionalistům této země.
  • Česko od příštího týdne zmírní podmínky pro vydávání krátkodobých víz pro část Ukrajinců. Naopak Ukrajina se rozhodla zcela uzavřít před ruskými muži ve věku 16 až 60 let. Na své území je vpustí jen v...
    Česko nasledně znovu otevře záchytná zařízení pro cizince ( Bálková, Vyšní Lhoty, Bělá pod Bezdězem, atd.), neboť kriminalita vzroste na neúnosnou mez. Daň. poplatníky bude stát jeden cizinec v ZZ 28 000,- Kč/ měs., vzroste šedá ekonomika na trhu práce, vzroste dále nezaměstnanost občanů ČR, kteří budou nahrazeni turisty z UKR. Kdo turisty vlastně zaměstnal se nedohledá, sankce s tímto spojené budou neadekvátní ke škodám daň. poplatníkům způsobeným.
  • To se mi zase povedlo z a s r a t diskuzi. Já při tom masturbuju a vždycky se dobře udělám. Já těm komoušům ještě ukážu!
  • Česko od příštího týdne zmírní podmínky pro vydávání krátkodobých víz pro část Ukrajinců. Naopak Ukrajina se rozhodla zcela uzavřít před ruskými muži ve věku 16 až 60 let. Na své území je vpustí jen v...
    Recipročně Rusko zavede totéž a sami Ukrajinci si to doma udělají pořádek a věřím, že provizorní vláda v Kyjevě to odnese od vlastních v Rusku se a rodiny živících občanů.
    Otázkou je zda výše uvedené je vůle občanů či politiků, zda se nejedná o diskriminaci určité věkové kategorie a zda je vše v souladu s Listinou základních práv a svobod, nebo s listinou Židovských mudrců národa vyvoleného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit