Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak vedení "DLR" vydírá donbaské horníky

    V dolech Donbasu se nadále těží uhlí, ale ani 500 m pod zemí nejsou horníci ušetřeni války, mnohdy jim dělostřelecký granát přeruší dodávku elektřiny.Uhlí se však těží podstatně méně, pracuje jen polovina horníků, a není dřevo na štoly, které dodával Kyjev. Pracuje se však nonstop, jakmile se v dole přestane pracovat, zaplní jej voda, a trvá týdny, než se vypumpuje.
    Ředitel dolu Makiivka u Doněcka prohlašuje, že těm z místních lidí, kteří se angažují po boku separatistů“ , jde jen o žold, třebaže novinářům povinně tvrdí, že „ Ukrajina je agresor, a oni chrání své rodiny „ – Ukrajina nemůže být agresorem na svém vlastním území, ale to Kremlu nevadí.

    Území jiných států trvale zcizuje Kreml, viz mj. gruzínské provincie Abcházie a Jižní Osetie, či Krym.
    Ředitel dolu uvedl, že „ se tito „ separatisté „ , místo aby pracovali na svých místech v dole, holedbají svojí uniformou a svými medajlemi, zatímco horníci v dolech na ně musí dřít - ředitel dolu Makiivka informoval, že „ vedení DLR mu nařídilo, aby horníci v uniformě separatistů v žoldu Kremlu, kteří již nepracují, stále dostávali svůj hornický plat, takže musel snížit platy svých nejvýkonnějších mužů „ ...
    • Ředitel dolu Makiivka dále prohlásil, že „ separatisté a vedení DLR se ohánějí tím, že bojují proti korupci, která ve skutečnosti v DLR dosáhla úrovně, na jakou se ani Kyjev nikdy nedopracoval - důl v Makiivce jim musí odvádět nejen „ státní daň „ , ale navíc musí platit úplatky všem prominentům DLR, aby dolu umožnili vytěžené uhlí, bytˇ jen v Donbasu, prodat – pokud chtějí uhlí prodat Ukrajině, je cena za vyvezenou tunu daleko vyšší ( třebaže oficiálně předáci DLR vývoz uhlí na Ukrajinu zakázali ) ...

      Těch, co z místních bojují za žold Kremlu, je málo – z 1.000 horníků v Makiivce zůstalo jen 500, ale jen 50 z nich se dalo najmout jako „ separatisté „ , ostatní před boji v Donbasu uprchli ...

      Celkem je v Donbasu zhruba 150.000 horníků, a stejný počet jich je v důchodu, peníze však pro Putinovu agresi od Kyjeva nedostávají, takže někteří z nich znova fárají, nejstaršímu horníkovi v Donbasu je 78 let.

      Třebaže si na Kyjev stěžují, a nemohou mu příjít na jméno, protože je nechal živořit, nejsou pro odtržení Donbasu od Ukrajiny.
      Technici a vedení dolů tvrdí, že od Kyjeva se chce odtrhnout jen donbaský „ lumpenproletariát „ , nikoliv hornická elita, která za SU patřila k prominentním dobře placeným sociálním skupinám ...
  • sláva Novorusku a třeba se z toho podělejte amrdolové *1* *1* *1* *1*
    • bingóóó *15*
  • Příznivci Ruska a levicoví extrémisté jsou pouhou virtuální realitou

    Nebo prachobyčejní zbabělci? Obojí je možné, protože jsou silní pouze na webech a sociálních sítích. Když ale mají vyrazit do terénu, je to velká bída a jejich akce končí fiaskem. Silní jsou pouze přes klávesnice počítačů.

    Navazuji na blog Tomáše Luňáka a mohu jej doplnit z vlastní zkušenosti. To bylo křiku na různých facebookových skupinách typu Přátelé Ruska, jak zastaví americký konvoj, jak ho budou blokovat vlastními těly, někde dokonce hrozili barikádami, házením dlažebních kostek atd. Pak nastala chvíle pravdy a vojáci na obrněných transportérech pod symboly hvězd a pruhů vjely na území České Republiky. Po celou dobu jejich spanilé dragounské jízdy se opakoval stejný scénář: Tisíce a možná i desetitisíce lidí s lesy amerických vlajek, kteří je vítali, naproti tomu desítky, maximálně stovky protestujících, kterých si Američané ani nevšimli. Neplánované zpoždění nabral konvoj hned za hranicemi u Ostravy, ale nikoliv kvůli nějaké blokádě, ale nadšené davy jej nechtěly pustit dále.

    Byla legrace číst si pak reakce na proruských sociálních sítích. Mohutně se rozčiloval Jiří Vyvadil, který dokonce hrozil své skupině Přátelé Ruska rozpuštěním. Jinde naříkal nějaký penzista z Olomouce, že stál u dálnice s ruskou vlajkou sám jako trubka a musel poslouchat urážky
  • podobné bláboly o tom, že jen my, běloši, dovedeme vést, jsou typické pro každého rasistu. ale není to ak, z Evropy vyšly dva světové konflikty a po rozpadu socialistických států je na evropském kontinentě válka zase....taykže asi nemáme dostatek schopných lidí a proto musíme být kolonií USA, které sice schopnými lidmi taky neoplývá, zato všehoschopnými ano
  • decentralizace Ukrajiny spočívající ve vytvoření několika nezávislých států probíhá a snad by mohla do podzimu i doběhnout... *3*
    • všichni v ČR budeme doufat *13*
    • Takže chceš ty Ruskej fašisto ukrást Ukrajinské území.
  • Rusko zavinilo potíže s imigranty, tak ať si je vezme

    Na současné potíže s přistěhovalci nám zadělali hlavně komunisté a to zcela idiotskou politikou dekolonizace ve jménu tzv. práva národů na sebeurčení. Největším stoupencem a propagátorem tohoto podvodu byl Sovětský svaz.

    Cestovatelé Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund vzpomínali, jak ještě na konci čtyřicátých let minulého století se po Africe za koloniální éry, kterou oba projeli napříč ze severu na jih, dalo cestovat bezpečně. „Za celou tu dobu se nám s výjimkou drobné krádeže nic nestalo, dnes tam běloch může být rád, že ho nezabijí,“ řekl k tomu Hanzelka. To zní nyní jako utopie.

    Komunisté jsou hlavními viníky současného rozkladu tzv. třetích zemí. V padesátých letech minulého století oni a jejich pátá kolona v západních zemích začali vykřikovat cosi o utiskovaném lidu v koloniích. A tak Sovětský svaz společně se svými satelity začal v rámci oslabení Západu prosazovat tzv. právo národu na sebeurčení. Ze strany Rusů, kteří si prostřednictvím SSSR sami porobili jiné národy, to byl přitom jen obří kolosální podraz. Výsledkem byly chaos a miliony mrtvých. To je prvotní příčina rozvratu v severní Africe a nástupu radikálního islámu.
    • Britský ministr vnitra v Churchillově válečném kabinetu labourista Herbert Stanley Morrison řekl v souvislosti s dekolonizací moudrá slova. „Je to jako dát desetiletému dítěti klíče od domu, pistoli a číslo bankovního konta.“ Já dodávám, že dekolonizace zemí Afriky a Asie je to samé, jako uplatnit právo na sebeurčení v dětském domově. Ty konce si umí představit každý rozumný člověk. Chovanci v lepším případě vyženou, v horším zabijí vychovatele, rozkradou, co se dá, dům zdevastují, a pak se rozutečou po okolí, které začnou terorizovat.

      A tohle přesně byla dekolonizace. Umožnila nezávislost zemím, které na to nebyly připraveny, protože neměly dost lidí schopných řídit stát. Výsledkem pak nutně musel být totální rozvrat. Markantně se to ukázalo například v roce 1975 v Angole, kdy po vyhlášení nezávislosti odešlo ze země na milion Portugalců, v zemi vypukla občanská válka, která vzala život desetitisícům lidí, a tato země se bez kvalifikovaných lidí málem zhroutila.

      Komunistům v žádném případě nešlo o zlepšení života obyčejných lidí v koloniích, jim se jednalo pouze o moc a potenciální spojence v boji za ovládnutí světa. Proto podporovali tzv. národněosvobozenecká hnutí, ve skutečnosti však obyčejné teroristy. Dokazuje to i příklad
  • Bezmezná láska mě táhne v Vladimiru Putinovi.
    Simča
    • Rusáčku čekala jsem zda jsi takovej ubožák že ukradneš další nick.
      Ukázal jsi že takové *12* opravdu jsi.

      Začal sis válku a budeš ji tedy mít.
      • *1* *1* *1* *1* *1*
  • Na udání pak přijela do hospody komunistická policie, hokejisty pozatýkala a odvezla do vězení. Jeden z tehdejších internacionálů Augustin Bubník uvedl, že si všichni mysleli, že dostanou nějaký menší trest za v tržnost, ovšem skutečnost byla jiná. Hokejisté byli rudými estébáky, kteří se svým gestapáckým soudruhům plně vyrovnali, krutě mučeni a později odsouzeni ve vykonstruovaném procesu jako organizovaná skupina k vysokým trestům do vězení. Brankář Bóža Modrý (v oné hospodě navíc vůbec nebyl!), dostal patnáct let za mřížemi, které strávil též v jáchymovském pekle, a Bubník jen o rok míň. Modrý pak na následky útrap zemřel v roce 1963 v necelých sedmačtyřiceti letech.

    V normální společnosti policie takové hlouposti řeší domluvou anebo maximálně pořádkovou pokutou. Svět zná jen málo takových příkladů, kdy režim zlikvidoval sportovce. To bývá záležitost diktátorů a vím, že kdysi Sadám Husajn nechal mučit fotbalisty zato, že neuspěli na mistrovství Asie. Komunisté holt neustále dokazují, že spodinou byli, jsou a zůstanou.
  • Jak komunističtí zločinci zlikvidovali hokejový nároďák

    Chtěli obhájit titul mistrů světa, místo toho skončili v bolševických lágrech. V sobotu uplyne 60 let od velkého bolševického zločinu. Zločinný Gottwaldův režim poslal nevinné hokejisty do lágrů a zničil jim tak život.

    Na mistrovství světa v ledním hokeji do Londýna se v roce 1950 československá reprezentace těšila. Rok předtím ve Stockholmu získali naší borci zlato a měli na to, aby opět obsadili první místo. Komunistické úřady však rozhodly jinak. Pod vylhanou záminkou, že Velká Británie neudělila vstupní vízum rozhlasovému reportérovi, nedovolili tehdejší mocipáni hokejistům odcestovat. Pro bolševiky se z toho stala veřejná ostuda, protože Britové nelenili a žurnalistovo vízum, které údajně nebylo vydáno, vystavili ve výloze svého kulturního centra.

    Proč hokejisté neodjeli na mistrovství se přesně neví. Komunisté se prý báli toho, že hokejisté masově emigrují, jiná verze je o tom, že prý si to celé objednal Sovětský svaz, který se potřeboval zbavit nežádoucí konkurence. Je faktem, že náš hokej to silně poškodilo a další titul mistrů světa jsme získali až po více než dvaceti letech v roce 1972
    Hokejisté se pak sešli v hospůdce U Herclíků, která se nacházela nedaleko Národního divadla. Hráči byli pořádně naštvaní, a s množstvím vypitého alkoholu, jejich kuráž ještě rostla. Pak tedy někteří vyběhli ven, křičeli „Smrt komunistům,“ a když potom v rádiu slyšeli komunistickou vízovou lež tak začali před hospodou skandovat, „nedáme si přistřihnout křídla, my řekneme pravdu.“
    • a že se tak ptám... jak to souvisí s decentralizací Ukrajiny?
      • Nijak. Ale mám rozkaz tyto bláboly tapetovat ke každému článku.
        • Přestaň ty ubožáku konečně krást nicky a po StBácku špinit.

          Nejsem nikým placená. Problém je v tom že ty nesneseš jiný než Putinovský názor.
          Pak ovšem nelez na svobodnou debatu
  • Prezident Putin, to je muž mého srdce. *14*
    • Přesně, také jej miluji. *14*
    • Ruský zloději nicků jsi StBácké *12*
      • Za lásku k významnému politikovi se nestyď!
        Simča
        • Ruský ubožáku a zloději nicků. *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit