Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepotřebeujeme EU. Když poslouchám politiky jak nám říkají, že si přece nepodřízneme pod sebou větev když dostáváme z Bruselu ročně 200 miliard.
    Zajímalo by mne kolik stovek miliard ročně odteče do zahraniční.
    V tomto státě nám už nic kloudného nepatří. Všechny vodovody kanalizace, lomy, výroba sfaltových směsí, všechny větší stavební firmy jsou v zahraničních firmách, plyn, PHM, fabriky na auta, odvoz odpadu, super markety, pivovary, atd.
    Co vydělává slušné peníze není již v Českých rukách, Čech udělal ze sebe když vstoupil do EU ze sebe hlupáka, který všechno dobré prodal. Nám pomůže jedině vystoupit s EU a daně těchto podniků odvádět zde v Č.R. Jinak zde budeme pouze paběrkovat na věčné časy.
    Český národ si může sám za svou krátkodobou hamižnost.
    • Pořád více čerpáme než odvádíme... ale to je chabý argument.. pokud je to ale rozhodující argument... tak opravdu do Evropy nepatříme... Jde přece také o kulturní rozměr.. jde o hodnotový rozměr.. Větší celek skýtá více možností hospodářských. Průšvih je, že volby do EU necháváme úplně mimo naší pozornost a do EU parlamentu se velmi často dostávají ještě větší lúzři než do národních... Pak se politici chovají, i v národních státech, velmi podbízivě voličům... zvláště před volbami.. pak je hodně věcí nastaveno dotačně, kde politici sami čerpají... nekradnů, ale čerpají, kde politika je pro ně pouze prodloužením jejich podnikání, maskujíce to tím, že o sobě říkají, že nejsou politiky, že to chtějí řídit jako firmu.. ovšem zapomínají říkat, že ve firmě není demokracie, ale diktatura šéfa/oligarchy/...Jejich zisky rostou o 10tky procent, i když jsou v plně zaměstnanými politiky.. Dotacemi pak je pokroucený celý systém a z té spirály už nelze vystoupit. Na dotace dosáhne jen někdo... jsou omezené... takže v první řadě jde o informace.. můžete se na to připravit dopředu .. jste prvními žadateli.... tak to bylo ve slunečních elektrárnách, tak je to v zemědělství, tak to bude ve spalovnách. Když se to opravdu hodně přešvihne, tak se to potom zmírňuje, ale oni už jsou přece nasyceni a vymýšlejí další lumpárnu, promiňte... dotační titul...
    • nebýt zahraničních firem, tak mají všechny české firmy pověšen na vstupech a branách rezavý řetěz a ceduli " BANKROT" vše by bylo rozkradeno milý pane
      • Játro máš pravdu, ale myslím si, že by to bylo tak horké, spousta poctivých podnikatelů by se pomalu rozjela i bez zahraničních investorů. Když si budu chtít posatvit fabriku, tak nedostanu pozemek za korunu, deset let mi stát neodpustí ani korunu na daních. Když to jde pro investora zahraničního proč by to nemohlo jít pro Českého podnikatele. Proč musí zahraniční firma vybírat dálniční poplatky. Nemyslím si, že by se u nás nikdo nenašel kdo by to mohl dělat a výdělek X miliard by zůstalo doma. Zhraniční firmy nejsou tak čisté jak se na první pohled zdá. Tyto firmy zajímá zisk a potom dlouho nic a potom až někde na konci je zaměstnanec. Pokud podnik zbankrotuje, tak je to v pořádku, přijde další. Pokud někdo něco rozkrade máme policii, státní zátupce a soudy.
  • bezregistrace
    po části tohoto výkřiku konstatuji že písař je jistě blízký příbuzný zdejšího multinicku Simona
  • se tady pořád snaží dorvat na gumových člunech. Přicházejíc parazitovat na v Evropě nastřádaných penězích.Generace si ukládá každý stát prostředky na sociální program důchody a mimořádné situace.Nyní přichází parazit zafačovaný do černé hadry, aby tady byvakoval. Je na nás abych parazitovi vysvětlili jak je to v EU s penězma.A s holým zadkem - že se vydal na opačnou stranu své žebrácké tour.Pokud nepochopí, bude třeba systematicky začít vysvětlovat za pomoci donucovacích prostředků.Všechno tak abychom nedopadli jak v NDR.
  • Brexit s tím, že jistě přijdou i další země a aktivity od občanů-voličů., už je jen bohužel logickým, vývojovým následkem i důsledkem toho, jak je současná "EU" i s předraženými a zhýčkaně arogantními EUpapaláši i s těmi všemi "komisemi" v "Bruselu" atd..zdegenerovaná, nemocná, impotentní a nefunkční, protože skuteční viníci, což rozhodně nejsou jen tyto "celebrity".. způsobili pošlapání a dokonalé zničení původních ideálů a dobrou myšlenku vzájemně spolupracující Evropy..a co toho všeho..postupně udělali fašizující, pokrytecky a zcela nepřirozeně i nezdravě zmutovaný hybrid a protektorát s prvky totalitní diktatury, nad vším i nad všemi..s celkovou podobou, stále horšího i většího chaosu, střídání jedné krize s druhými., i s reálnými pocity obyčejných občanů, že žijí ve stále větším svinčíku, kde vlastně "menšiny" už zcela drze poroučí většinám a ne naopak., bez možností se tomu bránit demokratickou cestou..Evropa musí provést restart i demontáž současného "Bruselu" a návrat k úměrně menším celkům vzájemně mezi sebou spolupracujících zemí., dle výhodnosti, možností, povahy, polohy atd...jinak nebudou už "pouze exity"..,ale bohužel spíše "majdany" a různí "vůdcové", což by byl pak skutečně velký průšvih na desítky let..pro všechny.. a to bez rozdílu národa, rasy i směru.
  • lrkfa
    A proč by Británie či jiný stát nemohl vystoupit z EU ? EU je na věčné časy a nikdy jinak ?
  • Pavel Jégl, autor článku, dost výstižně popisuje viníky "brexitu". Podivné však je pořadí a kategorizace jednotlivých hříšníků, kdy Vysegrádskou čtyřku nazval "Bratrstvo kočičí pracky". Dost silné na někoho, kdo má občas pochybné komentáře k politickým událostem. Představitelé této "čtyřky" nazval kverulanty a sabotéry, a zdá se, že tím překročil svůj stín. Jégle, Jégle, slez z toho stromu dole.
  • lrkfa
    Tak proc ty potizisty z V4 nevylouci?? Proste proto, ze by prisli o kolonie, ktere jim snaseji zlata vejce.
    Uvedu zajimavou podrobnost - Bundesbahn ji objednala u Iveca autobusy a jejich podminkou je, ze budou vyrobeny ve Vysokem Myte a ne ve Francii a Italii.
  • Stalingrad
    Tak ,teď na rozkat Bruselu,Ančí ,srá,..lbotky a dalších všichni povinně kopat do V.Británie za jejich svobodnou volbu,protože tady se to nesmí !!!!Všichni povinně oholit a naleštit hlavy aby se lépe zavrtávali do ďupy Jean-Claun-de Juncker s jeho poskoky !!!Ale jednomu nějak nechápu-ani Ádovi s jeho Waffen SS,bombardérům,ponorkám a dalším jako V1,V2 se nepodařilo rozdělit anglii,odtrhnout skotsko atd.....A najednou to je véélmi aktuální téma-že se rozdělí . Co tak najednou ? To se něco povedlo Ančí s turkem-oni se ti němčouři s tím turkem paktují již od I.sv. a vždy to od s,..ere někdo jiný...arméni,židi,slované a další....Nebo je to záměr před útokem na rusko-rozbít Anglii a pak si porcovat Rusko. To hromadění vojsk a řinčení zbraní ze všech možných stran a koutů kolem Ruska by tomu i naznačovalo......Ale prozatím je potřeba to svádět na gasarbajtery z východu-NÉÉ na musulmany,ti jsou naši noví bratři a kulturní obohacovači !!!Je třeba najít vnitřního nepřítele--.jako za Ády,za Stalina,za KSČ atd......joo,pořád se to opakuje
    • zalez do nory ty odporná ruská kryso *11*
      • ).(
  • Za-orálku plácání po zádech skončilo a budeš v EU za vyvhela. A trochu jasnozřivosti jsi měl předvést od začítku a né se vtírat do anusu potentátům. *11*
  • Svaz bruselských socialistických republik je v agónii asi tak, jako byl východní blok v roce 1988. Všichni již vědí, že se tento režim nemá šanci více udržet, jeho zkostnatělé vedení je všem pro smích, ovšem mocenské struktury stále dovedou lidem znepříjemňovat život a vysílat proti nim své ozbrojence. Nicméně pohár trpělivosti je již vrchovatý a poslední kapka do něj přilitá bude znamenat velmi rychlý konec této totalitní struktury.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit