Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • modrým komunistům se nikdy nic nestane, mají zkušenosti z totality.
    • Modrý komunisté nebyli nikdy komunisté, ale kareiéristé bez morálky a charakteru a byli proto u komunistů, jinak jsou v jakékoliv straně, která jim dá výhody,trafiky, prostěta strana,která je přiveze výtahem k moci a korytům. Tak si to Jardo nepleť, komunisty máš v KSČM: Ty totiž kabáty nepřevlékají.
      • To je pravda až na to, že ti rudí komunisté jednak nebyli "u toho" když si jejich staničtí soudruzi "privatizovali" předtím komunisty uloupený majetek a jednak mají zamrzlý úsudek a věří těm středověkým chiliastickým pseudonáboženským blábolům, kterým říkají "komunismus",
  • Kdyby byli slušní občané, kteří si poctivě vydělávají peníze, tak by nemuseli mít šifrované telefony. Pokud si je obstarali, je vidět, že dělali levotu.
  • Bylo prokázáno, že hodně tajných informací se řešilo na stole v pracovně u Pročase, nazí a opilí láskou plánovali, jak odrbat národ, to musel být smrad, Rittig a Počasová v při kopulaci.
    • Myslíš, že Rittig se taky musel plazit nahý u před nahou Nepohodovou ve vysokých kožených botách a dostával rány bičíkem jako Nepohoda?
  • Jestli z těch rozhovorů vyplyne, že Rittig s Nagy-Nepohodovou také přimalovali Langrovi tykadla, tak mají oba po 2,14či. *1*
  • Tak Bonnie a Shrek používali šifry. Byli si tedy oba vědomi, že páchají trestnou činnost!
    • Velice správná úvaha, jen se divím, že stát, potažmo státná zastupitelství, P-ČR to zřejmě ještě nepochopili a že nekonají, jind by už všichni dnes měli tepláky a v této době už i po večeři a zamřížovaným oknem by mohůli tak leda pozorovat plující oblaka, ale tady?, nic se neděje.
  • Tak tu máte tu vaši elitu co dokázala za dvacet let rozkrást republiku.
  • Nejsem idealista,je otázkou kolik soudců mají také pod palcem.Vždyť žijeme v zemi neomezených možností,kde vrazi odcházejí v klidu a za asistence policie a popřípadě se osvobodí pro nedostatek důkazů a to na všech instancích.Naše soudnictví je jedna kupa hnoje která dosáhne jen na obyčejné lidi.
    • Naše soudnictví je na to, abychom je zažalovali celý náš národ za naprosté nekonání , chránění zlodějů a neplnění si svých povinností. Soudnictví je v tomto státě opravdu úděsné, to nemá obdoby.Až na naprosté výjimky, je to jedna odporná stoka. Je to přesně podle té nahrávky od Kočí, kde říká Tluchořovi, že nevadí , když policii má John s Bártou, protože oni, tedy ODS má justici a ta to jistí, když náhodou policie něco zjistí a přes justici nic neprojde. To už jsme na tom hůř než v JARU a jiných státech, kde si se soudnictvím a spravedlností hlavu moc nelámou. Výsledek práce těchto zrůdných j-elit za čtvrt století v zemi pod Řípem. a nás také, protože jsme je stále dokola volili a do ulic jsme nikdy pořádně nevyšli.
    • přesně tak.. důkazem je omilostněný Pitr...Smetanu honili pro počmáraný bilboard a Pitr, který oprčil stát op desítky milionů dostal pardon..od soudce tak i od žalobce...špína a hnus na ntou...
  • Rittig by se klidně uchytil u amerického filmu.Zvláště v gangsterkách z doby Al Caponeho.V pruhovaných šatičkách a s koulí na noze by byl hvězda první velikosti.
    • ,,a s palicí v rukách co by na silnicích udělal práce ...
  • Havel, Rittig, Schwarzenberg, Nečas, Janoušek, Bohm, Vondra,
    Němcová, Benda, Kalousek atd.atd. se podíleli na rozkradení gigantického národního majetku v hodnotě 8 bilionů vytvořeného za socialismu,likvidaci 2,5 milionu pracovních míst. Devastací průmyslu, zemědělství, kultury i morálky z nás udělali kolonii rozeštvaných otroků, kde otroci pracují za třetinové mzdy ve srovnání s Německem.
    • Přidej směle Klause, Klausovou, Dybu, Kočárníka, Dlouhého , Třísku, Pilipa, Topolánka, Dalíka, Grosse, A. Nováka, Janouška, Béma, Parkanovou, Ježka, Stráského, Šloufa i Zemana atd. - jeli v tom úplně všichni. Kdyby se tu nekradlo, každý by měl měsíčně v tomto státě o 8 tisíc korun vyšší plat, vážení. Co s tím uděláme, ovčánkové? Pořád nic. Pitr dostal prominutí poloviny trestu a to od soudkyně, která věkem už spadala do novější generce, byla už odkojená touto demokrticku a svobodnou dobou i školstvím, tedy evidentně nebyla z komunitického soudnictví a vida, jak se rychle zařadila a zorientovala.
    • Ano,na západě mají samozřejmě mnohem vyšší platy,protože jim tam nevládla komunistická lúza a lidé jako Paroubkek,Sobotka,Zeman,Špidla,Rath atp.
      • Takhle na Tscali psát nemůžete, tady se píše pouze oslavně o ČSSD. To že mají máslo na hlavě nikdy nepřipustí *3* *3* *3*
      • Smůla je,že tito citovaní vládli pouze část,z 25 let "SVOBODY".Největší tunely vznikly za Klause,Topolánka,Nečase,Kalouska,Kasala.Přizvukovali jim Benda,Bendl,Vondra,Drábek a konče Kcharlosem.Ti všichni by měli být souzeni,tak jako se všude jinde soudí váleční zločinci.Jaký je rozdíl mezi zločincem z lidskosti a zločincem zlodějem a tunelářem v maxi zločinech na ještě nenarozených generacích.Ti,kteří se narodili po 89 budou tuto zlodějskou chátru proklínat ještě na hodně desetiletí.Bude ovšem již pozdě.Vše rozkradené,nebude na zdravotnictví,důchody,po dálnicích se bude jezdit pouze v tanku a lesy a nerostné suroviny nebudou.Dávno je již rakušáci a skopčáci odvezli.Budou zde však kopřivami zarostlé plantáže fotovoltaických panelů a ten,kdo bude chtít svítit,pouze za eura.Toto není utopie,ale reálná vize,jak to zde dopadne. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
      • Modrej mrkohlte-dej si jeste jeden + bodik a tahni z diskuzi! *16*
  • Statni zastupce Grygarek.Co tento hnuj vsech hnoju asi nyni dela?Kde je zasity na teplem mistecku za kralovskou apanaz hrazenou z nasich dani.Kdopak nam kvalitne tohoto vyhlaseneho smejda uklidil.Pevne verim ze se co nevidet zaradi mezi ty pacholky na ktere si lze kdykoliv plivnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit