Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A Pražský hrad nebo moje boty by nechtěli?Ten Štáva je na palici,očividně se nudí.Copak na opruzovače není zákon?Pokud ne tak nějaká léčebna by jej jistě velmi ráda uvítala.At to Štávovi zaplatí tehdejší ministr zdravotnictví.To je přesně situace o osobní zodpovědnosti politiků jak o ní hovoří Okamura.A tyto stavy se táhnou za těmi skvělými tradičními stranami,které tuto zemi celou zplundrovali.Např.Bakala-OKD,SMU,kuponová privatizace,největší podvod století,Koženého flotila-mimo jiné-,etc-c.-c-c.
  • Nechte Babiše ať zaklekne na tu firmu až z ní vyteče Šťáva!

    Ten Šťáva to je příživník nebo co? Neumí si vydělat peníze jinak, nebo má zákaz pracovat?
  • Společnost Diag Human žaluje Českou republiku kvůli nerealizovanému obchodu s krevní plazmou z devadesátých let. Za porušení mezinárodní dohody o podpoře investic žádá zhruba miliardu dolarů (20,7 miliardy korun).
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    tedy situaci kdy "nesvéprávná lůza" hodlá rozhodovat o věcech, jimž nerozumí. O všem rozhodují straničtí politruci v "parlamentní stranokracii. Takže jsem v klidu. Ti "nejmoudřejší a nejzodpovědnější o nás a bez nás rozhodnou. JEN ABY NÁS TO JEJICH CHYTRAČENÍ MOC NESTÁLO....
  • Pánové Šťáva a advokát Kalvoda. Jak klesnout pro majetky. ODA a ctihodný pan advokát. To je stinná stránka demokracie. Takže je to pouze jen o morálce.
  • Spor vznikl v podstatě kvůli písemnému sdělení českého ministra zdravotnictví dánské firmě Novo Nordisk (která se transakce na prodej krevní plasmy účastnila), který podepsal v dopise m.j. větu, že (cituji):
    „JE POCHYBNOST O SOLIDNOSTI FIRMY CONNECO a.s."
    TO JE VĚTA, KTERÁ SE V OFICIÁLNÍM DOKUMENTU VŮBEC NEMĚLA OBJEVIT - A (jako nactiutrhání) JE PRAVÝM DŮVODEM ŽALOBY NA ČESKÝ STÁT.
    Ten dopis z roku 1992, který odstartoval kauzu Diag Human, nechtěl tehdejší ministr zdravotnictví Martin Bojar podepsat - dopis nepsal a bránil se ho i poslat. Ale byl mu předložen k podpisu právním oddělením Ministerstva zdravotnictví.
    V dopise - m.j. výše uvedenou větou - dánské firmě NovoNordisk zpochybnil solidnost firmy Conneco a.s. - pobočky Diag Human a NovoNordisk s touto firmou pak přestalo obchodovat - což firma Conneco a.s. považovala logicky za podraz ze strany Ministerstva zdravotnictví České republiky!
    Z rozhodnutí arbitrů mělo tehdy Česko zaplatit firmě Josefa Šťávy za krach obchodu s krevní plazmou necelých 300 000 USD.
    NOTE - Pan ministr Bojar se po skončení svého působení na Ministerstvu zdravotnictví panu Šťávovi omluvil a ten jeho omluvu přijal.
    Odškodné za nactiutrhání - tehdy v řádu několika stovek tisíc - ale Česko nikdy nezaplatilo, místo toho pokračovalo v předem prohraném soudním sporu - a je tam, kde je!
    A dluh narůstal o úroky a úroky z úroků!
    Dluh však nejvíce narostl za působení jistého Sobotky na Ministerstvu financí. Tento Sobotka dokonce nechal - pro účel nutnosti splácení dluhu - vytvořit finanční reservu dvou miliard Kč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit