Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to je za hovadinu, křesťanský uprchlík se vrací do muslimské země. Můžete mne poučit kde dělají soudruzi z NDR chybu? Já bych doporučil všem křesťanům se vrátit domů, můžeme si vybrat Irák, Írán, Sýrire a pod. Všude nás budou vítat jako spasitele.
  • že EU není zvědavá na předstírače a vychcané vyžírky. Které se usmívají na kamery, hrají zubožené válkou ..... a doma mají baráky. Takové vyčuránky tady máme vlastní. Parazituje to na společnosti a pořád je ukřivděné. Hoši a buďte rádi že tady je všude kamerový systém. Protože kdyby nebyl, hnali jsme vás svinským krokem. Zejména ty co "utekli" statečně do DDR. Těm se tady nechce nazpátek. Právem. Panečku jak je nuceně vyšoupnou. To bude tady karneval solidarity. To bude mediální masáž "křesťanských vyčuránků"!
  • očividně křesťani mají jiné zkušenosti s Irákem než tahle holka:
    https://www.youtube.com/watch?v=klHN-L5Chko
    (Xenofobka narozená a vyrůstající v Íránu... já vím, Irák není Irán... v Iráku není Islám... a samozřejmě tam nejsou Xenofobové :))

    Jen si říkám... Jestli je Írák vnímán samotnými obyvateli jako lepší země než ČR... to stojí opět za zamyšlenou, protože tak ohromný státní rozpočet a stejně se lidi raději vrátí do země kde jim hrozí smrt, než aby v tomhle "blahobytu" žili.
  • Orwell by viděl, jak se naplňuje jeho vize…

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kritika-imigrace-bude-trestna-a-presidlovani-uprchliku-k-nam-ma-byt-stale-a-trvale-Poslanec-Soukup-upozornuje-na-nove-navrhy-Bruselu-o-kterych-jste-jeste-neslyseli-455044
    • Orwell jako kovaný marxista by s tebou jistě souhlasil *15* *15*

      Dobrý příklad. *15*
  • Křesťané se tam vrátí a slimáci tady zůstanou, aby pokračovali v poslimáčťování Evropy.
  • nelze zapomenout těm přivandrovalcům že právě pro ně se rozhádala celá Evropa. A proto budou pořád terčem oprávněného opovržení posměchu a přehlížení. Na takové rozvracení se nikdy nezapomene. Kdyby se na hlavu postavili bude tady pro ně platit jediné: VEN VEN VEN!
  • Stalingrad
    A proč sebou neberou i své bratry ve víře co tu zůstávají a bratry kulturní obohacovače musulmany. Přeci jen je láskyplná musulmanská víra u nich teď hooodně potřeba aby se kozomrdi kulturně povznesli. Tady jsme již dostatečně a na vééééélmi dlouho kulturně obohaceni a když by si sebou vzali i naše 600 let se přizpůsobující dříče,tak by je samou láskou mohli klidně i sež,..rat .Jen s pánem Bohem by pravila babička na Starém bělidle........ *2* *2*
    • pěkný nick ty ruská špíno *11*
      • Starej chcipak Simonovic nam bude neco vypravet o nicku, blbec starej teplej, emarickej vymrdanec.
  • Elita nijak válkou postižených Arabů se vrací domů, což je dobře, bohužel většina muslimů si zůlstává vesele za peníze Evropanů v EU.
  • Ještě by měli Generaci 21 zakázat jakýkoliv další dovoz imigrantů, které si tam vyberou.
  • poctivé politické práce nás všech. Všech normálních občanů, kteří se stavějí pragmaticky a reálně k parazitování nebezpečných vtěrek. Vtěrek které se neštítí vymýšlet různé bajky, jen aby vzbuzovali dojem a soucit. Ale je nová doba. Není tady zájem ani vůle stlát sociální peřinu vychcanému cizákovi který se neštítí parazitovat na jiných zemích. Vybírá si země kde se bude mít nejlépe. Kde nebude muset sáhnout pokud možno na práci. Jen se modlit, polehávat na kavalci a popíjet kafíčko.A nikdy nelze zapomenout cizákovi jak se svými soukmenovci pochodoval Evropou do DDR. Tam už mají všichni všechno - jak chtěli.
    • Tak, tak. Ale chtělo to trochu osobní statečnosti odolat nenávistnému napadání od různých sluníčkářů, kavárenských povalečů a dobroserů všeho druhu. kteří kohokoliv, kdo vyjádřil nesouhlas s nelegální migrací hned přejmenovali na nenávistného xenofoba, rasistu nebo nacistu. Tato jejich podpásovka na začátku možná některé nerozhodné lidi nalomila a báli se, aby nebyly zaškatulkováni mezi to "ošklivé". Měli to sluníčka docela dobře promyšlené a jejich zastrašování bylo zkraje docela účinné. Ale naštěstí se to pomalu obracelo a dnes se už opět lidé nebojí nahlas říkat, že tady migranty, muslimy a islám nechtějí. Naštěstí nejsme takové ovce jakými jsou Němci a Francouzi. Možná je to i díky našim zkušenostem s životem v době totality

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit