Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je lží, až bude pravda že tam vjeli Rusové , pak to bude patrně vypadat jinak, to každý pozná .
    Být Kijevem , tak si to nepřivolávám, tak důležitý zase nejsou, aby se zkusilo humanitární balistické bombardování. Kdyby k němu došlo , by byl nejlepší dárek islamistům po snížení radiace v Evropě. Pak už by se mohli mydlit mezi sebou. Zdá se , světové dění předstihuje jako vždy myšlení politiků . Pak jim budou nakradené miliony a lobistické korporace k ničemu.
    Vždyť časy se mění , co bylo zítra už není. (V příspěvku použity dva citáty)
  • Ty dobytku tečko chovej se slušně a způsobně, nemysli si že když jsi starý hňup nad hrobem můžeš někoho urážet, on ti taky někdo může rozbít hubu, já ti taky můžu nafackovat že nebudeš vědět jak se jmenuješ, tak bacha na to!! *15* *2* *1*
  • To je určitě pravdivá zpráva.To se tetelí i opičák v Bílém domě se svojí bandou.Zdroj je taky dobrý.Odvolání se na určité svědky.Jehovovi? *1*
  • A ještě tu o červené karkulce! *3* *3*
  • Kazdej sveho ukrajince :-D https://www.youtube.com/watch?v=Kt46Gl0U4P4
    • To je bomba! *1* *1* *1*
  • Varovani pro kijev :-DDD https://www.youtube.com/watch?v=kHtgp3MfydY
  • Zítra, 21. srpna bude 46. výročí zločineckého, zákeřného vpádu vojsk paktu komunistických zemí varšavský smlouvy (pro "chytrolíny" upřesňuji - socialistických států, pod nekonečnym vedenim komunistickejch stran), v čele se sovětským svazem, vzniklým zabráním sousedních států zločineckým komunistickým ruskem. "Sovětští" okupanti tu pobývali 23 let a byli záštitou vlády našich komunistických vlastizrádců, kteří tady, nebo jejich potomci, dále zvrací ty jejich bolševický lži a stále nás utvrzujou, že jsou to vlastizrádci. Někteří si otevřeně přejou návrat zločineckýho totalitního režimu, někteří se nás snaží oblbovat (např. že v rusku je už všechno jinak - kapitalismus a demokracie *1* ). Tak co s nima provedem? Naše vina, že jsme v 89. křičeli "nejsme jako oni", nebo si mysleli, že děti nemohou za své rodiče. To je sice pravda, ale geny jsou geny. Vždycky jsi vzpomenu, když jsme na počátku roku 1990 sestavovali kandidátku do prvních komunálních voleb 80 tis. města, byl přítomen odstupující předseda MěNV, jmenovaný po listopadu 89, komunista, ze starý komunistický rodiny, co nám, na rozloučenou řekl: "hoši, já jako dlouholetej komunista vám říkám - nikdy nevěřte žádnýmu komunistovi, ať již byl komouš před 68., nebo po 68". *16* *16* *16*
    • A čím byli asi tak tvoji rodiče či prarodiče?Všichni vidí,že ti co dnes nejvíce křičí,tak byli a jsou největší kriplové.Jinak pravá okupace vypadá jinak,to teče krev.Tady nic takovýho nebylo.To víme všichni.Dnes ,když vidíme jak praví okupanti z USA přepadají a vykrádají jednu zem za druhou,tak si říkáme ,jak by to asi dopadlo v 1968 ,kdyby se křivákům podařil ten socialismus s lidskou tváří.To by jsme už asi neexistovali,USrael by nás vymazali z mapy.Ted se vlastně ukazuje ,proč nám tehdy vlastně USA nepomohli a byli zticha.Ona totiž tehdy se asi připravovala u nás také tzv.barevná revoluce.Chátristi a disent se připravoval až později.Tak tady ty janku neblej svý zvratky.Zkončila ti vycházka z blázince.
    • I když sám jsem podepsal několik rezolucí,která tento vpád odsuzovala,tak po dalších zkušenostech už bych to neudělal.Za Dubčeka vykřikoval ,v televizních novinách,jeden občan,že komunisté jsou zločinci a podle toho s nimi jednat.Kdyby takzvaný obrodný proces nadále takto pokračoval,tak by se na tribunách,místo Dubčeka brzo začal objevovat Havel,Klaus,Zeman a jim podobní darebáci.Takže dnes už jsme mohli mít dvacet roků po státním bankrotu.Takto nás teprve čeká,pokud se národ nezvedne a stávající lumpy od koryt nevypráská.
    • Rusové tu byli jen dočasně a po tu dobu, co existovala Varšavská smlouva a bylo dosaženo dohod o částečném odzbrojení. To však útočný pakt NATO mnohokráte porušil. Stejně jako suverenity Jugoslavie a dalších zemí. A jak jsem řekl, byli tu jen dočasně oproti invaze do Afghanistánu pod názvem "Trvalá svoboda". Už z názvu je patrné, že tam chtějí vojska NATO zůstat trvale, ale svobodu niku nikdy nepřinesli.
      • Varšavská smlouva ,nebyl to ten pak kůli kterému nylo založeno NATO,to nato v jehož zakladací listině stojí psáno,že Rusko není nepřítel?
        Neměla by náhodou aliance utvořená proti něčemu co už dávno není také být zrušena??
        Nebo neměl by náhodou někdo tedy udělat to co udělao kdysi USA tedy ustanovit nějakou tu jinou alianci či smlouvu proti NATO,tj přeci pro nynější svět stejný ne-li horší atrašák než byla kdysi Varšavská smlouva?? Ustanovit něco co by jim konečně jednou pro vždy zatlo tipec s tím jejich věčným vražděním v rámci trvalého míru a svobod !
        Pn si vždy každý agresor troufá víc a víc přesně do doby než se mu ukáže někdo od koho by mohl dostat přes držku,pak je po hrdinství
        • NATO vzniklo několik let před Varšavskou smlouvou, která byla jen reakcí na tento útočný pakt.
      • Jdi s těma kecama do p r d e l e, vlastizrádnej komouši!!! *16* *16* *16*
  • CCCP bestiální praktiky používané na Ukrajině jsou jen odrazem nechutné zvěrské zločinnosti takových zmrd-x-ských podlidských zrůd jako je potrat komoušské čub-xky putin a jeho poskokové.
    Od rusáků nevzešlo nikdy nic dobrého, je to jen sebranka ožralých primitivů posbíraných kdesi ve stepi, kteří za pár deci vodky podřežou i vlastní matku.
    Jen typ lidského odpadu jako putin a spol. jsou schopni něčeho takového, jen komoušská spodina, podporovanýá tím "našim" (bohužel) rádoby prezidentem - ožralým uslintancem zemanem je schopna tak odporných zvěrstev tak jak je to po léta učil největší loupežný vrah všech dob Uljanov (lenin) a jeho následovníci - Stalin, Gottwlad, Grebeníček, ......
    Pokud by se někdo pokoušel vysvětlit, že CCCP (SSSR) již neexistuje a že je jakési rusko, je to stejné jako když bude vysvětlovat, že zločinecká banda KSČ přidáním směšné přípony (M) je očištěna od vražd, loupení, prznění milonů lidí v bývalé ČSSR.
    • Něco tak primitivního není slyšet ani v V. cenové skupině. Dějiny lidstva jsou dějinami násilí, začni se věnovat studiu dějin lidstva i kultury. Snad za pár let dozraješ, trochu se zkulturníš a uvědomíš si, že za 25 roků života v svobodném světe, jsi ze sebou nic neudělal.
    • Jestli ze je vse tak v pdeli uz nekolik desitek let tak proc jsi LOJZA ne vzal JIRIKA za ruku a neodstehovalsa nekam treba za louzi ?!?!?!
      • A koho byste tady vokrádali a perzekuovali, kdybychom emigrovali? To víš, že jsem na to myslel, ale táta byl těžce nemocnej, tak jsem zůstal. Komouší přeci potřebujou třídního nepřítele, ne?
        • Třídní nepřítel tj ten co vydrží jen 3 dni a pak rád podepíše??
          Jj tak to sedí *1* *1*
    • KSČM je tou nejslušnější pokrokovou politickou stranou v Čechách a také nejdemokratičtější. Jediná strana, která jako jediná nerozkradla republiku a vždy je na straně proletariátu.
    • Přesně vystiženo, ok.
  • Tečka prohlásil,že dnes na protest proti pokračujícímu válčení na Ukrajině,nebude večer souložit.
  • Je vidět že morálka tohoto národa je na štíru. No není se čemu divit, hafo let zde vládli bolševíci a dnes vládnou jejich pohrobci co převlekli kabáty, nic jiného se ni čekat nedá.
    Člověku je z toho smutno. Pakáš vítězí zrovna jako v rusku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit