Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím nevím, jak ja ne tom Zemanova cukrovka, ale myslím si, že člověk, který je na tom takto zdravotně by již bohužel neměl vykonávat svou službu... Vím, že by se o lidech mělo mluvit jen v dobrém a o nemocných to platí 2x tolik, ale prostě tento člověk již není schopen vykonávat takto náročnou práci... Opravdu k zamyšlení :-)

  • To mi vysvětlete,jak se může alkoholik během pár měsíců změnit?
    jo,divadlo . jako že se nic neděje.Trapné,nedůstojné.
  • Mohl by si vyzkoušet, samozřejmě po konzultacích /každý česnek nesnáší/denně štamprličku sósu z česneku, citronů, vody a kapku slivovice. Návod je na netu, faktem je že čistí cévy od usazenin a zlepšuje jejich stav a prokrvení. Návod je na netu k nalezení. .Ono nacpávat se prášky není to pravé ořechové- tmelidla v nich se právě v cévách usazují.
  • Nepřeju mu určitě nic zlého, ale to jak se má dneska, zítra atd., mě až tak moc nezajímá. Jeho moje maličkost nezajímá vůbec, tak co.
  • A která zpráva je která ???
    Zakomplexovaný, mstivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, zničí svoji mateřskou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho vynesla na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea ho bude vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky.
    Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit.
    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
    Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.
    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,: 
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Vážený pane Sniper, jak jste se dostal v blázinci k internetu ?
  • vrtošivého staříka vystřídal mstivý stařec.....
  • Bratrská dvojka Klaus - Zeman už by měla odejít tam kam patří - na smetiště dějin.
    Lidi pořád dokola nadávají a dožadují se změny. Jenže k čemu to je když přijde
    volba a lidi si zvolej znovu staré kádry zodpovědné za dnešní marasmus.

    OPOsmlouva ČSSD ODS umožnila ODS ovládnou řadu dozorčích rad. Třeba VZP
    a dodnes v řešíme zlodějny a předražené zakázky.
    Zeman dotáhl na ministerstva Grossovce Fischerovce ... tedy kloučka který přes noc
    zázračně zbohatl a korýtkáře který ho podpořil před 2 kolem prezidentských voleb.
    • No jo, ale VEM Z DLANĚ CHLUP --- bohužel pořád je menší zlo než všichni co kandidovali A VŠICHNI CO SE KANDIDOVAT CHYSTAJÍ.. Sorry, ale je to pravda Ani v té mladší gener\aci není někdo schopný---tak leda všeho schopní - to jo ale...BOHUŽEL.kéž by ještě jedno obdovbí vydržek, než se někdo najde... snad??
  • Včera večer byl na UV KSČM pořádný šrumec.Mladší soudruzi přebírali dočasně milovací vybavení mladších soudružek do socialistické péče a věnovali jim náležitou pozornost.Mezi tím se starší soudruzi věnovali vyvolávání duchů.Když vyvolali ducha Lenina,tak se ho Filip ptal,co mají dělat s těmi lumpy,kteří se před čtyřiadvaceti léty prolhali po komunistech k moci a dodnes Česko zbídačují.Lenin mpudře řekl:"Soudruzi!Řezat!Řezat !A zase řezat!"Z uvedeného,i po tolika létech je patrno,jaký musel být Lenin moudrý člověk.Na toho ti mamlasové,kteří zde vládnou nemají.
  • Lékařské konzilium Zemanovi již dříve doporučilo kvůli zdravotnímu stavu omezit popíjení alkoholu a kouření.

    No a na to Milošek kašle...
    • Kolobezko1.-Zeman se ma slusny vek ,ale v tomto veku neozdravi telo zadne razantni omezeni,organizmus neomladne ,kdyz prestane uplne kourit a nedopreje si sklenku /ne lahev/
      dobreho vina ci alkoholu.Me lekar doporucil malou sklenku cerveneho kazdy den.A to se netyka jen jeho ,ale vsech od 65 vysse.
      • Hlavně lékaři důchodcům doporučují,aby se vždy místo sexu raději třikrát pomodlili růženec.To, že uvedené tělo nepoškozuje tvrdí i kardinál Duka.I když jinak obecně platí,že vždycky je to vůle Boží,když si člověk zasouloží.
      • Klidně+ od 50ti výše *1* . Jen je třeba dodržovat dávku určernou lékařem a ne to přehánět. Ostatně, jako všechno
  • No jo, omezit popíjení alkoholu a kouření. Jenže teď už to nepomůže. Ani když bude mít trvale uvázaného psa.
    • Hmm;ty ses nechutny,vis to?Problem s rovnovahu muzes mit i kdyz jsi mlady,staci obycejny
      tinitus,nevhodne leky od lekare a budes padat na rovine za bileho dne.S tim kourenim a alkoholem mas pravdu.Proto neodsuzuj ,nikdo nevi ,co ho postihne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit