Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drábek při své troubovitosti nepochopil dodnes,že je tato země astronomicky zadlužená ,a že zisky ČEZu by se měly použít na splácení astronomických dluhů a ne na rozhazování peněz tomu, povětšině přitroublému stádu,které jásalo pro Havla,Klause a podobné darebáky.Potom pomáhali dnešní důchodci rozkrást majetek přes kuponové privatizace a prodej podnikových akcií.Takovému darebákovi,jako je Drábek,až se dostane mladá generace k moci a bude nucena splácet astronomické dluhy,nechá na katovské mučírně stáhnout kůži zaživa a teprve pak,za soustavné zbídačování mladé generace, jej narazí na kůl.Současná vládní banda má jediný cíl,pro sebe co nejvíce nahrabat a z této země udělat kolonii cizích zemí.Všechny tyto lumpy,je třeba za vlastizradu odporážet na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsobem.
  • Škoda že se lid nedozví jmenovitě kdo nechtěl si snížit mzdu jen o 5 % zatím co ostatním státním zaměstnancům o 10 % a živnostníkům o 20 % dobře to ta pakáž vede opravdu jsme si všichni rovní a máme stejné % daní a právní jistoty.
  • a neni jedno jstli se zvedne cena elektriny nebo dan? *10*
  • tady je janě vidět,kde se v minulosti muselo privatizovat,energetika,plynárenství a jiné velké podniky mněl být majitelem stát a nikdo by se nepřiživoval
  • Drábek jako notorický lhář nazývá přihrání miliard do kapes penzijních fondů penzijní reformou...
  • Tak vida, stačí minstry vystrašit ulicí a už se DPH potravin zvedat nemusí. I tvrďoch Kalousek souhlasí a to je co říct. Už snad nebude národ nasírat složenkami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit