Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Ferda.Ve starých vyjetých kolejích to jít nemůže,protože nám nikdo nebude půjčovat věčně.To platí i o odběratelých takzvaných výhodných půjček.
  • Pro Josef.S oblbováním ,že nebýt Havla a Klouse ,též Kocába,by u nás ještě jezdily Sovětské tanky je oblbování ,s kterým by jste mohl uspět před dvaceti léty.Dnes už ne.K odchodu Sovětských vojsk rozhodl stav ekonomiky v SSSR.Prostě bylo třeba šetřit.A na trendu roztahovat se na větší části světa, nebyly peníze.Proto také skončila podpora SSSR Kubě.A nebyl tam žádný Havel Klaus a ani Kocáb.Buď patříte sám k oblbovatelům tohoto národa,nebo jste se nechal oblbnout.
  • Vše je zde napsáno, jenže s kítostí oznamuji že nic naprosto nic se nestane a vše půjde dál ve starých vyjetích kolejích.
  • Havel za nic nemůže. Nebýt jeho vlády, tak tady ještě jezdily Sovětské tanky. Petr Pithart k nám po listopadu 89 pozval čechoameričana ekonoma-národohospodáře Ivana Simonovského, který vymyslel Kuponovou privatizaci. Lidé by získali akcie, v podnicích se měly vyměnit stroje a vyškolit lidé, byli k nám pozvány zahraniční firmy i s manažery, ale došlo ke změně vlády a Klaus, Dlouhý, Kočárník a Dyba udělali privatizaci podle svého - rozkradli veškerý majetek a byl z kuponovky druhý Únor, provedený Gottwaldem. Kočárník coby ministr financí vytvořil 50 investičních fondů a desítky kampeliček a okradli tisíce lidí, kteří jim věřili o celoživotní úspory. Havel nemohl jako prezident nic dělat. Pouze jednou při nějakém výročí byli všichni v divadle a Havel Klausovi a spol. vyčetl, co udělali. Většina mu tleskala ve stoje a Klaus nezved ani hlavu. Tak to bylo
  • Z meho laickeho pohledu : Vaclav Havel = hluboka ucta.
    Vaclav Klaus = respekt.
  • Myslím,že tyto dva se zachovali tak,jak by se zachovalo 99%lidí kdyby se dostali na jejich místa.Tito lidé,kteří připravili stát o miliardy Kč se neštítí ničeho a hrají si na svém písečku pobírají vysokou rentu a plat a nám se jenom smějí. *11*
  • Pan Václav Havel by se měl vážně zamyslet sám nad sebou,kam až to s tou pravdou a láskou na cestě ke kapitalismu dovedl .Podvedl miliony,kteří mu tleskali -co by mu řekli dnes ,kdyby vylezl na Letné ?Cesta k ožebračování -to je cesta ke kapitalismu ,který nechtěl zpočátku prý tak pojmenovat!! Jaká faleš!!!!!!!!!!
  • Oba Václavové by se měli přejmenovat,neboť jsou to kreatury,které se nesmazatelně a nevratně podepsaly na morálce i ekonomice minulých dvaceti létech i budoucnosti.Lháři a podvodníci,důstojní pokračovatelé Gottwalda,Zápotockého,Novotného a Husáka,ale i ti mysleli více na lidí než oni.
  • Nevím co dodat vše je tady napsáno.Souhlasím
  • Děkujeme pane Václave Havle a Václeve Klausi, podepsali jste všechny zákony od Velkého sametu po dnešek, aby určitá vrstva podrazáků a podvodníku měla na doživotí postaráno o blahobyt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit