Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyby prašivá EU,neposlouchala kurevské USA,mohlo být líp všem
  • Putine, ty zlobíš. Kradeš Krymy a sestřeluješ létadla. Ale co s tebou, chlapče? Naplácat ti nemůžeme, co kdyby ses urazil a zavřel kohoutky? Tak víš co, my se na tebe teď zaškaredíme. A nebudeme tě titulovat Vaše prevoschodítělstvo. Neurazíš se, viď že ne?
  • Komunisti, máte to marný, marný, marný... i když klikáte "nelíbí".
    • Že Tě ,ale žere,že si sám na líbí můžeš klicknout jen 1x ! *1* *1* *1*
    • Zase onanuješ parch*nte?
  • Ono ,ti Ameriěané dobře vědí ,kdo to letadlo sestřelil.Určítě jim to nesedí s jejich akcemi proti Rusům.V dněšní přetechnizované době jejich satelity umí málem spočítat hvězdy na výložkách vojáků.Kdyby to sestřelili Rusové ukázovali by to a omílali do zblbnutí. Něco tu nesedí
    • Už před chcípnutím komunismu existovala jistá zahraniční firma, která nabízela satelitní snímkování pro civilní účely (např. zemědělství, krajinotvorbu...) a dokazovala, že dokáže satelitem zaznamenat a přečíst číslo auta...

      Takže Američani jistě vědí a jenom nechají vařit Puňťu ve vlastní šťávě a v pravý čas ty informace zveřejní. A sami Rusáci pak Puňťu poženou klackem na Sibiř.
  • Mi komunisti sme skromní a aji tak tůto válku vihrajeme. V tem nám požehnej náž Vůdce Putin! Já mam maleho camprlika v kaťatech ale budu našeho nadsoudruha branit vlastnim tělem!!!Čest!!
  • Přečetl jsem si názor jistého Pavla Lorence · SPŠE Františka Křižíka. Tady je přesná kopie: "Komunisti se zase ozývají. Celý svět ví, jak to bylo. Ukrajina je suveríním státem a ne bandou gaunerů jako proruské bandy separatistů, kteří vraždí civilní obavatelstvo. Ale ona odplata přijde, už velmi brzy. Bůh se nemůže na tyto věci do nekonečna dívat. Za chvíli by se to mohlo stát i Česku, ještě, že máme NATO a za sebou spojence EU a USA. "
    Je to smutné přečtení když si člověk uvědomí, jak až se může pokroutit zdravý selský rozum působením propagandy režimu.
    To tedy je opravdu názor znalce. To si opravdu myslíte, že pouze komunisti si myslí co to představitelé USA jsou zač po tom co USA předvádějí? Vážený pane, doporučuji Vám mezi západní Ukrajince zavítat. A bude stačit, s nimi strávit nějaký večer při příležitosti nějakého jejich svátku. A že jich tam mají dost. Pak by jste poznal jaké výtečníky USA v Kyjevě vytáhly na světlo boží. Normálnímu člověku by ale mělo stačit to co viděl co "zlatá mládež Ukrajiny" předváděla na Majdanu aby si udělal obrázek kdo je fanatik. Jistá nejmenovaná mocnost investovala 5 miliard jejich peněz do násilnického puče v Kyjevě. Následně fanatické bojovníky, které naverbovala loutková vláda z Kyjeva do tzv. domobrany poslali vraždit lidi, kteří si dovolili v referendu vyjádřit nesouhlas s násilnickým pučem skupinky v Kyjevě. Pakliže se takovéto "osobnosti "dostanou jako utržené od řetězu ke zbraním až takového kalibru, že dokáží sestřelit letadlo z 10km výšky, pak se jedná o veliký problém a minimálně by to letecký provoz měl brát na zřetel a podobným oblastem kam Kyjev vyslal svoje vlastenecké bojovníky se raději vyhnout. A jak se ti fanatici projevovali na Majdanu, podněcovaní US propagandou a popama v antiruských náladách, pak lze vzít v úvahu i tzv. konspirační teorii o Putinově přeletu nad oblastí v době sestřelení letadla. Dovedu si představit Ukrajinské fanatiky, kteří se chtěli "vyznamenat", že setřelili Putina a pálili na co se pohnulo. Ono ale to začíná vypadat spíš na to, že "konspirační teorie -Putinovo letadlo má svůj základ v pokryteckém navádění Ukrajinců "odborníkama" z USA a pak by se jednalo o pokus o atentát na Putina s použitím Ukrajinců. Jak by jinak fanatikové z Kyjeva věděli o Putinově letadle a proč odklonili jedno letadlo od ostatních dvou civilních letadel a to poté spadlo? Jednoznačně za katastrofu letadla může tzv. pomajdanovská vláda v Kyjevě. Ti měli svoje lidi na řízení letového provozu v oblasti. Ti dovolili, aby civilní letadla létala nad oblastí, kde válčí fanatici, které tam tato vláda poslala. Oni měli zajistit, aby tam letadla nelétala jestli měli jen špetku zodpovědnosti. To ale ani v náznaku není ani u jednoho tzv. představitele Ukrajiny. Ti se naopak předhánějí ve velkohubých proslovech a pomluvách obdobně jako jim podobní výtečníci v USA.
    • Ae nepovídej, soudruhu Karle IV.! - Pěkně Ti to soudruzi z ambasády Červoněnka No. 02 přiopravili! Jenomže my nejsme primitivní sovětooruští občané!
      Podobnou debilní bolševickou propagandu jsme zažili již několikrát, a zvláště v roce 1968! Dej pokoj, jdi se vycpat!
    • Váš příspěvěk Karle,opravdu vystihuje skutečnost a souhlasím s váma. To,že někdo má jiný pohled a názor na dění na Ukrajině a za původce krize pokladá západní politiku, opravdu nemusí být ani komunista,ani nepřítel USA,jen si dokáže skutečnost vyhodnotit z toho,co zná o skutcích a politice té-kteřé země z minulosti a skutků současných i z rétoriky významných politiků a státníků...Spíš si myslím,že právě u nás je ještě hodně slepých anebo neprobuzených . Vždyď už i novináři a politici USA a jinde odhalují lži a manipulace Ameriky ,která se umí prostřílet tam,kde vidí své zájmy...
    • To KarelIV:
      Zaprvé já bych se nikdy nedovolil použít jako nick jméno císaře římského a krále českého, osobnosti, které si váží celá civilizovaná Evropa. Tak namyšlený nejsem.

      Zadruhé s citovaným vyjádřením Pavla Lorence musí každý soudný člověk bez výhrad souhlasit.

      A zatřetí s tou primitivní propagandou KGB-Gestapo určenou primitivním ožralým mužikům, kteří nikdy neopustili svou děrevňu v širokou stěpi rodnoj, s tím tady v Evropě uspět nelze. Snad s výjimkou těch, kdo jsou na úrovni těch ožralých mužiků.
    • Tak za tohle Vás kolego asi někdo obniní,že jste utekl z ústavu *9*
      Ana pravda má přeci 2 strany *9*
  • Ti rudí teroristi vám klidně vyvraždí celou rodinu, pokradou veškerý majetek, a když to náhodou přežijete, zavřou vás na doživotí. Tak funguje komunismus!
    • hele ty komušouste umíš taky něco jiného než CTLR+C ???? *1* *1*
      • Že by se mýlil? Komunismus, který uvedl v život CCCP má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých. A některé prameny uvádějí i dvojnásobný počet. To je neskonale víc než má na svědomí nacismus, žák komunismu.
  • Náš velyký Vůdce nadsoudruch Putin všem jasně dokázál že má nélepčí rakety proti civilním latadlom. Tak co eště chcete ymperyalisti! Čest!
  • žádné štráchy,nic z ruska dovážet nebudem,místo das krám budeme zase dělat milé škodověnky stodvacítečky,bože to byla autíčka,akorát němci místo merck§ budou dělat zase trabslíky.....to bude príma
  • CCCp = fašistický vřed naší planety!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit