Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle ten nácek z Kremlu nevydýchá.
  • To lidé zapomněli na zvěrstva fašistů?Ať němci sklapnou. Ti by se měli omlouvat ještě 100let za to, co napáchali. A hlavně buďme suverenní, sobestační a neutrální. Nikdo nám nepomůže a nebudeme se hádat potom mezi sebou.Cizinci ať u nás dodržují naše zákony!!!Sankce ať uvalí na IS na vývoz ropy a dovoz zbraní za tuto ropu. Nakonec budou rádi, že jim Rusko s tou zvěří pomůže.Rusko a Čína nikam neexpanduje na rozdíl od USA.
    • přesně tak, nakonec měl pan Brežněv pravdu, měli bychom se mu za český národ prostřednictvím pan Putina omluvit in memoriam
  • Tak předseda Juncker nám tady pustí fašistické vši do kožichu, jakoby nestačili imigranti tlačení USA.
    • přesně tak, Banderovci tu nemají co dělat, zlatí Siřané, to jsou alespoň féroví lidé
      • dobře TY, jako vtip supeer!!:))
  • tak nám tady kope nějaký vypatlanec za rusáky.V přestrojení za jakožeameričana.Ale vymaštěnče tady není místo pro tu rusky mluvící chátru.Tady kopeme do zadku každého rusáka.Z principu.Bývalý okupant potřebuje léčbu kopancem jak sůl.
    • Pokud vidíš daleko, tak jsi taky tak blbej. To je jen konstatování faktu.
  • a svět se v prach obrátí
    • amen můj kamaráde
  • Asi takto, naše problémy nikdo v cizině neřeší. Proč máme to samé řešit my? Každý stát má dost svých starostí sám se sebou, ČR obzvlášť. Přes půl milionu nezaměstnaných - dle statistiky, je toho důkazem. Tedy každý dvacátý Čech počítaje v to děti a důchodce. Ve skutečnosti, bez dětí a důchodců, to je ještě horší. Kdo za to může? Marťani?
    • ČR má druhou nejmenší nezeměstnanost v EU hned po Německu. *1*
      Něco kolem 4% a toje zhruba ten počet lidí který byl za komančů potahován za příživu a nikdy dělat nebude. *1*

      Ovšem nutno doznat že půl milionu zní opravdu lépe. *1* *1* Zejména když ti přičteme k dobru že v ČR žije čtvrt milionu romů o jejichž začlenění do pracovního procesu ti jde zejména protože ty nezaměstnanost postihuje nejvíce.

      Tak nám pak nezapomeň napsat jak to dopadlo *1* *1* *1*
  • Jo levná pracovní síla je levná pracovní síla. Na své obyvatelstvo z vysoka kálíme.
  • No pozdě ale budiž.

    A) Každému kdo tu nadává na ukrajince by patřilo nakopat, protože jejich kriminalita vzhledem k jejich počtu u nás je možná menší než naše vlastní.
    B) Jejich kvalifikace často převyšuje kvalifikaci našich dělníků. ČR jim naházela tolik klacků pod nohy že se sem dostanou opravdu jen kvalifikovaní a prověření lidé a nebo extrémní mafiáni které ovšem u lopaty nepotkáte.
    C) Na pomocné práce u lopaty u nás už dnes neseženete dělníka. I kdyby jste ho dobře zaplatili. Kdo si přivstane a v neděli ráno v devět projede Prahou nenarazí na našince který by byl v práci. ( kdysi jsem se nedopatřením chtěl zeptat na cestu ) *1* Ze šesti dotázaných šest zahraničních dělníků.
    D) Celé to je jen plané gesto. Všichni kdo mohli a něco umí již pracují v USA to jim totiž před dvěmi lety začalo vydávat zelené karty na požádání. U sousedů pracovali před dvěni lety super kluci ze zakarpatské ukrajiny. Mluvili po našem mnohem líp než slováci. Všichni už vzali kramle.

    Tak že jsem úplně klidný. Kdyby to někdo nepobral ať si odpoví na otázku kolik tady máme Rumunů nebo Bulharů..... A jaký kolem toho byl povyk když je pustili do šengenu.
    • K bodu A) Každá zbytečná kriminalita navíc se počítá, trubkoide.

      K bodu B) Nevím, kde jsi k tomu přišel, je to naprosto nepodložené a nedoložitelné.

      K bodu C) Praha není ČR. Kdo by měl vykonávat pomocné práce u lopaty? Vyučenci, maturanti, či dokonce VŠ?

      K bodu D) Většina "těch co umí", nastoupila k umývacím dřezům v četných fastfoodech...
      • A) dejme tomu.

        B) U lopaty potkáš pedagogy nebo absolventy jiných humanitárních oborů. Přidávají kvalifikovaným zedníkům.

        C) Pomocné práce budou v budoucnu vykonávat VŠ vzdělaní lidé stejně jako ve švédsku. Zrovna před měsícem tam nakládal kamarád kamion a vysokozdvižný vozík obsluhoval nějaký ing... Holt je přetlak na kancelářské židle. To příjde. Neboj.

        D) Nemáš ani šajn o dané problematice. Vše co znáš je jen z vyprávění nebo TV. Realita je ovšem někde úplně jinde. Vsadím litr. Když najdeš jednoho UK u dřezu v mekáči je tvůj.
        • B - pedagogy...no asi těžko budou u nás vyučovat ukrajinštinu a zeměpis...

          C - Ten inženýr se kamarádovi chlubil, že je inženýr? Mohl se stejně dobře pochlubit, že je třeba Mar'tan...a takto se obvykle Švédové nechlubí. Kdo ví, jaký byl pravý důvod? Ehm, takovéto divné příklady ti mohu napsat taky a ještě divočejší.

          D -Ty mne znáš? Ty víš, kdo jsem, kde jsem byl a co tam dělal? Potom se raději nevsázej, nejsi na to dost bohatý.
          • B) 85% českých vysokoškoláků studuje humanitní obory.
            C) Ten inženýr měl svoje razítko. Vydáno slkadníkem - titul+jméno. *1*
            D) Člověk který užívá vulgarismů jako ty většinou nemá ani litr aby se vsadil. Zejména když nemá jakýkoli důkaz, aby o něco opřel tlachy co slyšel od staré Blažkové před sámoškou. *1* *1*
    • Hele a nechtěl bys ses do USA taky "uklidit"? *3*
      • Nechtěl. Čekám že tě konečně brzy vyhostíme zpátky do Ruska a bude tu konečně klid. Nejsem Syřan bych zdrhal před Putinem jako syřan před Assadem.
  • Nic proti vízům,jak slibuje p.Juncker Porošenkovi.Prez.Ukrajiny-ač sám velký oligarcha-je z té bandy ukrajinských politiků asi momentálně-či mentálně nejlepší.Bude to však dlouho trvat,než Ukrajina začne plnit sliby.Nevím,kde bere tu jistotu p.Juncker,že se může dát na sliby země,která ještě nic nesplnila,pouze za hranice již vyslala milióny migrantů.Příčina?Občanská, dosud trvající válka.
  • všechno co mluví azbukou je vždycky katastofa.Když člověk vidí jak to žere třeba v Egyptě! Nabírá si to rukama, ochutnává z výdejních mís ....... prostě prasata.Konec normální Evropě.Začne to sem tahat rusácké moresy, usadí se tu vidláčtí mafiáni.Tupí bezmozci kterých jsou ve Francii hordy.Toto není dobrá zpráva.Ostatně první vzorek už tady prosadil Zeman.Nějakých 300 volynských parazitů už tady běhá mezi námi.
    • Běž zaroh a pořádně si lišti. Nešetři. Děláš to konec konců pro sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit