Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1. Panuje zakořeněný omyl, že když se někdo propletichaří k moci, automaticky na něj spadne inteligence a charakter.
    2. Říká se, že slib a p.r.d se liší pouze tím, že každý vychází z jiného tělního otvoru.
    3. lidské zákony platí jen pro tu skupinu, která je vymyslela. Přírodní zákony platí pro všechno a jsou proto nad lidskými.
    4. Příroda dala všemu živému jedno základní právo - právo na život a jednu základní povinnost - ten svůj život bránit
    5. Přírodu nelze "přečůrat" a kdo se o to snaží, je buď b.l.b.e.c. nebo zločinec
    6. Jestliže lidé přijali pravidlo humanity, pak je také mají dodržovat - pomáhat v místě konfliktu, ne ve výkrmně parazitů. Tupí dobroseři by se tedy měli sebrat, jet pomáhat do míst konfliktů a neobtěžovat slušné lidi, kteří jim jejich eskapády svými daněmi platí.
    7. Co si lze myslet o unijních politicích (a nejen těch) vyplývá z výšepsaného.
    • http://1url.cz/MtV46

      "Jak řekl George Orwell už před desetiletími: V čase všeobecného klamu se pravda stává revolučním činem. Tu situaci už zde máme. Když totiž dnes řeknete v Americe pravdu, stali jste se dodavatelem falešných informací – a zrádcem.

      Se vším občanským rizikem, které je s tím spojeno."

      V tomto ohledu se považuji za revolucionáře, mluvím pravdu!

      *5*
  • dobré ráno komsomolci *3*
    • ... a nic, debiile :)))
      • zdarec bijče, kde jsi se flákal ty buržoazní jelyto ? *3*
  • je tady jak zde neprská svá moudra univerzální přispivatel apač. To jsou panečku dojemná slova bezmozka. Příspěvek za příspěvkem.
  • "Návrh závěrečné deklarace zmiňuje mimo jiné potřebu zajištění vnějších hranic EU, efektivní, zodpovědnou a udržitelnou migrační politiku a Evropu odhodlanou bojovat s terorismem a organizovaným zločinem."
    .
    Zas jenom kecy, kecy, kecy. Přikázal už konečně někdo italské pobřežní stráži a Frontexu, aby přestali svámi loděmi vozit migranty od břehů Libye do EU?

    A co bude EU dělat v případě, že sem z Turecka vyrazí milion, dva, tři migrantů? Nic? Podobně jako tomu bylo loni a předloni? Zase bude kárat země, které postaví ploty?
    Jak jste připraveni na tento scénář? To zajímá lidi víc, než ta vaše vícerychlostní EU. Lidi zajíma na prvním místě jejich bezpečnost a ne ty vaše politické pletichy. Je ostudou vaší, ale i nás občanů EU, že jste stále ve svých fukcích. Vy Junckere, Merkelová, Hollande. Nezvládli jste vůbec nic. Selhali jste při prvním velkém problému, který se v Evropě objevil a stále sedíte na svých židlích a plácáte se po ramenou, jak jste šikovní a jak jste to zvládli? Máte na rukou krev těch, kteří umřeli při teroristických útocích. A nemyslete, že se očistíte tím, že po každém takovém činu řeknete, že jste "šokovaní". To už vám dnes nikdo nevěří. Vám je to jedno. Vy jste chráněni dost.
  • Dobrý článek.Změna času by měla být ignorována ,protože to je největší nesmysl v době ,kdy u nás není pořádná fabrika,ale montovny a naše vláda je neschopná se postavit a udělat veto.Ať to mají tam,kde neničili průmysl jako u nás Německo,Francie,Itálie atd.Nikdy jsem nebyl eu hujer,protože jsem přemýšlel.Skladové šmejdy např.úsporné žárovky mě zvyšují dioptrie.Výrobky z Číny na jedno použití tlak.O potravinách ani nemluvím.Bohužel jsem z generace,která měla zdravé ledviny,játra,o rakovině jsem četl v odborných časopisech.Podvody na občanech ochránil stát a hned trestal,k tomu je a má být,když od nich žádá obranu a další.To vše je již minulost.Jsem pro vystoupení a pokud chceme přežít tak začít od začátku a ne jen kecat a kecat.Za hlas budu požadovat milion a více podle toho,kdo se tam bude cpát a není předpoklad,že bude hájit naše zájmy.
    • Němci u nás zničili ekonomiku ? myslíš tu komunistickou po sovětském vzoru ? jako třeba škodovku ?
      • Vidím,že máš rozhled.Ona není jen montovna aut,ale byla Škoda Plzeň,Poldi Kladno,ČKD atd,atd.Jdi se podívat na sever a uvidíš vyrabované textilky ještě z Rakousko -Uherska,Zbrojovky,Tatra Smíchov,ZKL apod.
        • ano ale tebou uváděné podniky zdevastovali a přivedli k bankrotu češi, většinou překábátění komouši
          pokud by je vedli němci, vypadalo by to jinak
          • poctivý rudoch. Bojovník. Takový univerzální. Ke všemu by přilepil pár svých tupých slov.
          • To souhlasím.
    • Do Číny se kavárníku nenavážej, velký Si je můj přítel a čínské zboží brzy zaplaví ČR a zavládne světový mír

      povaleči z kaváren do dolů a továren *10*
  • Mám fotografickou paměť
    • škoda, že jste celý život fotografoval alkohol *13*
  • Tentokrát autor článku aspoň ve svých titulcích má pravdu o "úspěších" EU. Lze s ním naprosto souhlasit, že:
    - K bujarému veselí ale není důvod - sliby se slibuji, blázni se radují
    - Za dva roky se nic nezlepšilo - neschopní a bezradní alibističtí vůdcové EU
    - Evropský unikát: Neschopnost ochránit vlastní hranice - Schengen samá díra a
    nezájemo jejich zabezpečení
    - V Římě panují přísná bezpečnostní opatření, čekají se protesty- vyjádřeni to lásky k EU 

    Očekávání, že si elita EU uvědomí své chyby a začne s nápravou, je ve hvězdách. Bude se jenom schůzovat, planě kecat, vymýšlet a skutek utek. Tak takto EU by neměla vypadat. Náprava jediná, buď rozpustit a odznovu, nebo všechny staré byrokraty vyhodit z funkcí a dosadit nové, kterým půjde o zachování Evropy, jak si ji přejí občané celé Evropy. Bohaté, suverénní, prosperující, s vlastní kulturou, a především naprosto bezpečnou.
  • Mne by hlavně zajímalo ZA CO? dostávají vnější státy prachy na ochranu hranic? Za co?
    • na ouzo
      • A pak má v EU být na hruškovici *10*
  • když ptáčka lapali- Pěkné je že nám přisypali na rozvoj dopravy a infastruktury. Katastrofální je že nás učí rozpoznávat co je zlo a co dobro. Katastrofální je že tady nechají rajtovat křížem krážem hordy nečitelných vyžírek vydávajících se za uprchlíky. Vyžírek které ani doma v Africe nikdo nechce. Povaleči a darmožhrouti nejsou nikde vítáni. Krom EU která otevřela náruč a všechny telefonisty, naprcané baby i malé uvřískané a vlezlé skřety chce tady přijmout za své. Jo hoši klidně můžete. Ale bez nás.
    • ty ubožáčku, další podělenej Zemanovec, žádní uprchlíci u nás nebudou ani kdyby jsme je nutili, každej negr si nechá radši prostřelit koleno než by živořil v Babyšstánu..

      to že tu máme 700 000 cigošů na dávkách se nějak pozapomělo
      • Za "harmonizovaných" 21 000 v celé Evropě se čmoudi nahrnou i tady. Jakmile harmonizace (sjednocení) sociálních dávek pro celou EU projde v Bruselu schvalovacím procesem (a ti naši vládní šašci se tomu klidně podřídí) a když potom čmoudi zjistí, že tu se dá na životních nákladech ušetřit víc než v západní Evropě, nic je už nezastaví aby podnikli masovou invazi i tady. Navíc je tu spousty krásných blonďatých děvčat a ty čmoudi rádi.
        • opět lžeš a lžeš, k žádnému sjednocení dávek nedošlo a ani nedojde, to jen na Sputniku Putinova ulhaná part zase přebrala vodky
  • ... hlupáci z tiscali mohou oslavit mimořádný zájem veřejnosti o mimořádný článek :)))
    ... tak už mě blokněte, naposledy jsem byl šťastný, že jsem do sraček zde nesměl jít

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit