Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omyl. 24 hodin tu hnípete vy - zaměstnanci Ruské ambasády.
    ve vodkovém opojení vidíte neexistující Tečky a naklikáváte si
    bodíky vlastním blbostem *1* *1*
  • 24 hodin tu sedí Semjon Hemeroidovič Blbečkin
  • Zlej Ruský trolle 24 hodin jsi tu ty.

    Vždy s křikem odejdeš jako do práce ale za minutku jsi zpátky v převleku
    za pusinku BTW či kabelku.

    Střídání nicků ti však nepomůže. Kecy o lejnech a Tečkách tě vždy prozradí *1* *1*
    • Doufám, že tě ten kretenismus aspoň pořádně bolí
  • BACHA Semjon Hemeroidovič Blbečkin je tu a vystačí si sám, on je vlastně 24 hodin sám pouze se svou nemocí *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Rusáku už si v tom lhaní udělej konečně pořádek.

    Dříve jsi tvrdil že Tečka je jako anonym. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Semjone Hemeroidoviči Blbečkine přitlač, až přijdu za hodinu, ať je vytapetováno, jinak máš od tiscali padáka, zvyšuje jim to návštěvnost! Oni jsou totiž stejní blbci jako ty!!!
  • Rusko jde ekonomicky ke dnu jako Titanik

    Fakta jsou neúprosná, ruské hospodářství zrychlilo v dubnu propad na 4,2%. S tak černým scénářem žádný odborník nepočítal. Je to důkaz toho, že kremelská říše je kolos na hliněných nohou a jen tak se to nezmění.

    A bude ještě hůře, experti ze Světové banky předpovídají Rusku vleklou recesi. Kde hledat příčinu? Svoji roli jistě hrají i ekonomické sankce Západu kvůli ruské okupaci Krymu a podněcování konfliktu na východní Ukrajině. Ale hlavním důvodem je pokles cen surovin, na jejichž exportu je Rusko existenčně závislé – ropy a plynu.

    Za to, že černé zlato je levnější než v loni v tuto dobu, může jeden z předních světových hráčů v oboru - Saudská Arábie, které se ovšem povedlo kouzlo nechtěného. Jako v té moravské lidové písni, kde myslivec střelil na lišku, ale trefil Maryšku. V tomto případě myslivec Saud vystřelil levnější cenou ropy na lišku- americké těžaře z břidlic, které chtěl zničit. Jenomže ve skutečnosti trefil Rusa Maryšku, která už téměř leží na bříšku. A Saudové hodlají nadále cenu ropy na světových trzích dále držet na současných kolem 65 dolarů za barel.
    • To je ovšem pro Rusko, které by potřebovalo, aby se tato suma vyšplhala nad sto dolarů, zoufale málo. Tato krutá pravda dosvědčuje, že ruská ekonomika je silně závislá na vývozu surovin. Takto ovšem nevypadá hospodářství vyspělých zemí, ale těch rozvojových, ke kterým má Rusko blíž, než si jeho fanklub dokáže připustit. Ovšem nemohou s tím nic dělat.

      Současné ruské hospodářské potíže jsou jasným důkazem toho, že tamní ekonomika vyrábí nekonkurenceschopné zboží, které nemá na to, aby uspělo na vyspělých světových trzích. Proto musí spoléhat na vývoz ropy a plynu.

      Této výrazné slabiny si je ruský prezident Vladimír Putin vědom, a chtěl to změnit. To se mu ovšem nepovedlo a evidentně stále nedaří a patří to k největším neúspěchům jeho kremelské éry. I premiér Dmitrij Medvěděv veřejně prohlásil, že Rusko čekají zlé časy a bude muset začít hodně šetřit.
  • Pod vedením Velkého Bohatého Ruska a pana Putina dosáhneme prosperitu Všehomíra!!!
  • Ruská ekonomika stagnuje jako za Brežněva

    Silovici jsou pohromou pro ruské hospodářství, nemají žádnou ekonomickou koncepci, hrabou jen do vlastních kapes, zatímco ruské produktovody, silnice, železnice, nemocnice a veškerá infrastruktura všeobecně jsou v žalostném stavu.

    Navíc na práci nejsou Rusové, viz klesající demografická křivka.
  • Už aby krachla celá tahle éééůůů, beztak je to celý nahovno
    • Takže ty si přeješ, aby krachla tvá vlast? Pokud nejsi nastrčeným agentem KGB-Gestapo a jsi skutečně občane ČR, pak i EU je tvou vlastí, protože ČR je nedílnou částí EU, budoucích USE. Takové řeči nelze nazvat jinak než jako vlastizrádné.
      • Jestliže krach ČR přispěje k rozpadu nacisticko-socialistické EU, pak ano, přeji si aby krachla!
        • Jako Nacista se chová tvůj Putin který napadá slabší sousední státy
          a krade jim území
          • Něco k věci bys neměl chromej De Bille???
            • Ty si raději najdi konečně vlastní nick Ruský zloději.

              Jinak tvůj popis se spíše hodí na tvého Miloše Flašku Zemana *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit