Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • euro kleslo a koruna je za 27,80 i vic to je zajímavé!!!!! *1*
  • KIMCID
    hezke toaletní barevné papírky
  • tečka má nejmenšího pindíka v Plzni, kdo ho trumfne??
  • Tak se to USA povedlo EU půjde do"kopru"a s ním i euro.Bezcenný dolar vyhrává *1*
  • A bude jeste hur. Eu si pekne nabehla.Statum se dari znicit sveho uhlavniho nepritele EU a jeho eura ktere ho ohrozuje. Co to mame v Bruselu za stado opic,ktere nam vladnou. O padu eura vuci dolaru jsem sem psal jiz pred nekolika mesici a daval jsem to sem jako tip pro dobrou investici. *11* *11* *11*
  • V poslední době se do Moldavska přesouvají američtí vojenští poradci, aby cvičili armádu Moldavsko ke spolupráci s armádou USA.
    Je to také díky tomu, že 17.7.2014 přijal americký Kongress zákon o prevenci ruské agrese, který prohlašuje Moldavsko, Gruzii a Ukrajinu a americké vojenské spojence.
  • Ač Jack Lew (min. financí USA) slíbil, že ekonomický dopad na americkou ekonomiku bude z ruských sankcí minimální, tak fakta naznačují opak. Přiznává se, že USA nejsou největším ruským obchodním partnerem, ale eskalace sankcí už vedla k 34% kolapsu v amerického exportu do Ruska – což je největší absolutní propad od roku 2010.

    I dovozy z Ruska padají (už 3 měsíce za sebou), ale zatímco USA trpí těmito ‚ztrátami‘, je jasné, že Rusko nás postihuje více (prozatím, jelikož Putin se chystá spustit svá protiopatření). Od začátku sankcí ruské akcie vzrostly o 9,5% a S&P o 4,5%, ale v posledních týdnech ty nárůsty skončily.
  • President Vladimir Putin ve středu podepsal dekret o protiopatřeních proti Západním sankcím.
    Dokument nadepsaný „O uplatnění určitých speciálních ekonomických opatřeních k zajištění bezpečnosti Ruské federace“ na jeden rok zakazuje nebo omezuje dovoz určitých druhů zemědělských produktů, surovin a potravin původem ze zemí, které se připojily k sankcím proti ruským společnostem a jednotlivcům.
  • Na kyjevském Náměstí nezávislosti se ozývají výstřely a výbuchy, hoří pneumatiky. Aktivisté Majdanu házejí na dělníky, kteří odstraňují barikády, lahve a kameny. Komunální služby města pokračují mezitím odstraňovat barikády s pomocí techniky. Před útočníky je brání ozbrojení policisté. Předtím bylo na Majdanu zabaveno na 20 beden s lahvemi se zápalnou směsí. Na náměstí byli vysláni policejní příslušníci.
  • USA = Jedinný a nezpochybnitelný pán nad EU!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit