Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve jménu lidstava.
    Ve jménu lidstava pozdravuji křováky, ve jménu lidstva lidem s pralesa OSN zakáže rozdělávat oheň protože to jsou ti co mohou za změnu klimatu. OSN zakáže lidem, stromům, rostlinám i zvýřatům dýchat protože vydechujeme dusík a další látky.
    Pohádka Císařův pekař a pekařův císař bylo taky ve jménu civilizace to samé jako ve jménu lidstava, moc hezká pohádka bláznů.
    Svět se zbláznil nebo lidé již nevědí co dělat.
    • ámen
  • Ach ta naše „média“

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Nemel-by-Brexit-Velkou-Britanii-bolet-Petr-Zantovsky-se-zhrozil-nad-tim-co-predvedl-moderator-CT-456177
  • Porucime větru dešti, a hlavně si za to ve stoje zatleskame.... .

    Gratuluji k tak razantnímu rozhodnutí... 2 stupně celsia.... Nejspíš se zavedou ekonomické sankce proti slunci... Už jen sehnat zástupce slunce aby bylo s kým jednat o těch sankcích...
    Amerika Hadam začne posílat bilión dolarů za omezení nukleárního vývoje na slunci , jako to udělalo s íránem.

    Jen se bojím aby to nedopadlo jako boj proti diskriminaci, kdy se za rasistu označuje každej bilej(v americe i každý policista bez rozdílu rasy) , nebo boj proti drogám, kdy kartely si mnou ruce, nebo boj proti terorismu, který vypadá jak vypadá. Boj proti .... No prostě aby to nedopadlo jako ostatní boje proti čemukoliv co nelze přesně uchopit.
  • No sláva, smlouva o klimaktériu Merkelové je podepsána!!!





    YEAH !!!
  • A co USA podepsala?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit